Φοιτητικές Εργασίες | Anavasis

Φοιτητικές Εργασίες

Φοιτητικές Εργασίες | φοιτητικέσ εργασίεσ 

Φοιτητικές εργασίες - Εργασίες Εξαμήνου 

Οι φοιτητικέσ εργασίεσ είναι μία απαιτητική διαδικασία στην οποία υποβάλλονται οι φοιτητές και είναι υποχρεωμένοι να τις ολοκληρώσουν.

Είστε φοιτητής σε κάποιο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών και θέλετε βοήθεια στις εργασιεσ εξαμηνου που έχετε αναλάβει;

Νιώθετε ανασφάλεια για τον τρόπο διάρθρωσης και το περιεχόμενο της προαιρετικής ή υποχρεωτικής εργασίας που σας έχει ανατεθεί από κάποιον καθηγητή στο πανεπιστήμιο που φοιτάτε και χρειάζεστε καθοδήγηση;

Είστε στην αρχή των προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σας σπουδών και δεν είστε σίγουροι για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να οργανώσετε τη δουλειά σας για τις εργασιες εξαμηνου που έχετε αναλάβει;

Εργάζεστε παράλληλα με τις σπουδές σας και σας είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις που έχουν οι φοιτητικεσ εργασιεσ που πρέπει να κάνετε για το προπτυχιακό ή το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο οποίο φοιτάτε;

Δείτε με ποιον τρόπο μπορούμε να σας βοηθήσουμε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας :

 Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις μπορεί να σας υποστηρίξει κατάλληλα σε οποιοδήποτε τομέα εσείς επιθυμείτε. Μπορούμε να σας προσφέρουμε καθοδήγηση σε όλα τα στάδια.

  • Εύρεση βιβλιογραφίας σχετικής με το θέμα που έχετε επιλέξει για τις εργασιες εξαμηνου σας και παράθεσή της σύμφωνα με το απαιτούμενο από τη σχολή σύστημα αναφοράς. 
  • Βοήθεια στη δημιουργία του σκελετού της εργασίας και την οργάνωση της δομής της. 
  • Υποστήριξη κατά τη δημιουργία του θεωρητικού πλαισίου, της βιβλιογραφικής επισκόπησης, την ανάλυση και ερμηνεία των δεδομένων, των διαπιστώσεων ή των συμπερασμάτων της εργασίας σας. 
  • Διορθώσεις και βελτιωτικές αλλαγές στις εργασιες εξαμηνου που έχετε γράψει, λαμβάνοντας υπόψη ενδεχόμενες παρατηρήσεις και σχόλια του καθηγητή σας. 
  • Έλεγχο λογοκλοπής του κειμένου που έχετε ετοιμάσει μέσω της θυγατρικής μας εταιρείας plagiarism-checker.gr αποστέλλοντας τη σχετική αναφορά (report) στην οποία επισημαίνονται με λεπτομέρεια τα σημεία όπου υπάρχει λογοκλοπή, η πηγή / πηγές οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί και το αντίστοιχο ποσοστό ομοιότητας του κειμένου σας με καθεμία από αυτές, ώστε να προχωρήσετε στην απαραίτητη παράφραση.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται είτε σε συνδυασμό ή, εφόσον το επιθυμείτε, ξεχωριστά.

Οι επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι καθηγητές οι οποίοι διαθέτουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, και μπορούν να σας εγγυηθούν ταχύτητα και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών όσον αφορά τις φοιτητικέσ εργασίεσ σας. Διαθέτουμε συνεργάτες από όλα τα επιστημονικά πεδία και μπορούμε να καλύψουμε μεγάλο εύρος θεμάτων, για υποχρεωτικές ή προαιρετικές φοιτητικες εργασιες, σε οποιοδήποτε ακαδημαϊκό μάθημα.

Αναλαμβάνουμε την διδασκαλία για φοιτητικές εργασίες και εργασίες εξαμήνου για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών από Τμήματα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. και κολλέγια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για την βέλτιστη και κατάλληλοτερη για εσας καθοδηγηση κατά το σχεδιασμό ή τη διόρθωση στις εργασιες εξαμηνου σας.

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε: υποστήριξη φοιτητικών εργασιών, εργασίες πληροφορικής, εργασίες ψυχολογίας, εργασιεσ εξαμηνου, εργασιες εξαμηνου

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

Έχετε Ερωτήσεις?

Θέλετε να διαβάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας? Δίνουμε απάντηση σε πολλές από αυτές.

Συχνές Ερωτήσεις

DMCA.com Protection Status