Μεταπτυχιακές εργασίες - Μεταπτυχιακές Διατριβές

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος 

Μεταπτυχιακο

Μεταπτυχιακό, όπως άλλωστε το λέει και η λέξη, είναι ο τίτλος σπουδών μετά την απόκτηση του βασικού πτυχίου. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθησή του είναι η κατοχή ενός βασικού πτυχίου. Η διάρκειά του είναι δύο χρόνια, αν και οι περισσότεροι φοιτητές υποστηρίζουν ότι λόγω της δυσκολίας του χρειάζονται 2,5 με 3 χρόνια για να το ολοκληρώσουν. 

Η απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος αποτελεί ένα σημαντικό προσόν για όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν με πιο εξειδικευμένες γνώσεις το βιογραφικό τους ή να αναζητήσουν μια καλή θέση εργασίας. Στα πλαίσια των μεταπτυχιακών σπουδών, ο φοιτητής θα χρειαστεί να γράψει κάποιες εργασίες και για την ολοκλήρωση των σπουδών του μία διατριβή. 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, παραμένει στο πλευρό του μεταπτυχιακού φοιτητή καθ’ όλη την διάρκεια της εργασίας/διατριβής του. Αναλαμβάνουμε υποστήριξη εργασίων/διατριβών όλων των ειδικοτήτων, από ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονή σας. 

Οι έμπειροι συνεργάτες μας δεσμεύονται να σας βοηθήσουν στην υποστήριξή σας σε κάθε στάδιο της εργασίας/διατριβής σας. Ταυτόχρονα, το ΑΝΑΒΑΣΙΣ θα σας φέρει σε επαφή με τους εξειδικευμένους στατιστικούς συνεργάτες μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν σε όλες τις φάσεις της πιθανής έρευνας σας (από την δημιουργία κατάλληλων ερωτηματολογίων μέχρι την στατιστική ανάλυση των ερευνητικών σας δεδομένων). 

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

•Την εύρεση υλικού (μελέτη επιστημονικών Ελληνικών και ξένων περιοδικών και άρθρων, βιβλίων κ.τ.λ.).

•Την πραγματοποίηση μίας έρευνας σε συνεργασία με τους στατιστικούς συνεργάτες μας (σε περίπτωση μεταπτυχιακής διατριβής).

•Την υποστήριξη στην εργασία/διατριβή με βάση το επιστημονικό πρότυπο που θα σας ζητηθεί.

•Την συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση καθ’ όλη την διάρκεια 

Το φροντιστήριο ΑΝΑΒΑΣΙΣ δεσμεύεται να σας στηρίξει στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλάβατε με κύρος, συνέπεια, ταχύτητα και εχεμύθεια.

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

Έχετε Ερωτήσεις?

Θέλετε να διαβάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας? Δίνουμε απάντηση σε πολλές από αυτές.

Συχνές Ερωτήσεις

DMCA.com Protection Status