Coursera

Δωρεάν μαθήματα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου

Coursera

Φανταζόσουν ποτέ ότι θα είχες την ευκαιρία να παρακολουθήσεις κάποιο διαδικτυακό μάθημα σε διαφορετικά επιστημονικά πεδία, από ψυχολογία μέχρι στατιστική και από φιλοσοφία μέχρι προγραμματισμό, σε ένα διεθνούς φήμης Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, όπως για παράδειγμα το Yale, χωρίς δίδακτρα ή απλά πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο σε περίπτωση που επιθυμείς να λάβεις κάποια πιστοποίηση; Κι όμως μπορεί να συμβεί! Αν ψάχνεις κι εσύ έναν εύκολο τρόπο για να αποκτήσεις καινούργιες δεξιότητες παρακολουθώντας οικονομικά και ευέλικτα μαθήματα προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες μαθησιακές σου ανάγκες και δεν γνωρίζεις ήδη το Coursera, ήρθε η ώρα να το μάθεις! 

Αν θέλεις κι εσύ να παρακολουθήσεις μια μεγάλη γκάμα on line μαθημάτων από καθηγητές των καλύτερων Πανεπιστημίων στον κόσμο και να επιμορφωθείς σε θέματα που σχετίζονται με το αντικείμενο σπουδών σου και όχι μόνο, κάνε τώρα εγγραφή στο Coursera χωρίς να πληρώσεις απολύτως τίποτα!

Τι είναι το Coursera; 

Το Coursera αποτελεί τη δημοφιλέστερη διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης που προσφέρει στον οποιονδήποτε οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον κόσμο τη δυνατότητα πρόσβασης σε διαδικτυακά μαθήματα Πανεπιστημίων και εταιρειών παγκόσμιας κλάσης. Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, όπως το Harvard, το Yale, το Stanford και το Michigan, καθώς και εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Google και της Amazon, προσφέρουν μαθήματα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων από λογιστική και προγραμματισμό μέχρι δημιουργία βιογραφικού σημειώματος και μαθήματα κιθάρας σε μαθητές κάθε ηλικίας από όλο τον κόσμο. Έχει καταγραφεί μάλιστα ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα χρησιμοποιείται παγκοσμίως από 70 εκατομμύρια επισκέπτες για σκοπούς κατάρτισης στις δεξιότητες του μέλλοντος προσφέροντας περισσότερα από 3.900 διαδικτυακά μαθήματα από ποικίλα επιστημονικά πεδία.

Παρακάτω αναφέρονται τα 10 δημοφιλέστερα online μαθήματα που προσφέρονται δωρεάν από το Coursera:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Coursera, διάβασε τη συνέχεια του άρθρου μας καθώς εκεί θα βρεις συγκεντρωμένες όλες τις απαντήσεις που ενδεχομένως ψάχνεις. Δες, λοιπόν, τι απαντά το Coursera στις ερωτήσεις του κόσμου και επωφελήσου σήμερα κιόλας από τις ευκαιρίες που προσφέρει η συγκεκριμένη διαδικτυακή επιμορφωτική πλατφόρμα σε όποιον επιθυμεί να τη γνωρίσει λίγο καλύτερα σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεται:

 • Μπορώ να εγγραφώ δωρεάν στα μαθήματα;

Φυσικά και μπορείς!

 1. Αρχικά, επίλεξε την τάξη που θέλεις να παρακολουθήσεις και βεβαιώσου ότι υπάρχει ένα μπλε banner προώθησης στην κορυφή της σελίδας. Εάν δεν σου εμφανίζεται κάτι, ανανέωσε τη σελίδα και περίμενε μέχρι να φορτώσει.
 2. Στη συνέχεια κάνε κλικ στο κουμπί «Δωρεάν Εγγραφή».
 3. Αμέσως μετά επίλεξε «Αγορά Μαθημάτων». Σε περίπτωση που γίνει εφαρμογή της προσφοράς θα πρέπει να αναφέρεται ότι «Η προώθησή σας θα εφαρμοστεί αυτόματα στο ταμείο».
 4. Μόλις το μάθημα φτάσει στο ταμείο θα πρέπει να λέει 0 δολάρια, δηλαδή να είναι δωρεάν.

Για να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου μπορείς να πατήσεις το σύνδεσμο εδώ.

 • Μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα δωρεάν; 

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν. Να ξέρεις, ωστόσο, ότι οι σπουδαστές που παρακολουθούν τα μαθήματα δωρεάν δεν έχουν πρόσβαση σε περαιτέρω προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης των εργασιών τους από καταξιωμένους καθηγητές και της απόκτησης πιστοποιητικού σπουδών μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των μαθημάτων τους.

