Και πού να την αναζητήσετε

Η διεκπεραίωση της πτυχιακης εργασιας είναι ένα θέμα που απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό φοιτητών κατά το τελευταίο έτος των σπουδών τους.  Πρόκειται για την ακαδημαϊκή υποχρέωση που οδηγεί στη λήψη του αντίστοιχου τίτλου σπουδών και σηματοδοτεί την ολοκλήρωσή τους. Ο Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ, με πολυετή παρουσία και εμπειρία στο χώρο της υποστήριξης σπουδαστών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εξειδικεύεται στην υποστήριξη των φοιτητών και στο παρόν άρθρο θα σας δώσει σημαντικές κατευθύνεις σε θέματα που αφορούν την πτυχιακή σας εργασία.

Σε μορφή συνέντευξης, μέσω ερωταπαντήσεων και με βάση την πείρα του ΑΝΑΒΑΣΙΣ, σας λύνουμε όλες τις απορίες σχετικά με το τελευταίο σκαλοπάτι των σπουδών σας. Παράλληλα, είμαστε πάντα στη διάθεση του κοινού, για υποστήριξη και πληροφορίες.

Ερώτηση: Τι σημαίνει αναθεση πτυχιακης εργασιας;

Απάντηση: Η απάντηση εξαρτάται από τον τρόπο που επιλέγει ο φοιτητής να βοηθηθεί. Στο ΑΝΑΒΑΣΙΣ, σημαίνει πλήρης υποστήριξη των φοιτητών, μέσω καθοδήγησης και παροχής συμβουλών για την αποπεράτωση του έργου τους.

Ερ: Τι χρειάζεται η συγγραφή μιας πτυχιακής εργασίας;

Απ: Μελέτη, χρόνο, αφοσίωση και υπομονή. Θα έλεγα ότι είναι τα σημεία κλειδιά στη συγγραφή ενός ακαδημαϊκού έργου. Η πτυχιακή εργασία πιστοποιεί τις γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Για αυτό και απαιτείται πολύωρη μελέτη με αναζήτηση πηγών και πληροφοριών που θα παράγουν τη νέα γνώση. Ας μην ξεχνάμε, ότι η πτυχιακή εργασία έχει σκοπό να ορίσει καινούρια δεδομένα και να θέσει ερωτήματα και προτάσεις για μελλοντική έρευνα. Είναι με λίγα μια συνεισφορά στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Ερ: Ποσο κοστιζει μια πτυχιακη εργασια;

Απ: Η πτυχιακή εργασία δεν είναι προϊόν, ούτε αντικείμενο για να έχει συγκεκριμένο κόστος. Είναι αποτέλεσμα πνευματικής εργασίας και αφιέρωσης αναρίθμητων ωρών σε ένα αντικείμενο. Προϋποθέτει κριτική σκέψη και μελέτη και όλα αυτά δεν μπορούν να εκφραστούν σε τιμές.

Ερ: Σας έχουν ρωτήσει για αγορά πτυχιακης εργασιας;

Απ: Και όχι μόνο! Οι ερωτήσεις που δεχόμαστε από φοιτητές είναι από «τιμες πτυχιακων εργασιων» μέχρι και «που μπορω να βρω για να κανω ετοιμη πτυχιακη». Εμείς, στο ΑΝΑΒΑΣΙΣ, αντιλαμβανόμενοι πλήρως το άγχος και την αγωνία τους, προσπαθούμε να τους κατευθύνουμε στην παράλληλη διεκπεραίωση. Δηλαδή, να έρθουν στον όμιλό μας και να διεξάγουν το έργο τους από κοινού με κάποιο εξειδικευμένο μέλος του δυναμικού μας. Δε μας ενδιαφέρει να αγοράσει ο φοιτητής μια εργασία, μας ενδιαφέρει να την καταλάβει, να την κατανοήσει και αυτός είναι ο στόχος μας.

Ερ: Τι είδους βοήθεια παρέχετε για μια πτυχιακή εργασία;

Απ: Αναλαμβάνουμε το φοιτητή από το πρώτο στάδιο, δηλαδή ακόμα και στην περίπτωση που τον ενδιαφέρει η αναζήτηση και ο προσδιορισμός του θέματος της πτυχιακής του εργασίας. Κατόπιν, από κοινού, οργανώνουμε τη δομή και τα περιεχόμενα και εν συνεχεία «χτίζουμε» το έργο. Παρέχουμε κατευθύνσεις στην αναζήτηση πηγών, οδηγίες για την αξιοποίησή τους και πώς θα τις εντάξουν στην εργασία τους δίχως να πράξουν το αδίκημα της λογοκλοπής. Εν συνεχεία, μαζί με τους σπουδαστές καταγράφουμε τα δεδομένα σε μορφή κειμένου βάσει των οδηγιών του εκάστοτε εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ερ: Υπάρχουν τελικά εταιρίες που πουλούν πτυχιακές;

Απ: Το ΑΝΑΒΑΣΙΣ έχει επιλέξει μόνο την πλήρη υποστήριξη φοιτητών και δεν ανήκει στο φάσμα των εταιριών που ασχολούνται με πληρωμή για μια πτυχιακη. Για αυτό και θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη ερώτηση δεν αφορά τον όμιλό μας.

Ερ: Πώς μπορεί κάποιος να ζητήσει από εσάς βοήθεια για την πτυχιακή του εργασία;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Είναι το πρώτο βήμα για να υποστηρίξουμε κάθε ενδιαφερόμενο, με συνέπεια, μεθοδικότητα και εγγυημένα αποτελέσματα επιτυχίας.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Εγώ ευχαριστώ.

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status