Φοιτητικό Φροντιστήριο

Φοιτητικό Φροντιστήριο

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις δραστηριοποιείται στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους φοιτητές που το επιλέγουν. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε το φοιτητή ανεξάρτητα από τη σχολή στην οποία φοιτά, την περιοχή στην οποία βρίσκεται και το επίπεδο των σπουδών του.

Δείτε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συνοπτικά, προσφέρουμε βοήθεια στα πιο κάτω αντικείμενα:

 • Υποστήριξη σε φοιτητικές εργασίες (εργασίες εξαμήνου, πτυχιακές, διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές) όλων των επιστημονικών πεδίων.
 • Στατιστικές μελέτες και αναλύσεις,
 • Υπηρεσίες ελέγχου λογοκλοπής μέσω της θυγατρικής μας εταιρείας plagiarism-checker.gr.
 • Παρουσιάσεις PowerPoint φοιτητικών εργασιών.
 • Πανεπιστημιακά μαθήματα μέσω skype.
 • Επιμέλεια κειμένων και μεταφράσεις.
 • Σύνταξη και επιμέλεια βιογραφικού σημειώματος.

Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη φοιτητικών εργασιών. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο κατά τη διαδικασία της εργασίας σας. Είτε πρόκειται για εργασίες εξαμήνου, πτυχιακές εργασίες, μεταπτυχιακές εργασίες, μεταπτυχιακές διατριβές, διπλωματικές εργασίες και διδακτορικές διατριβές, το Ανάβασις βρίσκεται δίπλα στο φοιτητή. Διαθέτουμε τους πλέον έμπειρους συνεργάτες καθηγητές οι οποίοι θα αναλάβουν να σας καθοδηγήσουν βήμα - βήμα κατά τη συγγραφή του δοκιμίου που έχετε αναλάβει. Ακολουθούμε τμηματικές παραδόσεις, δίνουμε τη δυνατότητα απευθείας επαφής μας τους καθηγητές μας, παραδίδουμε έργα πρωτότυπα και μοναδικά.

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στον τομέα των στατιστικών αναλύσεων, το Ανάβασις έχει στελεχώσει μια ερευνητική ομάδα από ειδικούς συνεργάτες οι οποίοι θα αναλάβουν την υποστήριξη σας κατά τη στατιστική ανάλυση δεδομένων. Θα σας βοηθήσουμε στη στατιστική επεξεργασία που απαιτεί το δοκίμιό σας και θα φροντίσουμε να αφομοιώσετε το σύνολο της διαδικασίας και όχι να λάβετε απλά ένα έτοιμο αποτέλεσμα. Πολύ συνοπτικά, αναλαμβάνουμε μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

 • Δημιουργία και στάθμιση ερωτηματολογίων.
 • Υποστήριξη στην εισαγωγή των δεδομένων στο στατιστικό πρόγραμμα που έχετε επιλέξει, όπως SPSS, Excel, R, MiniTab, E-Views.
 • Υποστήριξη στη συλλογή πρωτογενών δεδομένων από τα ερωτηματολόγια.
 • Απομαγνητοφώνηση και επεξεργασία συνεντεύξεων.
 • Υποστήριξη στην ανάλυση αποτελεσμάτων.
 • Υποστήριξη στη διατύπωση συμπερασμάτων.

