Διδακτορικές διατριβές

PhD

διδακτορικές διατριβές

Το Διδακτορικό Δίπλωμα (Phd) αποτελεί το ανώτατο ακαδημαϊκό πτυχίο που μπορεί να αποκτήσει κάποιος και απονέμεται από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Από το 2009, βασική προϋπόθεση για την παρακολούθησή του είναι η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Η διάρκειά του ποικίλει ανάλογα με το γνωστικό αντικείμενο και το πανεπιστήμιο, με ελάχιστο τα τρία χρόνια.

Σε μια εποχή ανταγωνισμού, η κατοχή διδακτορικού αποτελεί ένα απαραίτητο εφόδιο για την διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης. Με την απόκτησή του, ο διδάκτορας μπορεί να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα σε ΑΕΙ/ ΤΕΙ της χώρας μας ή του εξωτερικού.

 Δωρεάν Κοστολόγηση της Διδακτορικής Διατριβής σας 

Γνωρίζοντας ότι οι διδακτορικέσ διατριβέσ απαιτούν χρόνο και κόπο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις δεσμεύεται να σας στηρίξει σε όλη την διαδικασία. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να σας βοηθήσουν στην εύρεση ενός πρωτότυπου θέματος, προκειμένου να συμβάλετε στην πρόσθεση νέων πληροφοριών στο γνωστικό αντικείμενο της έρευνάς σας και όχι απλώς να παραφράσετε τα υπάρχοντα δεδομένα. Ταυτόχρονα, το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις θα σας φέρει σε επικοινωνία με τους εξειδικευμένους στατιστικούς συνεργάτες μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν σε όλες τις φάσεις της έρευνας (από ερωτηματολόγια μέχρι την στατιστική ανάλυση των ερευνητικών σας δεδομένων). Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα διδακτορικες εργασιες όλων των διδακτορικών προγραμμάτων σπουδών.

συγγραφη διδακτορικων διατριβων

Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά τις διδακτορικές διατριβές, αναλαμβάνουμε:

  • την εύρεση του καταλληλότερου με το αντικείμενό σας συνεργάτη και κάτοχο διδακτορικού τίτλου.
  • την εύρεση πρωτότυπου ερευνητικού θέματος για την ερευνητική πρόταση, η οποία θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας.
  • βοήθεια στη δημιουργία ενός σχεδιαγράμματος πριν την έναρξη της συγγραφής της διδακτορικής έρευνας.
  • την εύρεση υλικού (μελέτη επιστημονικών ελληνικών και ξένων περιοδικών και άρθρων, διδακτορικών διατριβών κ.τ.λ.).
  • την συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση καθ’ όλη την διάρκεια.
  • τη συγγραφή της διδακτορικής διατριβής ακολουθώντας τα πρότυπα που ορίζει το εκάστοτε πανεπιστήμιο.
  • παράδοση του έργου σε τμηματικές παραδόσεις της διδακτορική μελέτης.
  • δωρεάν διορθώσεις του έργου έως την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.
  • βοήθεια στη δημιουργία παρουσίασης (Power Point) για τις διδακτορικες εργασιες.
  • παράδοση εντός ορισμένου χρονικού περιθωρίου που έχει συμφωνηθεί.

Οι διδακτορικέσ διατριβέσ είναι το στοιχείο μας!

υποστηριξη διδακτορικων διατριβων

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε για μια πρόταση διδακτορικήσ διατριβήσ ή ακόμη και για τη συγγραφη διδακτορικων διατριβων ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις δεσμεύεται να σας στηρίξει σε βάθος χρόνου στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλάβατε με κύρος, συνέπεια, ταχύτητα και εχεμύθεια.

Ο Όμιλός μας δεσμεύεται να σας παραδώσει ένα άρτιο αποτέλεσμα, πρωτότυπο, μοναδικό και συνοδευόμενο από δωρεάν έλεγχο από λογοκλοπής. Οι διδακτορικέσ διατριβέσ παραδίδονται αποκλειστικά και μόνο σε εσάς και ο χρόνος παράδοσής τους είναι εντός των χρονικών πλαισίων κατόπιν συνεννόησης.

διδακτορικη διατριβη                         

Οι διδακτορικές διατριβές πρέπει να είναι πρωτότυπες και να προάγουν τη γνώση σε μια συγκεκριμένη γνωστική περιοχή.

Οι  διδακτορικεσ εργασιεσ είναι ουσιαστικά επιστημονικές έρευνες που έχουν ως στόχο το να προσθέσουν νέα γνώση στην ήδη υπάρχουσα.

Η εκπόνηση διδακτορικήσ διατριβήσ  απέχει από τις παραδοσιακές φοιτητικές εργασίες, μιας και ο υποψήφιος διδάκτωρ καλείται να δημιουργήσει νέα γνώση και όχι απλά να είναι γνώστης  του αντικειμένου.

Σε αυτό το τόσο απαιτητικό εγχείρημα βρισκόμαστε εμείς δίπλα σας για να σας παρέχουμε προταση εκπονησησ διδακτορικησ διατριβησ, προσχέδιο διδακτορικήσ διατριβήσ και βοηθεια σε διδακτορικο που σκοπεύετε να εκπληρώσετε.

διδακτορικέσ διατριβέσ = Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Συχνές αναζητήσεις: διδακτορικέσ διατριβέσσυγγραφη διδακτορικων διατριβων, υποστηριξη διδακτορικων διατριβων, διδακτορικεσ εργασιεσ, πρόταση διδακτορικήσ διατριβήσ, διδακτορικές διατριβές, προταση εκπονησησ διδακτορικησ διατριβησ, προσχέδιο διδακτορικήσ διατριβήσ, διδακτορικη διατριβη, βοηθεια σε διδακτορικο, εκπόνηση διδακτορικήσ διατριβής

 

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

DMCA.com Protection Status