Διπλωματικές Εργασίες

Διπλωματικές Εργασίες | Διπλωματική Έργασια

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

 Διπλωματικές Εργασίες

Diplwmatikes Ergasies

Στα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τόσο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό, απαιτείται η διπλωματικη εργασια στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών των φοιτητών. 

Η διαδικασία δημιουργίας της εκ μέρους του φοιτητή συνδέεται με την ανάληψη μίας σημαντικής ευθύνης εκ μέρους του για την οργάνωση της θεωρητικής ή εμπειρικής διερεύνησης ενός θέματος που θα προάγει την επιστημονική γνώση στο πεδίο που μελετάται. 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Οι φοιτητές συχνά αναζητούν στο διαδίκτυο: “ Ποσο χρονο θελει μια διπλωματικη εργασια 

Ο σχεδιασμός για μια διπλωματικη εργασια, λοιπόν, αποτελεί μία εξαιρετικά απαιτητική και στρεσογόνο διαδικασία. Συχνά, μάλιστα, η καθοδήγηση που παρέχεται από τον επόπτη καθηγητή είναι ανεπαρκής ή πιέζει περισσότερο το φοιτητή.

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις μπορεί να σας υποστηρίξει κατάλληλα στο σχεδιασμό και τη διόρθωση της μεταπτυχιακής διπλωματικής σας εργασίας, με ταχύτητα και ακρίβεια.

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες από όλα τα επιστημονικά πεδία, οι οποίο μπορούν να σας καθοδηγήσουν αποτελεσματικά στις διπλωματικεσ εργασιεσ όλων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. 

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές από όλα τα επιστημονικά πεδία και από όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών Τμημάτων Α.Ε.Ι., Α.Τ.Ε.Ι. και κολλεγίων, σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

διπλωματικεσ εργασιεσ

Ειδικότερα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις μπορεί να σας καθοδηγήσει αποτελεσματικά και με συνέπεια για τη διπλωματικη εργασια σας, σε όποιο στάδιο ή σε όποια στάδια δυσκολεύεστε:

 • Επιλογή και ακριβής πρόταση του θέματος, το οποίο θα διερευνηθεί με θεωρητικό ή/και εμπειρικό τρόπο.

 • Προσδιορισμός της κατάλληλης ερευνητικής μεθόδου για το θέμα σας.

 • Βοήθεια στην ερευνητική πρόταση ή το υπομνήμα, με βάση τις απαιτήσεις που τίθενται από το πανεπιστήμιο που φοιτάτε.

 • Υποστήριξη στην ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, ελληνόγλωσσης και ξενόγλωσσης, η οποία σχετίζεται άμεσα με το θέμα που ερευνάται.

 • Βοήθεια στο θεωρητικό μέρος και οργάνωσή του με βάση τους κεντρικούς άξονες που προκύπτουν από τη μελέτη της σχετικής βιβλιογραφίας.

 • Υποστήριξη στον προσδιορισμό της κατάλληλης ερευνητικής μεθοδολογίας, των εργαλείων συλλογής δεδομένων, της μεθόδου ανάλυσης των δεδομένων που θα προκύψουν από την έρευνά σας.

 • Συζήτηση των αποτελεσμάτων της έρευνας, με βάση την υπάρχουσα βιβλιογραφία, ανάδειξη των περιορισμών της έρευνας.

 • Ανάδειξη των διαπιστώσεων που απορρέουν από τη μελέτη και προσδιορισμός μελλοντικών θεμάτων για έρευνα.

 • Υποστήριξη για όλων των επιμέρους ενοτήτων της εργασίας: Θεωρητικό πλαίσιο, Βιβλιογραφική Ανασκόπηση, Εμπειρικό μέρος, Διαπιστώσεις / Συμπεράσματα της μελέτης.

 • Έλεγχος λογοκλοπής στο τελικό σας κείμενο.

 • Διορθώσεις της εργασίας σας με βάση την ανατροφοδότηση που έχετε λάβει από τον επόπτη καθηγητή σας.

 • Δημιουργία προσχέδιου παρουσίασης για τη διπλωματικη εργασια σας σε μορφή powerpoint, με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές (αριθμός διαφανειών, πυκνότητα κειμένου σε κάθε διαφάνεια, γραμματοσειρά, στυλ, κίνηση, φόντο, προσθήκη ήχου ή εικόνων)

διπλωματικεσ εργασιεσ = Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Αν αναζητάτε βοήθεια στις διπλωματικεσ εργασιεσ, το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις σας εγγυάται την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι συνεργάτες μας χαρακτηρίζονται από επαγγελματική ευσυνειδησία και συνέπεια στο να υποστηρίζουν και να καθοδηγούν φοιτητές σε όλα τα τμήματα και επιστημονικά πεδία

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε: διπλωματικη εργασια, διπλωματικη εργασια στα αγγλικα, Ποσο χρονο θελει μια διπλωματικη εργασια, διπλωματικεσ εργασιεσ, διπλωματικές εργασίες, diplwmatikes ergasies

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

Έχετε Ερωτήσεις?

Θέλετε να διαβάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας? Δίνουμε απάντηση σε πολλές από αυτές.

Συχνές Ερωτήσεις

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status