Βιογραφικό σημείωμα

 

Σύμμαχος κάθε υποψήφιου που αναζητά μια θέση εργασίας, είναι το βιογραφικό σημείωμα που τον συνοδεύει.

Αυτό είναι που θα του ανοίξει το δρόμο για να περάσει στο στάδιο της συνέντευξης.

Το βιογραφικό σημείωμα πρέπει να κερδίσει το χρόνο και το ενδιαφέρον του εργοδότη που αναζητά τον κατάλληλο άνθρωπο για την επιχείρησή του.

 

Φόρμα Επικοινωνίας Βιογραφικού

Please type your full name.

Invalid Input

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Για το λόγο αυτό, πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Να είναι σύντομο

  • Ιδανικά δε θα πρέπει να ξεπερνά τις 2 σελίδες. Οι εργοδότες εστιάζουν σε βασικά σημεία και αφιερώνουν πολύ λίγο χρόνο στην ανάγνωση των περισσότερων βιογραφικών.
 • Να είναι πλήρες.

  • Πρέπει να περιέχει όλα τα προσωπικά στοιχεία του υποψήφιου, τις σπουδές του, την επαγγελματική εμπειρία και τις δεξιότητές του.
 • Να εστιάζει στη θέση- στόχο.

  • Ένα πετυχημένο βιογραφικό σημείωμα διαμορφώνεται κατάλληλα ώστε κάθε φορά να προσαρμόζεται στη θέση για την οποία ενδιαφέρεται ο υποψήφιος.
 • Να έχει προσεγμένη εμφάνιση.

  • Η εικόνα του βιογραφικού σημειώματος είναι πολύ σημαντική αφού διαμορφώνει την πρώτη εντύπωση. Θα πρέπει να είναι απλό, με το κατάλληλο template δίχως χρώματα και εικόνες.
 • Να μην έχει ορθογραφικά λάθη.

  • Ένα και μόνο ορθογραφικό ή συντακτικό λάθος, μπορεί να οδηγήσει ένα βιογραφικό σημείωμα στον κάδο ανακύκλωσης. 

Το ΑΝΑΒΑΣΙΣ σας υποστηρίζει πλήρως και σε αυτό το βήμα

Ελάτε να ανοίξουμε μαζί τις πόρτες των εργοδοτών και να πάρετε το εισιτήριο για την επόμενή σας συνέντευξη.

Αναλαμβάνουμε να συντάξουμε το βιογραφικό σας σημείωμα γρήγορα, υπεύθυνα και αξιόπιστα.

Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας αφιερώσετε λίγο χρόνο να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να φτιάξουμε το δικό σας επαγγελματικό πορτραίτο.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να μας δώσετε τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για εσάς.

 • Συνέντευξη μέσω skype: Aπό την άνεση του δικού σας χώρου, όποια στιγμή εξυπηρετεί εσάς, σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκεστε!
 • Email: Σας αποστέλλουμε μια φόρμα την οποία θα συμπληρώσετε ώστε να αντλήσουμε τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να συντάξουμε το βιογραφικό σας.
 • Συνέντευξη μέσω τηλεφώνου: Δεν έχετε πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή; Έχουμε τη λύση και σε αυτήν την περίπτωση! Σας καλούμε τηλεφωνικά, όποια ώρα εσείς επιθυμείτε και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου!  

Σε κάθε περίπτωση εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα απολύτως! Αφήστε τα όλα στο ΑΝΑΒΑΣΙΣ και στους εξειδικευμένους συνεργάτες του. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας, γνωρίζουμε ποιά είναι τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να συνθέσουμε ένα άριστο βιογραφικό σημείωμα. Απαντώντας στις ερωτήσεις μας και δίνοντάς μας τις απαραίτητες πληροφορίες, δημιουργούμε για εσάς ένα βιογραφικό που θα σας επιτρέψει να εισέλθετε στην απαιτητική αγορά εργασίας.

 

 

 

 

 

 

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status