Η λογοκλοπή αποτελεί σοβαρό ζήτημα στην εποχή μας. Με τη ραγδαία ανάπτυξη του Internet, είναι πολύ εύκολη η αναζήτηση, εύρεση και αναπαραγωγή πληροφοριών σχετικά με οποιοδήποτε θέμα. Σε ότι αφορά μια φοιτητική εργασία η αναζήτηση υλικού διαδικτυακά επιβάλλεται, όπως και η ορθή χρήση του. Το Φροντιστήριο Ανάβασις μπορεί να σας υποστηρίξει και στο κομμάτι αυτό. Μπορείτε να επισκεφθείτε το site της θυγατρικής μας εταιρείας plagiarism-checker.gr και να επιλέξετε το πακέτο ελέγχου λογοκλοπής που σας εξυπηρετεί ανάλογα με το μέγεθος του κειμένου σας. Στη συνέχεια εμείς αναλαμβάνουμε να ελέγξουμε το κείμενό  που έχετε συγγράψει με ειδικό λογισμικό, το οποίο χρησιμοποιείται από πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και να σας αποστείλουμε μέσα σε λίγη ώρα τη σχετική αναφορά (report) με τα σημεία όπου εμφανίζεται ολική ή μερική λογοκλοπή, η πηγή η οποία έχει χρησιμοποιηθεί και το αντίστοιχο ποσοστό ομοιότητας του κειμένου σας με αυτή. Έτσι είστε σε θέση να προχωρήσετε σε παράφραση ή αντικατάσταση του προβληματικού κειμένου και να παραδώσετε εν συνεχεία το έργο σας σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ενός προσχέδιου για τη παρουσίαση της εργασίας σας σε μορφή PowerPoint με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές που εσείς μας θέτετε. Αν δεν σας έχουν δοθεί κατευθύνσεις, θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε μια παρουσίαση επαγγελματική που θα ανταποκρίνεται στα δικά μας υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Διαθέτουμε υπηρεσία online μαθημάτων και σεμιναρίων. Συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο καθηγητών, κατόχων διεθνώς αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών, οι οποίοι είναι σε θέση να βοηθήσουν το φοιτητή και να του εγγυηθούν την επιτυχία στις εξετάσεις. Προσφέρουμε:

 • Ιδιαίτερα μαθήματα μέσω skype χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους τηλεκπαίδευσης.
 • Ηλεκτρονικές σημειώσεις σε κάθε μάθημα.
 • Ευελιξία σε ό,τι αφορά στις ώρες των μαθημάτων.

Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε  το φοιτητή ή τον επαγγελματία σε ό,τι αφορά στη μορφοποίηση, τη συντακτική και γραμματική επιμέλεια και τη διόρθωση κειμένων πριν την τελική τους έκδοση ή παρουσίαση, για φοιτητικές εργασίες, μελέτες, επιστημονικά  άρθρα, βιβλία και περιοδικά. Επιπρόσθετα, μπορούμε να αναλάβουμε τη μετάφραση οποιουδήποτε κειμένου σε όλες τις ευρωπαϊκές και αρκετές ασιατικές γλώσσες. Ακόμα μπορούμε να υποστηρίξουμε τη ζωντανή διερμηνεία, ταυτόχρονη και διαδοχική, σε συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις.

Αν ταυτόχρονα με τις σπουδές σας αναζητάτε και την είσοδό σας στην επαγγελματική ζωή, το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο και σε αυτή σας την προσπάθεια. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία, τη μετάφραση, την επιμέλεια και διόρθωση του βιογραφικού σας σημειώματος και τη συγγραφή συνοδευτικής επιστολής (coverletter) προκειμένου να σας βοηθήσουμε να συντάξετε ένα βιογραφικό σημείωμα πλήρες, το οποίο θα ανοίξει την πόρτα της επαγγελματικής σας αποκατάστασης.

Αποστολή του Φοιτητικού Φροντιστηρίου Ανάβασις είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε φοιτητές και σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και Κολλεγίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναλαμβάνουμε να σταθούμε δίπλα σας σε όλα τα στάδια της φοιτητικής σας καριέρας και ευελπιστούμε στο να χτίσουμε μια διαρκή σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας.

Σχετικές αναζητήσεις: φροντιστηριο για μεταπτυχιακα εαπ, φοιτητικό φροντιστήριο

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

Έχετε Ερωτήσεις?

Θέλετε να διαβάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας? Δίνουμε απάντηση σε πολλές από αυτές.

Συχνές Ερωτήσεις

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status