Φοιτητικές Εργασίες ΕΑΠ

Εργασίες ΕΑΠ

Φοιτητικές Εργασίες ΕΑΠ

Οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου προκειμένου να λάβουν το πτυχίο τους πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία 12 (δώδεκα) Θεματικές Ενότητες.

Οι προπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι και τρεις ανά ακαδημαϊκό έτος ενώ οι μεταπτυχιακοί μέχρι και δύο.

Στα πλαίσια παρακολούθησης κάθε Θεματικής Ενότητας, προβλέπεται η υποβολή ενός συγκεκριμένου αριθμού γραπτών εργασιών, έτσι ώστε οι φοιτητές να κατανοήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το αντικείμενο των σπουδών τους, αλλά και να συγκεντρώσουν την απαιτούμενη βαθμολογία για να κατοχυρώσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στις τελικές εξετάσεις.

Το φοιτητικο φροντιστηριο ΑΝΑΒΑΣΙΣ αναλαμβάνει την καθοδήγηση των φοιτητών στις εργασίες τους και την υποστήριξή τους στα σημεία που χρειάζονται βοήθεια.

Για να εξυπηρετηθείτε άμεσα χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

Επικοινωνία

Επιλέξτε όποιον τρόπο επικοινωνίας επιθυμείτε και μιλήστε με έναν εκπρόσωπό μας

Contact

Έχετε Ερωτήσεις?

Θέλετε να διαβάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας? Δίνουμε απάντηση σε πολλές από αυτές.

Συχνές Ερωτήσεις

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status