Διδακτορικές Διατριβές

Διδακτορικές Διατριβές

Το Διδακτορικό Δίπλωμα (Phd) αποτελεί το ανώτατο ακαδημαϊκό πτυχίο που μπορεί να αποκτήσει κάποιος και απονέμεται από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Από το 2009, βασική προϋπόθεση για την παρακολούθησή του είναι η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Η διάρκειά του ποικίλει ανάλογα με το γνωστικό αντικείμενο και το πανεπιστήμιο, με ελάχιστο τα τρία χρόνια.

Σε μια εποχή ανταγωνισμού, η κατοχή διδακτορικού αποτελεί ένα απαραίτητο εφόδιο για την διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης. Με την απόκτησή του, ο διδάκτορας μπορεί να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα σε ΑΕΙ/ ΤΕΙ της χώρας μας ή του εξωτερικού.

Ζητήστε μια Δωρεάν Κοστολόγηση του Έργου σας Τώρα

Γνωρίζοντας ότι η διδακτορική διατριβή απαιτεί χρόνο και κόπο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις δεσμεύεται να σας στηρίξει σε όλη την διαδικασία. Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να σας βοηθήσουν στην εύρεση ενός πρωτότυπου θέματος, προκειμένου να συμβάλετε στην πρόσθεση νέων πληροφοριών στο γνωστικό αντικείμενο της έρευνάς σας και όχι απλώς να παραφράσετε τα υπάρχοντα δεδομένα. Ταυτόχρονα, το Ανάβασις θα σας φέρει σε επαφή με τους εξειδικευμένους στατιστικούς συνεργάτες μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν σε όλες τις φάσεις της έρευνας (από ερωτηματολόγια μέχρι την στατιστική ανάλυση των ερευνητικών σας δεδομένων).

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • Την εύρεση πρωτότυπου ερευνητικού θέματος για την ερευνητική πρόταση, η οποία θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας.
  • Την εύρεση υλικού (μελέτη επιστημονικών Ελληνικών και ξένων περιοδικών και άρθρων, διδακτορικών διατριβών κ.τ.λ.).
  • Την συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση καθ’ όλη την διάρκεια.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις δεσμεύεται να σας στηρίξει σε βάθος χρόνου στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλάβατε με κύρος, συνέπεια, ταχύτητα και εχεμύθεια.

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

 

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

DMCA.com Protection Status