Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό στη Wise

Δημιουργήστε δωρεάν λογαριαμό στη Wise

Η Wise (πρώην TransferWise) είναι μια τεχνολογική εταιρεία που προσφέρει χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και ηλεκτρονικές υπηρεσίες πληρωμής. Προσφέρει επίσης υπηρεσίες όπως διεθνείς μεταφορές χρημάτων, ανταλλαγές συναλλάγματος και εταιρικές λύσεις.

Δημιουργία λογαριασμού στη Wise

Για να δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμό στη Wise, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 

 1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Wise στο www.wise.com.

 2. Κάντε κλικ στο "Εγγραφή" ή "Δημιουργία λογαριασμού".

 3. Εισάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία, όπως το όνομα σας, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου και τη χώρα διαμονής.

 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την υποβολή ενός φωτογραφικού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου.

 5. Επιβεβαιώστε το λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που σας στάλθηκε στη διεύθυνση email σας.

 6. Αφού επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τη χρήση των υπηρεσιών της Wise.

Τι οφέλη σάς προσφέρει η δημιουργία λογαριασμού στη Wise

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού στη Wise προσφέρει πολλά οφέλη. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα εξής:

 • η ευκολία της αποστολής και της λήψης χρημάτων διεθνώς,
 • η δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής νομισμάτων σε διάφορες συναλλαγματικές ισοτιμίες,
 • η πρόσβαση σε μια πλατφόρμα που είναι σχεδιασμένη για να είναι ασφαλής, γρήγορη και απλή στη χρήση.

Τέλη και Προμήθεια: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η προμήθεια συναλλάγματος είναι το τέλος που χρεώνει η Wise για την αλλαγή των χρημάτων σας από ένα νόμισμα σε ένα άλλο. Η Wise χρησιμοποιεί τη μεσαία τιμή αγοράς του διαδικτύου - την πραγματική αγοραία τιμή - για τις ανταλλαγές συναλλάγματος, πράγμα που σημαίνει ότι παίρνετε μια πολύ καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία από αυτή που θα μπορούσατε να πάρετε σε μια τράπεζα.

Η Wise χρεώνει τέλη και προμήθειες για τις υπηρεσίες της, αλλά τα τέλη αυτά είναι γενικά χαμηλότερα από αυτά που χρεώνουν παραδοσιακές τράπεζες για διεθνείς μεταφορές. Τα συγκεκριμένα τέλη μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα, το νόμισμα και το ποσό της συναλλαγής.

Δημιουργία λογαριασμού στη Wise και περιορισμοί

Όπως με όλες τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν δημιουργήσετε λογαριασμό στη Wise. Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Όρια μεταφοράς: Υπάρχουν όρια στο πόσα χρήματα μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε μέσω της Wise. Αυτά τα όρια μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα και το νόμισμα.

 2. Χρόνος επεξεργασίας: Ενώ η Wise είναι συνήθως πιο γρήγορη από τις παραδοσιακές τράπεζες, οι διεθνείς μεταφορές χρημάτων μπορεί να χρειάζονται αρκετές ημέρες για να επεξεργαστούν, ειδικά για κάποια νομίσματα.

 3. Διαθεσιμότητα: Η Wise δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες και για όλα τα νομίσματα. Είναι δυνατόν να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αν βρίσκεστε σε μια χώρα που δεν υποστηρίζεται ή αν προσπαθείτε να μεταφέρετε χρήματα σε ένα νόμισμα που δεν υποστηρίζεται.

 4. Υπηρεσία Πελατών: Μερικοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι η υπηρεσία πελατών της Wise μπορεί να είναι αργή ή δυσκολεύεται να απαντήσει σε ερωτήσεις και αιτήματα.

 5. Επιπλέον τέλη: Αν και η Wise είναι γνωστή για τα χαμηλά τέλη της, μπορεί να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για ορισμένες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα την εξαγωγή των χρημάτων σας σε τραπεζικό λογαριασμό.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία, όπως η Wise;

Προχωρίστε άμεσα με τη δημιουργία λογαριασμού!

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status