Πρακτική άσκηση επ΄αμοιβή

Σε υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

1048219177

Θέσεις πρακτικής άσκησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Επιτροπή των Περιφερειών,  στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών (ΕΚΣΓ), στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, στο Γραφείο του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή, στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο κ.α. έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν απόφοιτοι σχολών διαφόρων ειδικοτήτων. Όλες οι θέσεις είναι αμοιβόμενες ενώ ανοίγουν στους ενδιαφερόμενους τις πόρτες για μια καριέρα με ευρωπαϊκές προοπτικές.

Read more ...

Παράταση στην υποβολή δηλώσεων

Για τη Δημόσια Διοίκηση του ΕΑΠ

0a0bc25f157b561f513a0377df92600c_XL

Μέχρι την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 παρατείνεται -λόγω των εορτών του Πάσχα- η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το νέο προπτυχιακό Πρόγραμμα σπουδών «Δημόσια Διοίκηση», που προσφέρει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Συνολικά είναι διαθέσιμες 1000 θέσεις, οι οποίες διαμοιράζονται στα δύο εξάμηνα του επόμενου ακαδημαϊκού έτους.

Read more ...

Δωρεάν μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Σε βιολογία και βιοχημεία

images

Πέντε προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης, στους τομείς της βιολογίας και της βιοχημείας, θα υλοποιηθούν από τα πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης για τα ακαδημαϊκά έτη 2018-2019. H παρακολούθησή τους είναι πλήρης και η επιλογή των φοιτητών θα γίνει μέσα από συγκεκριμένες- διαφορετικές για κάθε πρόγραμμα-  διαδικασίες.

Read more ...

Αφιέρωμα στο ΕΑΠ- Μέρος 2ο

Οι σπουδές στις Κοινωνικές Επιστήμες

Social_Sciences_and_Humanities_wordle

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, έχει προσεγγίσει επιστημονικά μέσω προγραμμάτων που παρέχει τις κοινωνικές επιστήμες, που είναι εκείνες οι οποίες εστιάζουν στη μελέτη της κοινωνικής ζωής των ανθρώπινων ομάδων. Τα πεδία των κοινωνικών επιστημών είναι πολλά, μεταξύ των οποίων η παιδαγωγική, η νομική, η κοινωνική εργασία, οι οικονομικές επιστήμες, η ψυχολογία, η ιστορία και οι πολιτικές επιστήμες.

Read more ...