Πόσο στοιχίζουν, ποια πανεπιστήμια δέχονται αιτήσεις

Μεταπτυχιακά στη Νομική

Στις μέρες μας, η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, τείνει να θεωρηθεί από πολλές εταιρίες στην αγορά εργασίας ως ένα ακόμα τυπικό προσόν για όσους διεκδικούν μια θέση να εργαστούν. Ειδικά στον κλάδο της νομικής, η εξειδίκευση σε συγκεκριμένο τομέα, δίνει στον εκάστοτε υποψήφιο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. Πολλές εταιρίες παροχής νομικών υπηρεσιών, επιλέγουν να στελεχώσουν τμήματα πολλών ειδικοτήτων ώστε να καλύπτουν με την απαιτούμενη ειδίκευση τα δίκαια.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης δέχεται αιτήσεις για παρακολούθηση προγράμματος που αφορά στις Σύγχρονες Ευρωπαϊκές Σπουδές, το Δίκαιο, την Οικονομία και την Πολιτική. Η διάρκειά του είναι 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα και το κόστος ανέρχεται στα 2400 ευρώ.

Στα ζητήματα Διεθνούς Εμπορικού Δίκαιου και Δημοσίου Δικαίου εστιάζει το μεταπτυχιακό που προσφέρει το Τμήμα Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το πρόγραμμα προϋποθέτει την καταβολή διδάκτρων και θα διαρκέσει 18 μήνες. Παρέχει στους αποφοίτους του την δυνατότητα να εργαστούν ως δικηγόροι ή νομικοί σύμβουλοι σε δικηγορικές εταιρίες ή γραφεία καθώς και στο νομικό τμήμα τραπεζών και πολλών φορέων.

Το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης ενός on line προγράμματος εξειδίκευσης στο Δίκαιο και την Πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είτε με πλήρη είτε με μερική συμμετοχή. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε κατόχους πτυχίων Νομικής, Πολιτικών Επιστημών ή/και Δημόσιας Διοίκησης, Διεθνών ή/και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Διεθνών Σχέσεων, και άλλων συναφών τίτλων σπουδών, οι οποίοι επιδιώκουν να αποκτήσουν επιπρόσθετα προσόντα.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και συγκεκριμένα το Τμήμα Νομικής και Κοινωνικών Επιστημών παρέχει Μεταπτυχιακά Προγράμματα στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση διάρκειας 2 εξαμήνων και στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο διάρκειας 3 εξαμήνων.

Από το Frederick University προσφέρεται MA/LLM in Maritime Law and Shipping Business για όσους ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις νομικές τους γνώσεις στα παραπάνω πεδία. Το κόστος των διδάκτρων ανέρχεται στα 5850 ευρώ και η διάρκειά του είναι 3 εξάμηνα.

Η Νομική Σχολή του University of Central Lancashire-Cyprus παρέχει Master of Laws LLM στις εξής κατευθύνσεις: International Energy Law, European Union Law, Law and International Security, International Business Law και Financial and Commercial Law. Η διάρκειά του είναι 12 μήνες και το πρόγραμμα είναι αγγλόφωνο.

Σε κάθε απαιτητική εργασία μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΝΑΒΑΣΙΣ. Οι φοιτητικές εργασιών νομικης είναι για εμάς ένας ειδικός τομέας τον οποίο υποστηρίζουμε με πλήρη σχεδιασμό, που προσαρμόζεται στις ανάγκες των φοιτητών. Ακόμα και τις διπλωματικέσ εργασίεσ νομικη, διαθέτουμε πλήρως καταρτισμένους επιστημονικούς συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν στην απόκτηση της νέας γνώσης.

Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Το πρώτο αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό της Νομικής Αθηνών. Η Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ προσφέρει για πρώτη φορά από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν είτε στο σύγχρονο ιδιωτικό δίκαιο, είτε στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πήρε σάρκα και οστά στο πλαίσιο της συνεργασίας της Νομικής Σχολής με το Δίκτυο European Law School, ένα Δίκτυο πέντε διακεκριμένων Ευρωπαϊκών Νομικών Σχολών των Πανεπιστημίων Humboldt zu Berlin, King's College London, La Sapienza Roma, Amsterdam και Cattolica Portuguesa Lisbon. Ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός του νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών φιλοδοξεί να δημιουργήσει νομικούς επιστήμονες, που θα συνδυάζουν τη θεωρητική με την πρακτική γνώση και θα κινούνται με ευχέρεια τόσο στο ακαδημαϊκό περιβάλλον, όσο και στο πλαίσιο ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, αλλά και στο αυξανόμενα ανταγωνιστικό περιβάλλον των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status