Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό στη Wise

Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό στη Wise

Δημιουργήστε δωρεάν λογαριαμό στη Wise

Η Wise (πρώην TransferWise) είναι μια τεχνολογική εταιρεία που προσφέρει χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και ηλεκτρονικές υπηρεσίες πληρωμής. Προσφέρει επίσης υπηρεσίες όπως διεθνείς μεταφορές χρημάτων, ανταλλαγές συναλλάγματος και εταιρικές λύσεις.

Read more ...

Στην τελική ευθεία οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023

Στην τελική ευθεία οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023

Πανελλαδικές Εξετάσεις

Πανελλαδικές 2023

Σήμερα ξεκινά η εβδομάδα των Πανελλαδικών Εξετάσεων με ημερομηνία έναρξης την Πέμπτη 1η Ιουνίου για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 2 Ιουνίου για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕΛ, οι οποίοι ανταγωνίζονται για μία από τις 68.574 θέσεις στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Read more ...

Nexo

Nexo.io

Η νέα εποχή των Κρυπτονομισμάτων και οι Ευκαιρίες που Προσφέρει

Nexo - Η νέα εποχή των Κρυπτονομισμάτων και οι Ευκαιρίες που Προσφέρει

Καλωσήρθατε στην εποχή των κρυπτονομισμάτων! Στο σύγχρονο οικονομικό πεδίο, η ψηφιακή νομισματική αγορά έχει κατακλύσει την παγκόσμια οικονομία, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για επενδυτές και επιχειρηματίες. Ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα και εμπιστευτικά πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων είναι το Nexo.io. Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει τι είναι το Nexo.io και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες του.

Read more ...

Μπορεί το Turnitin να ανιχνεύσει αν μια εργασία είναι γραμμένη με ChatGPT;

Μπορεί το Turnitin να ανιχνεύσει αν μια εργασία είναι γραμμένη με ChatGPT;

Turnitin ανίχνευση κειμένων από ChatGPT

Στην εποχή της τεχνολογικής προόδου και της αυξανόμενης χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης, τα εργαλεία ανίχνευσης πιθανής λογοκλοπής, όπως είναι το Turnitin, έχουν αποκτήσει σημαντικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία. Το Turnitin είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωστή για την ικανότητά της να αντιπαραβάλλει τα κείμενα των εργασιών και των άρθρων με κείμενα από άλλα άρθρα, περιοδικά και βιβλία ή και από το διαδίκτυο, με δημοσιευμένες εργασίες, με εργασίες στα ιδρυματικά αποθετήρια, με εργασίες που έχουν κατατεθεί στο Turnitin από άλλους φοιτητές και να ανιχνεύει πιθανή λογοκλοπή. Αλλά, τι συμβαίνει όταν συναντά την ανερχόμενη τεχνολογία του ChatGPT; Μπορεί το Turnitin να ανιχνεύσει αν μια εργασία έχει γραφτεί με τη χρήση αυτού του προηγμένου γλωσσικού μοντέλου;

Read more ...

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

DMCA.com Protection Status