Τα καλύτερα δωρεάν online εργαλεία

Τα αρχεία τύπου pdf, που σημαίνει Portable Document Format (στα ελληνικά φόρμα φορητού εγγράφου) χρησιμοποιούνται για την απεικόνιση εγγράφων ανεξαρτήτως λογισμικού, λειτουργικού συστήματος και hardware. Ένα αρχείο που είναι σε μορφή pdf μπορείτε να το προβάλλετε στον υπολογιστή σας, να το εκτυπώσετε ή και να το στείλετε ηλεκτρονικά. Όλα τα δεδομένα που τυχόν περιλαμβάνει (από εκείνες έως υπερσυνδέσμους) είναι ενσωματωμένα σε αυτό.

Ωστόσο, ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να επεξεργαστούν ένα αρχείο pdf. Συχνά, προκύπτει η ανάγκη μορφοποίησης του κειμένου που περιέχει, απαλοιφής κάποιων δεδομένων ή επεξεργασίας εικόνων. Στο σημερινό άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τους τρεις απλούστερους και δωρεάν τρόπους επεξεργασίας τέτοιων αρχείων.

PDFescape

Το PDFescape είναι ένα από τα κορυφαία δωρεάν προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε online. Δεν απαιτείται η εγγραφή σε κάποια υπηρεσία και ο τρόπος χρήσης του είναι ιδιαίτερα απλός και εύκολος. Μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό μέσω του συνδέσμου https://www.pdfescape.com/windows/. Επιλέγετε τη free online έκδοση και κατόπιν τη διαδικασία που θέλετε να εκτελέσετε.

Συγκεκριμένα μπορείτε

  • να δημιουργήσετε εξαρχής ένα pdf αρχείο

  • να κάνετε upload κάποιο που βρίσκεται ήδη στον υπολογιστή σας

  • να φορτώσετε ένα από το διαδίκτυο

  • να ανακτήσετε κάποιο που είχατε επεξεργαστεί στο παρελθόν με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ανάλογα με τη διαδικασία που θα επιλέξετε, μπορείτε μέσω της εργαλειοθήκης να κάνετε τη διαμόρφωση που επιθυμείτε. Μόλις ολοκληρώσετε την εργασία σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο, επιλέγοντας από τα αριστερά το πράσινο εικονίδιο με την ένδειξη download.

Pdfzorro

Ένα ακόμη πρόγραμμα για την online επεξεργασία pdf αρχείων μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ στη διεύθυνση https://www.pdfzorro.com/. Αφού κάνετε upload το αρχείο που θέλετε να επεξεργαστείτε, επιλέγετε το πράσινο πλαίσιο με την ένδειξη Start Pdf Editor και μεταφέρεστε στο online περιβάλλον επεξεργασίας. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε download το αρχείο μέσω της αντίστοιχης επιλογής που υπάρχει στα αριστερά. Το εν λόγω πρόγραμμα είναι επίσης εύκολο στη χρήση και κατά την αποθήκευση του επεξεργασμένου αρχείου δεν προσθέτει κάποιο υδατογράφημα.

Pdfpro

Το pdfpro είναι μια ακόμα online υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν δίχως να είναι απαραίτητη η εγγραφή σε αυτήν. Μπορείτε να μεταβείτε μέσω του συνδέσμου https://www.pdfpro.co/ και να ανεβάσετε το αρχείο σας από την επιλογή click to upload your file. Μόλις ανεβάσετε το αρχείο, σας δίνονται οι επιλογές προβολής, επεξεργασίας, μετατροπής σε word, εκτύπωσης και λήψης. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στο δεξί επάνω μέρος υπάρχει η επιλογή για τη λήψη και αποθήκευσή του αρχείου.

Πολλές φορές προκύπτει η ανάγκη για μεταφορά μεγάλων αρχείων, που δεν είναι εφικτή μέσω email, λόγω μεγέθους.  Αυτήν την ανάγκη, έρχονται να καλύψουν συγκεκριμένες υπηρεσίες και μάλιστα δωρεάν. Διαβαστε το αντιστοιχο αρθρο μας εδώ.

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

DMCA.com Protection Status