Μεταπτυχιακού επιπέδου

Τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ε.Α.Π.
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π. – www.eap.gr), επίσημα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος και το μοναδικό που λειτουργεί μέσω της εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης, έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, έξι νέα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Μέσω αυτών ακολουθεί τις Εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες, όπως ακριβώς λειτουργούν τα αντίστοιχα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Ταυτόχρονα, εισάγει στον τρόπο εκπαίδευσης και νέες μεθόδους όπως είναι η δυνατότητα των σπουδαστών να συμμετάσχουν on line στις Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις (ΟΣΣ). Αν και τα προγράμματα είναι καινούρια, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Ομίλου ΑΝΑΒΑΣΙΣ μπορούν να σας υποστηρίξουν πλήρως σ'αυτά, με παροχή συμβουλών για τον τρόπο των γραπτών εργασιών και κατευθύνσεις για τη διπλωματική σας εργασία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Τα νέα προγράμματα του ΕΑΠ είναι:

  • ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Το πρόγραμμα αυτό μπορούν να το παρακολουθήσουν πτυχιούχοι του δημοσιογραφικού χώρου. Περιλαμβάνει τη διδασκαλία συγκεκριμένων Θεματικών Ενοτήτων σύμφωνα με την ισχύουσα διάρθρωση και στο τέλος, την διπλωματική εργασία. Μέσα από το νέο αυτό πρόγραμμα οι σπουδαστές θα αντιληφθούν σε βάθος το νόημα και το ρόλο της δημοσιογραφίας στην κοινωνία, θα μάθουν να εφαρμόζουν τις αποτελεσματικότερες τεχνικές δημοσιογραφικής έρευνας και θα είναι σε θέση να χειρίζονται τα διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία για τη γνωστοποίηση και μεταφορά των δημοσιογραφικών προϊόντων σε πολλαπλές πλατφόρμες. Η διάρκεια του προγράμματος είναι κατά το ελάχιστο 2 χρόνια και η γλώσσα παρακολούθησης η ελληνική.

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (JOINT DEGREE)

Υλοποιείται από κοινού με το Πανεπιστήμιο και απευθύνεται σε πτυχιούχους των επιστημών υγείας. Μέσω αυτού οι φοιτητές θα έχουν την δυνατότητα να εξειδικευτούν στη διαχείριση ηλικιωμένων και πασχόντων από χρόνια νοσήματα, ένα τομέα που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς. Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει στις τελευταίες  εξελίξεις γύρω από την παροχή υπηρεσιών φροντίδας υγείας και στην εφαρμογή τους με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πασχόντων. Η ελάχιστη διάρκεια του προγράμματος είναι 2 χρόνια και η γλώσσα παρακολούθησης η ελληνική.

  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένης γνώσης σε θέματα κοινωνικής και πολιτισμικής ιστορίας, ανθρωπολογίας, κοινωνιολογίας και πολιτισμικών σπουδών του αθλητισμού. Για την επίτευξη των στόχων αυτών συνδέεται η θεωρητική γνώση και η ερευνητική πρακτική. Η διάρκεια του προγράμματος είναι κατά το ελάχιστο 2 χρόνια και η γλώσσα παρακολούθησης η ελληνική.

  • LRM LANGUAGE EDUCATION FOR REFUGEES AND MIGRANTS

Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σε παιδαγωγικά θέματα και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, σε πτυχιούχους πανεπιστημίου που θα διδάξουν αλλά και σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς που ήδη ασχολούνται με την εκπαίδευση ενηλίκων προσφύγων και μεταναστών. Βασικό αντικείμενο του LRM είναι η κατανόηση της θεωρητικής βιβλιογραφίας και διδακτικής μεθοδολογίας, ο σχεδιασμός και η διαμόρφωση μαθημάτων καθώς επίσης και η εκμάθηση βασικών ερευνητικών εργαλείων. Η διάρκεια του προγράμματος είναι κατά το ελάχιστο 2 χρόνια και η γλώσσα παρακολούθησης η αγγλική.

  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (JOINT DEGREE)

Πρόκειται για ένα Κοινό Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών που προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις σε πτυχιούχους πανεπιστημιακών τμημάτων, που επιθυμούν να κατευθυνθούν στο χώρο της Δημιουργικής Γραφής (όχι μόνο λογοτεχνικής αλλά και ευρύτερα επαγγελματικής). Επίσης, δίνει τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων σπουδών υψηλού επιπέδου στον τομέα της Δημιουργικής Γραφής, προς την κατεύθυνση της εκπαιδευτικής πράξης, καθώς και της ερευνητικής ή προσωπικής συγγραφής. Το πρόγραμμα διαρκεί το λιγότερο 2 έτη, το μέγιστο 6 και η γλώσσα παρακολούθησης η αγγλική.

  • ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ (JOINT DEGREE)

Ένα ακόμα πρόγραμμα που υλοποιείται σε διαπανεπιστημιακό επίπεδο και προσφέρει εξειδικευμένη γνώση που εστιάζει στην ανάπτυξη του προφορικού και γραπτού λόγου και  προσεγγίζει θεωρητικά τα προβλήματα του λόγου και τις εκπαιδευτικές παρεμβάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν με σκοπό να αντιμετωπιστούν τα συμπτώματα των διαταραχών λόγου σε μονόγλωσσους και δίγλωσσους/πολύγλωσσους ομιλητές. Η διάρκεια του προγράμματος είναι κατά το ελάχιστο 2 χρόνια και η γλώσσα παρακολούθησης η ελληνική.

https://www.anavasis.gr/yposthriksh-foithtwn/anoikta-panepistimia/eap/foithtikes-ergasies-eap

https://www.anavasis.gr/blog/afieroma-sto-eap-meros-1o

https://www.anavasis.gr/wiki/ellhniko-anoixto-panepisthmio-eap

https://www.anavasis.gr/blog/eap-portal

https://www.anavasis.gr/blog/i-ex-apostaseos-vivliothiki-tou-eap

https://www.anavasis.gr/wiki/sxolh-anthrwpistikwn-episthmwn-sae

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status