Διορθώσεις Φοιτητικών Εργασιών

Διορθώσεις Φοιτητικών Εργασιών

Εκεί που είσαι χαρούμενος και επιτέλους έχεις παραδώσει την εργασία σου και περιμένεις τον πολυπόθητο βαθμό, ξαφνικά ο καθηγητής σου ζητάει διορθώσεις.

Κοιτάς την εργασία σου και πελαγώνεις. Σκέφτεσαι «τί μπορεί να έκανα λάθος, πώς θα τα διορθώσω, και αν δεν πάει καλά;» Η διόρθωση οποιουδήποτε έργου, προϋποθέτει κυρίως εμπειρία αρχικά στην εκ νέου επιμέλεια. Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΝΑΒΑΣΙΣ, εκτός από πλήρη υποστήριξη σε κάθε σας έργο αναλαμβάνουμε τη διόρθωση και επιμέλεια κείμενων. Αυτή η παροχή υπηρεσιών αφορά από διόρθωση πτυχιακών εργασιών μέχρι διόρθωση διπλωματικών εργασιών και διορθώσεις διδακτορικών διατριβών.

Πολλές φορές οι διορθώσεις αυτές έχουν να κάνουν με την λογοκλοπή σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα εντοπισμού λογοκλοπής μπορούμε να σας βοηθήσουμε παραφράζοντας το κείμενό σας.

Τέλος σε περίπτωση που έχουν ζητηθεί διορθώσεις που αφορούν την στατιστική σας ανάλυση οι έμπειροι καθηγητές και στατιστικολόγοι μας μπορούν να σας βοηθήσουν και να διορθώσουν με απολιτική επιτυχία την έρευνά σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Παρακάτω σας παραθέτουμε δέκα συμβουλές για το πως θα διορθώσετε και θα επιμεληθείτε την εργασία σας έτσι ώστε να βρεθείτε με το πολυπόθητο πτυχίο στο χέρι, και να βγείτε απολύτως έτοιμοι στην αγορά εργασίας.

  1. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Βάλτε σε μία τάξη την σκέψη σας. Καθίστε στον καναπέ σας και ξεκινήστε με αισιοδοξία και την σκέψη ότι όλα θα πάνε καλά.
  2. Διαβάστε από την αρχή και με μεγάλη προσοχή το έργο αλλά και τις διορθώσεις που ζητούνται από τον καθηγητή σας.
  3. Πάρτε χαρτί και μολύβι και κάντε μια κατάταξη των διορθώσεων που απαιτούνται σε κατηγορίες, ξεκινώντας από τις πιο εύκολες και καταλήγοντας στις περισσότερο απαιτητικές.
  4. Απευθυνθείτε στον επιβλέπων καθηγητή σας για οποιαδήποτε απορία. Είναι ο πλέον κατάλληλος και άρτια καταρτισμένος για να σας καθοδηγήσει και να σας συμβουλέψει.
  5. Να δίνετε πάντα βάση στον οδηγό εγγραφής πτυχιακών της σχολής στην οποία ανήκετε. Είναι ένας «μπούσουλας», ο οποίος σας βοηθάει αρκετά ώστε να σχηματίσετε μια αρχική δομή του έργου σας.
  6. Προσοχή στο εξώφυλλο, διότι ως γνωστόν «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός». Θα πρέπει να αναγράφονται όλα τα στοιχεία του φοιτητή αλλά και ο τίτλος του έργου. Το μέγεθος και το στυλ της γραμματοσειράς που θα ακολουθήσετε ορίζονται από τον επιβλέπων καθηγητή και τον οδηγό σπουδών σας.
  7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λέξεις κλειδιά. Πολλές φορές αποδεικνύονται πραγματικά «κλειδιά», τα οποία μπορούν να σας ξεκλειδώσουν και να σας ξεμπλοκάρουν.
  8. Μπορείτε να αναζητήσετε νέες πηγές. Σήμερα το διαδίκτυο μας δίνει την δυνατότητα να αντλήσουμε πληθώρα γνώσεων και πληροφοριών, σε οποιοδήποτε θέμα. Προσοχή ωστόσο με την λογοκλοπή και την σωστή αναφορά σε αυτά στη βιβλιογραφία σας.
  9. Σε όλα τα πανεπιστήμια γίνεται αυστηρός έλεγχος λογοκλοπής, για αποφυγή τυχόν «ομοιοτήτων» με άλλες εργασίες, θα πρέπει πάντα να αναφέρεται στο τέλος κάθε έργου τις πηγές από τις οποίες αντλήσατε τις πληροφορίες. Μπορείτε να ανατρέξετε σε άλλες πτυχιακές εργασίες, αλλά μόνο για να πάρετε μια ιδέα και όχι για να πάρετε κομμάτια αυτών.
  10. Σε περίπτωση που νιώσετε κουρασμένος, μην προσπαθήσετε να συνεχίσετε την διόρθωση, διότι η πίεση και το άγχος αντί να σας βοηθήσουν, ίσως σας καταπονήσουν περισσότερο.

Εάν έχετε αμφιβολίες και επιθυμείτε ένα άριστο αποτέλεσμα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ, το πλέον πρώτο σε προτίμηση φοιτητικό φροντιστήριο σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνει να σας βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο και χρονοβόρο έργο με ένα κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα είμαστε δίπλα σας στην επιμέλεια, την επίβλεψη αλλά και τη διόρθωση των φοιτητικών εργασιών σας, εντοπίζοντας κενά και ελλείψεις αλλά και εμπλουτίζοντάς το με τον απαιτούμενο αριθμό πηγών.

Σε όποιο στάδιο και εάν βρίσκεστε διαθέτουμε το πλέον εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών, ικανό να αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου σας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες οι διορθώσεις που ζητούνται είναι μη κατανοητές. Αυτό το κενό θα καλύψει για εσάς ο αντίστοιχος συνεργάτης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΝΑΒΑΣΙΣ, εξηγώντας σας παράλληλα τα σημεία που δεν έχετε αντιληφθεί. Μαζί, θα φέρουμε σε πέρας την εργασία σας ακόμη και αν το χρονικό διάστημα που έχετε στη διάθεσή σας είναι περιορισμένο. Η εμπειρία ετών και το υψηλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο των εκπονητών μας, εγγυώνται για εσάς το άριστο αποτέλεσμα.

Συχνές Αναζητήσεις: διορθωση κειμενου, διορθωση πτυχιακων εργασιων, διορθωση μεταπτυχιακων εργασιων, Διορθωση κειμενου στα αγγλικα, διορθώσεισ πτυχιακων, Διορθωσεισ διπλωματικων εργασιων, πτυχιακες εργασιες διορθωσεισ, διορθωσεις διδακτορικων διατριβων, διορθωση μεταπτυχιακών εργασιών, διορθωση εργασιας, διορθώσεις κειμένων, διορθωσεις φοιτητικων εργασιων, διορθωσεις εργασιων, διορθοση πτυχιακης

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

DMCA.com Protection Status