Μεταπτυχιακές Διατριβές

Μεταπτυχιακές Διατριβές | metaptyxiakes diatribes

Μεταπτυχιακές Διατριβές

Τι είναι η μεταπτυχιακή διατριβή

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των σπουδών και την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου σε κάθε φοιτητή είναι όχι μόνον η μεταπτυχιακή διατριβή αλλά και η δημοσίευσή της σε κάποιο έγκριτο έντυπο ή ηλεκτρονικό επιστημονικό περιοδικό ή η ανακοίνωσή της σε κάποιο επιστημονικό συνέδριο με την προϋπόθεση να καταχωρηθεί στα Πρακτικά του συνεδρίου ως επιστημονικό άρθρο.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος 

Η μεταπτυχιακη διατριβη  σηματοδοτεί το πέρας των μεταπτυχιακών σπουδών ενός μεταπτυχιακού φοιτητή. Πέρα από μερικές εξαιρέσεις, το σύνολο των ελληνικών αλλά και ξένων τριτοβαθμίων ιδρυμάτων απαιτούν η διατριβή να φέρει εκτός από το βιβλιογραφικό τμήμα και ένα ερευνητικό κομμάτι. Σκοπός αυτού είναι να αναδείξει ο φοιτητής τις ικανότητες του στην χρήση εργαλείων έρευνας όπως για παράδειγμα προγραμμάτων στατιστικής ανάλυσης, παραγωγής ερωτηματολογίων κτλ., για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Στις θεωρητικές επιστήμες, για την διεξαγωγή συμπερασμάτων απαιτείται μια μίξη θεωρητικού (βιβλιογραφικού) και του εμπειρικού (ερευνητικού) μέρους της εργασίας σε συνδυασμό με τη χρήση προγραμμάτων στατιστικής ανάλυσης.

Στις θετικές επιστήμες, το κομμάτι της έρευνας της εργασίας αποτελείται από μια υλοποίηση αλγορίθμου σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού και σε πιο σπάνιες περιπτώσεις αφορά σε κατασκευή (ηλεκτρονική ή ηλεκτρομηχανολογική).

Το μέγεθος της μεταπτυχιακής διατριβής θα πρέπει να είναι περίπου 15.000 λέξεις. Ο Επιβλέπων Καθηγητής είναι αυτός που παρακολουθεί την πορεία σπουδών του μεταπτυχιακού φοιτητή και η Τριμελής Εξεταστική Επιτροπή είναι αυτή που αξιολογεί τη τελική μορφή της μεταπτυχιακής διατριβής.

υποστηριξη μεταπτυχιακων διατριβων

Ζητήστε σήμερα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ανάβασις να σας παρέχει υποστήριξη στη μεταπτυχιακή διατριβή σας ώστε να παραδώσετε ένα άρτια τεκμηριωμένο επιστημονικό κείμενο που θα σας χαρίσει συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων. Οι μεταπτυχιακές διατριβές που σας παρέχουμε είναι μοναδικές και πρωτόπτυπες και ελεγμένες από ειδικό σύστημα λογοκλοπής. 

Οι  μεταπτυχιακεσ διατριβεσ είναι ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο απαιτεί πολύ χρόνο και έρευνα. Πολλές φορές ωστόσο είναι δύσκολη η ολοκλήρωση αυτού του έργου λόγω συσσωρευμένων υποχρεώσεων των φοιτητών αλλά και απρόοπτων γεγονότων. Εάν λοιπόν χρειάζεστε βοήθεια, εμείς έχουμε τη δυνατότητα να σας υποστηρίξουμε με πολλούς τρόπους στο γράψιμο της μεταπτυχιακησ διατριβησ σας όπως:

  • Βρίσκοντας τους απαιτούμενους τίτλους έργων και άρθρων πάνω στα οποία θα τεκμηριωθεί το δικό σας έργο.
  • Παρέχοντας υποστήριξη στη μεταπτυχιακή διατριβή σας συνοδευμένη από πλήρη έλεγχο λογοκλοπής εξασφαλίζοντας μοναδικότητα και πρωτοτυπία.
  • Επιβλέποντας την διατριβή σας ή ελέγχοντάς το εάν έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Η ευέλικτη παροχή υπηρεσιών του Εκπαιδευτικού μας Ομίλου καλύπτει κάθε ανάγκη που προκύπτει στα πλαίσια των μεταπτυχιακών σας σπουδών. Ζητήστε μας βοήθεια όσον αφορά τις μεταπτυχιακέσ διατριβέσ  και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεταπτυχιακές διατριβές μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μας άρθρο «Τι είναι η μεταπτυχιακή διατριβή».

Συχνές αναζητήσεις: μεταπτυχιακές διατριβές, μεταπτυχιακεσ διατριβεσ, metaptyxiakes diatribes, μεταπτυχιακή διατριβή, υποστηριξη μεταπτυχιακων διατριβων

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

Έχετε Ερωτήσεις?

Θέλετε να διαβάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας? Δίνουμε απάντηση σε πολλές από αυτές.

Συχνές Ερωτήσεις

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status