Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής

Σε μια ολοένα και περισσότερο απαιτητική αγορά εργασίας, η συνοδευτική επιστολή (γνωστή ως coverletter) θεωρείται ένα απαραίτητο έγγραφο για το φάκελο του βιογραφικού σας.

Φόρμα Επικοινωνίας Βιογραφικού

Όνομα(*)
Please type your full name.

Επώνυμο(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid email address.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

Υπηρεσία(*)
Invalid Input

Ασφάλεια(*)
Ασφάλεια
RefreshΠαρακαλώ πληκτρολογήστε τον αριθμό που βλέπετε

Με τη συνοδευτική επιστολή ο υποψήφιος απευθύνεται προσωπικά στον ενδιαφερόμενο εργοδότη, γεγονός που σημαίνει ότι το περιεχόμενό της πρέπει να είναι εύστοχο και προσανατολισμένο στο προφίλ της εκάστοτε επιχείρησης.

 

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται δύσκολα, εμπιστευτείτε το ΑΝΑΒΑΣΙΣ!

 

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και τη σύνταξη της επιστολής που θα συνοδεύει το βιογραφικό σας σημείωμα, στοχεύοντας αποκλειστικά στον εργοδότη στον οποίο απευθύνεστε. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να περάσετε στο στάδιο της συνέντευξης και να βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόσληψή σας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας γνωρίζουν ποιές δεξιότητες και ποιά προσόντα σας πρέπει να προβάλλουν ανάλογα με τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε και σας δίνουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων.

 

Αξιοποιείστε σήμερα τα πλεονεκτήματα που σας δίνει μια συνοδευτική επιστολή και εμπιστευτείτε το ΑΝΑΒΑΣΙΣ να τη δημιουργήσει για εσάς!