Πανεπιστημιακά Μαθήματα 

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην υποστήριξη φοιτητών, οι συνεργασίες μας με καθηγητές υψηλού επιπέδου καθώς επίσης και η προτροπή των ίδιων των πελατών μας, μας ώθησε στη δημιουργία μιας νέας ομάδας υπηρεσιών, των online μαθημάτων και σεμιναρίων.

Σύντομη περιγραφή

Ιδιαίτερα μαθήματα με έμπειρους καθηγητές, κατόχων διεθνώς αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών μέσω Skype. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι το γεγονός ότι δεν απαιτούνται μετακινήσεις από μέρους σας. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες τηλεκπαίδευσης.

 

Ηλεκτρονικές σημειώσεις σε κάθε μάθημα τόσο σε μορφή κειμένου word αλλά και σε μορφή διαφανιών παρουσίασης σε power point.

 

Προτεινόμενα θέματα εξεταστικών.

 

Ευέλικτα ραντεβού μαθημάτων που ορίζονται από εσάς και τον καθηγητή μας.

 

Χωρίς έξοδα μετακίνησης και χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται ο σύγχρονος φοιτητής – σπουδαστής και επαγγελματίας.

Ο αριθμός των μαθημάτων και των σεμιναρίων αυξάνεται καθημερινά. 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε κάποιο μάθημα ή σεμινάριο που δεν υπάρχει στον κατάλογο μας παρακαλούμε όπως αποστείλετε e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο «ΑΝΑΒΑΣΙΣ», γνωρίζοντας τη δυσκολία και τις απαιτήσεις των πανεπιστημιακών μαθημάτων, στηρίζει τους φοιτητές με παραδόσεις ιδιαίτερων μαθημάτων, ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία τους στις τελικές εξετάσεις. Το «ΑΝΑΒΑΣΙΣ», έχοντας στο δυναμικό του έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες μπορεί να καλύψει την ύλη κάθε μαθήματος, με ιδιαίτερη έμφαση στα κυριότερα σημεία της κάθε ενότητας. 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Τα μαθηματικά είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος κλάδος, όπου μόνο η πλήρης κατανόηση της θεωρίας και της μεθοδολογίας μπορεί να οδηγήσει στην σωστή επίλυση των ασκήσεων. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν μεγάλη πείρα στη διδασκαλία τους, με αποτέλεσμα να μπορούν να συμβάλλουν στην καλύτερη κατανόηση των μαθηματικών εννοιών, με στόχο την επιτυχία των φοιτητών στις τελικές τους εξετάσεις. 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

Ο κλάδος της στατιστικής, περιέχει δυσνόητες έννοιες, οι οποίες χρήζουν αποσαφήνισης ώστε να κατανοηθεί το περιεχόμενό τους. Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο «ΑΝΑΒΑΣΙΣ» βρίσκεται κοντά στους φοιτητές, παρέχοντας τους υποστήριξη, μέσω πανεπιστημιακών μαθημάτων, τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε ατόμου χωριστά. Οι συνεργάτες μας έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν στην πλήρη κατανόηση του γνωστικού αυτού αντικειμένου, αφού πέρα από την πολυετή πείρα τους στον τομέα της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας, διαθέτουν και την απαραίτητη κατάρτιση και γνώση.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Η πληροφορική είναι ένας κλάδος που εισέρχεται στην καθημερινότητα μας όλο και περισσότερο, και συνεπώς, κρίνεται αναγκαίο να αποκτηθούν γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο αυτό. Δεν είναι λίγοι οι φοιτητές που επιλέγουν να ασχοληθούν με τον κλάδο της πληροφορικής. Ωστόσο, ο κλάδος αυτό παρουσιάζει τις δικές του δυσκολίες και απαιτήσεις, που συχνά οι φοιτητές χρειάζονται την σωστή καθοδήγηση από κάποιον ώστε να ανταπεξέλθουν. Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο «ΑΝΑΒΑΣΙΣ», έχοντας στο δυναμικό του έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες, μπορεί να υποστηρίξει, μέσω μαθημάτων, και στον κλάδο της πληροφορικής, τους φοιτητές, με στόχο την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους. 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status