Διδακτορικές διατριβές

Ακαδημαϊκοί Σας Συμβουλεύουν Σε

Διδακτορικές διατριβές

PhD

διδακτορικές διατριβές

Το Διδακτορικό Δίπλωμα (Phd) αποτελεί το ανώτατο ακαδημαϊκό πτυχίο που μπορεί να αποκτήσει κάποιος και απονέμεται από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Από το 2009, βασική προϋπόθεση για την παρακολούθησή του είναι η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Η διάρκειά του ποικίλει ανάλογα με το γνωστικό αντικείμενο και το πανεπιστήμιο, με ελάχιστο τα τρία χρόνια.

Σε μια εποχή ανταγωνισμού, η κατοχή διδακτορικού αποτελεί ένα απαραίτητο εφόδιο για την διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης. Με την απόκτησή του, ο διδάκτορας μπορεί να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα σε ΑΕΙ/ ΤΕΙ της χώρας μας ή του εξωτερικού.

 Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Γνωρίζοντας ότι οι διδακτορικέσ διατριβέσ απαιτούν χρόνο και κόπο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις δεσμεύεται να σας στηρίξει σε όλη την διαδικασία. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι συνεργάτες μας και ταυτόχρονα το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις θα σας φέρει σε επικοινωνία με τους εξειδικευμένους στατιστικούς συνεργάτες μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν σε όλες τις φάσεις της έρευνας (από ερωτηματολόγια μέχρι την στατιστική ανάλυση των ερευνητικών σας δεδομένων). Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα όλες τις συμβουλευτικές υπηρεσίες για διδακτορικες εργασιες όλων των διδακτορικών προγραμμάτων σπουδών.

Καθοδήγηση

Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά τις διδακτορικές διατριβές, αναλαμβάνουμε καθοδήγηση για:

  • την εύρεση του καταλληλότερου με το αντικείμενό σας συνεργάτη και κάτοχο διδακτορικού τίτλου.
  • την εύρεση πρωτότυπου ερευνητικού θέματος για την ερευνητική πρόταση, η οποία θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας.
  • βοήθεια στη δημιουργία ενός σχεδιαγράμματος πριν την έναρξη της διδακτορικής έρευνας.
  • την εύρεση υλικού (μελέτη επιστημονικών ελληνικών και ξένων περιοδικών και άρθρων, διδακτορικών διατριβών κ.τ.λ.).
  • την συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση καθ’ όλη την διάρκεια.
  • πάντα σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει το εκάστοτε πανεπιστήμιο.
  • παράδοση του έργου σε τμηματικές παραδόσεις της διδακτορική μελέτης.
  • δωρεάν διορθώσεις του έργου έως την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.
  • βοήθεια στη δημιουργία παρουσίασης (Power Point) για τις διδακτορικες εργασιες.
  • παράδοση εντός ορισμένου χρονικού περιθωρίου που έχει συμφωνηθεί.

Οι διδακτορικέσ διατριβέσ είναι το στοιχείο των καθηγητών μας!

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και υποστηριξη διδακτορικων διατριβων

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε για μια πρόταση διδακτορικήσ διατριβήσ ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις δεσμεύεται να σας στηρίξει σε βάθος χρόνου στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλάβατε με κύρος, συνέπεια και ταχύτητα.

Οι Ακαδημαϊκοί μας συνεργάτες δεσμεύονται να σας καθοδηγήσουν ώστε να πέτυχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα, πρωτότυπο και μοναδικό. Παράλληλα θα έχει περάσει το κείμενό σας από δωρεάν έλεγχο λογοκλοπής.

Στο τέλος θα έχετε καταφέρει οι διδακτορικέσ διατριβέσ σας να είναι εντός των χρονικών πλαισίων που σας έχουν τεθεί από τον επιβλέπων καθηγητή σας.

Συμβουλευτική για διδακτορικη διατριβη                         

Οι διδακτορικές διατριβές πρέπει να είναι πρωτότυπες και να προάγουν τη γνώση σε μια συγκεκριμένη γνωστική περιοχή.

Οι  διδακτορικεσ εργασιεσ είναι ουσιαστικά επιστημονικές έρευνες που έχουν ως στόχο το να προσθέσουν νέα γνώση στην ήδη υπάρχουσα.

Σε αυτό το τόσο απαιτητικό εγχείρημα βρισκόμαστε εμείς δίπλα σας για να σας καθοδηγήσουμε στην προταση διδακτορικησ διατριβησ, στο προσχέδιο διδακτορικήσ διατριβήσ και στην βοηθεια σε διδακτορικο που σκοπεύετε να εκπληρώσετε. 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε: διδακτορικέσ διατριβέσ, υποστηριξη διδακτορικων διατριβων, διδακτορικεσ εργασιεσ, πρόταση διδακτορικήσ διατριβήσ, διδακτορικές διατριβές, προσχέδιο διδακτορικήσ διατριβήσ, διδακτορικη διατριβη, βοηθεια σε διδακτορικο

 

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status