Υψηλού επιπέδου σπουδές

Τα Πολυτεχνεία και οι πολυτεχνικές σχολές

Με τον όρο Πολυτεχνείο αναφερόμαστε στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που σχετίζεται με την επιστήμη του μηχανικού. Στην Ελλάδα λειτουργούν δύο Πολυτεχνεία, το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο Κρήτης και οι αντίστοιχες πολυτεχνικές σχολές στα πανεπιστήμια: Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης, Δημοκρίτειο Θράκης, Πατρών, Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας.

Η ολοκλήρωση των σπουδών του μηχανικού γίνεται με την απονομή του αντίστοιχου διπλώματος και την διπλωματική εργασία που τις περισσότερες φορές περιέχει και πρακτικό μέρος. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι με τη τελική εργασία αποδίδεται στο σπουδαστή και ο τίτλος του διπλωματούχου μηχανικού, κάτι που δεν ισχύει για τους απόφοιτους των τεχνολόγων μηχανικών των Τ.Ε.Ι. Για το λόγο αυτό οι διπλωματικεσ εργασιεσ για το πολυτεχνειο, ανήκουν σε μια ιδιαίτερη κατηγορία έργων. Χρειάζονται μελέτη και εξειδικευμένες γνώσεις για να ολοκληρωθούν και οι απαιτήσεις του είναι μεγάλες.

Τη λύση σας δίνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ που διαθέτει τους κατάλληλους συνεργάτες για να στηρίξουν με επιτυχία και το δικό σας έργο. Απευθυνόμενοι στο ΑΝΑΒΑΣΙΣ, έρχεστε ένα βήμα πιο κατά στην κατάλληλη και ολοκληρωμένη παροχή βοήθειας που θα συμβάλλει στην επιτυχημένη ολοκλήρωση των σπουδών σας. Μέλημά μας είναι να σας δώσουμε τα εφόδια εκείνα που αφενός θα καλύψουν τα κενά που έχετε σε επίπεδο γνώσεων, αφετέρου θα σας προετοιμάσουν κατάλληλα για το διπλωματικό σας έργο.

Στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) που είναι το παλαιότερο (λειτουργεί από το 1836) και δημοφιλέστερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ελλάδας στο τομέα της τεχνολογίας, λειτουργούν οι εξής σχολές:

  • Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών

  • Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

  • Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών

  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών

  • Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών

  • Μηχανολόγων Μηχανικών

  • Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών

  • Πολιτικών Μηχανικών

  • Χημικών Μηχανικών

Το Πολυτεχνείο της Κρήτης λειτουργεί  λιγότερα χρόνια προσφέροντας ωστόσο εξίσου υψηλό επίπεδο κατάρτισης. Άνοιξε τις πύλες του στους φοιτητές το 1977 και έχει την έδρα του στα Χανιά. Εδώ μπορειτε να περιηγηθείτε και στις Διπλωματικές Εργασίες που έχουν γίνει από προπτυχιακούς φοιτητές για την απόκτηση του διπλώματός τους, να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αναζήτησης και να πλοηγηθείτε στη συλλογή της κοινότητας. 

Σε αυτό υπάρχουν τα ακόλουθα τμήματα:

 Μια καθόλου ασυνήθιστη ερώτηση που δεχόμαστε ως Όμιλος είναι εάν διαθέτουμε κάποια «εύκολη διδακτορική διατριβή στο πολυτεχνείο». Η απάντησή μας είναι αρνητική και συνοδεύεται από τα αντίστοιχα επιχειρήματα. Στο ΑΝΑΒΑΣΙΣ δεν προσφέρουμε έτοιμη γνώση. Υποστηρίζουμε το φοιτητή κάθε βαθμίδας και σε οποιοδήποτε έργο θέλει συνεργατικά. Σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων επαγγελματιών και του τομέα αυτού και όχι σε κατόχους ακαδημαϊκών τίτλων τους οποίους δεν μπορούν να υποστηρίξουν με κανένα τρόπο.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status