 • Θα πρέπει να πληρώσω κάποια συνδρομή; 

Αν θέλεις να λάβεις το πλήρες εκπαιδευτικό πακέτο θα πρέπει να ξέρεις ότι οι τιμές των μαθημάτων ξεκινούν από 39 δολάρια και μπορεί να κυμανθούν αναλόγως τον τύπο του μαθήματος μέχρι και μερικές εκατοντάδες δολαρίων. Θα πρέπει επίσης να ξέρεις ότι υπάρχει και η δυνατότητα ετήσιας συνδρομής που αντιστοιχεί σε 337 δολάρια με την επιλογή του Coursera Plus που σου παρέχει απεριόριστη πρόσβαση στο 90% των διαδικτυακών μαθημάτων τα οποία, όπως είπαμε και στην αρχή, ξεπερνούν τα 3.900.

 • Μπορώ να λάβω κάποιο πιστοποιητικό σπουδών μόλις ολοκληρώσω το μάθημα; 

Αν αποφασίσεις να πληρώσεις κάποια από τις προαναφερόμενες συνδρομές, ανάλογα πάντα με το budget σου, δικαιούσαι να λάβεις την πιστοποίηση με την ολοκλήρωση του μαθήματος.

 • Τι είδους μαθήματα μού προσφέρει το Coursera;
 1.  Ατομικά μαθήματα: σε αυτά τα μαθήματα μπορείς να λάβεις γνώση επί παντώς επιστητού από διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται, όπως προαναφέραμε το Harvard, το Yale και πολλά άλλα. Πληθώρα μαθημάτων διδάσκονται δωρεάν. Αν θέλεις, ωστόσο, η εργασία σου να αξιολογηθεί από τον καθηγητή ή να αποκτήσεις αναγνωρισμένη πιστοποίηση μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος θα πρέπει να καταβάλεις ορισμένα δίδακτρα που ξεκινούν, όπως προείπαμε, από 39 δολάρια.
 2. Guided projects: πρόκειται για μαθήματα διάρκειας λιγότερο από δύο ώρες που σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις άμεσα κάποια συγκεκριμένη δεξιότητα επάνω στο αντικείμενο της εργασίας σου ή σε ένα επαγγελματικό εργαλείο. Οι τιμές για τα συγκεκριμένα μαθήματα ξεκινούν από 9,99 δολάρια.
 3. Specializations: αν επιθυμείς να εξελιχθείς στον τομέα της εργασίας σου αυτά τα μαθήματα διάρκειας 4 έως 6 μηνών θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια καινούργια εξειδίκευση. Οι τιμές για τα συγκεκριμένα μαθήματα ξεκινούν από 39 δολάρια το μήνα.
 4. Professional Certificates: αν για οποιονδήποτε λόγο κουράστηκες με την προηγούμενη εργασία σου μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις καριέρα; Αν ναι, η παρακολούθηση των συγκεκριμένων μαθημάτων θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις εκείνες τις δεξιότητες που απαιτούνται για την έναρξη μιας νέας καριέρας. Τα μαθήματα προσφέρονται από μεγάλες εταιρείες και Πανεπιστήμια, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 39 δολάρια το μήνα και οι σπουδές διαρκούν γύρω στον 1 χρόνο.
 5. MasterTrack™ Certificates: αν θέλεις να αποκτήσεις το δικό σου Master, αλλά με τους δικού σου ρυθμούς και χρονοδιαγράμματα, τότε τα μαθήματα αυτά είναι ιδανικά για σένα! Οι τιμές για τα συγκεκριμένα μαθήματα ξεκινούν από 2.000 δολάρια και έχουν διάρκεια γύρω στο 1 έτος. Εάν η τιμή αυτή σού φαίνεται κάπως ακριβή αρκεί να σκεφτείς ότι η δια ζώσης παρακολούθηση των ίδιων μαθημάτων για την απόκτηση του ίδιου τίτλου σπουδών σε κάποιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα θα ήταν πολύ ακριβότερη. Αυτό σημαίνει ότι αν επέλεγες να σπουδάσεις σε κάποιο Πανεπιστήμιο θα πλήρωνες έως το πενταπλάσιο ποσό συν τα έξοδα διαμονής και διαβίωσης. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, εύκολα θα διαπιστώσεις κι εσύ ότι η επιλογή του Coursera είναι η πλέον οικονομική που θα μπορούσες να κάνεις για να μην επιβαρύνεις το budget σου!
 6. Online Degrees: θέλεις να λάβεις κάποιο πτυχίο ανώτερης εκπαίδευσης από διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο; Σπούδασε στο Coursera και λάβε το πτυχίο σου μέσα σε 4 χρόνια με τιμές που ξεκινούν από 9.000 δολάρια. 

Συχνές αναζητήσεις: coursera, coursera free, coursera courses, coursera login, coursera free courses, coursera plus, academic english coursera, brand management coursera, coursera accounting course, coursera agile project management, coursera fees per course

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

DMCA.com Protection Status