Συχνές Ερωτήσεις

Επειδή διαθέτει μεγάλο αριθμό άρτια καταρτισμένων και εξειδικευμένων συνεργατών, με αποτέλεσμα να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πανεπιστημιακών θεμάτων,  τόσο σε επίπεδο υποστήριξης όσο και σε επίπεδο πλήρους εκπόνησης.

Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν μόνο στη διάθεση του διαχειριστικού τμήματος του ΑΝΑΒΑΣΙΣ και δεν κοινοποιούνται πουθενά. Η προστασία και η εχεμύθεια των δεδομένων που μας αποστέλλετε, δισφαλίζεται στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και για το λόγο αυτό δε γίνονται γνωστά ούτε στην ομάδα των εκπονητών.

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο «ΑΝΑΒΑΣΙΣ» είναι ένας επίσημος φορέας, νομικά κατοχυρωμένος. Μπορείτε να διαβάσετε και τους όρους χρήσης, ώστε να βεβαιωθείτε.

Για την διευκόλυνσή σας έχουμε δημιουργήσει μια φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων που αποστέλλετε σε εμάς έτσι ώστε να κοστολογήσουμε το έργο σας. Η φόρμα αυτή δεν είναι δεσμευτική για εσάς και βρίσκεται στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

http://services.anavasis.gr/order

Επιπλέον, μπορείτε να μας στείλετε το έργο που επιθυμείτε να κοστολογήσουμε και στο e-mail: info@anavasis.gr  δίνοντας κάποια απαραίτητα στοιχεία, όπως είναι η ημερομηνία παράδοσής του και το απαιτούμενο μέγεθός του σε λέξεις ή σελίδες.

Εντός 6 με 12 ωρών, λαμβάνετε από το ΑΝΑΒΑΣΙΣ ένα ενημερωτικό emailστο οποίο αναφέρεται το κόστος του έργου και περιγράφεται με πλήρη ακρίβεια η διαδικασία για την έναρξη υποστήριξής του.

Επίσης, εάν στη φόρμα δωρεάν κοστολόγησης έργου έχετε συμπληρώσει και το τηλεφωνικό σας νούμερο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και απευθείας.

Για να ξεκινήσει η διαδικασία υποστήριξης ενός έργου, κατατίθεται μια προκαταβολή ώστε να δώσουμε εντολή στο συνεργάτη μας να ξεκινήσει την εκπόνηση. Κάθε φορά που ο πελάτης λαμβάνει ένα τμήμα του έργου του, καταθέτει τα επόμενα χρήματα, ώστε να πληρώνουμε τον συνεργάτη μας για να συνεχίσει την εκπόνηση του έργου.

Το ποσό που αντιστοιχεί στην προκαταβολή είναι το 1/3 του συνολικού ποσού αν πρόκειται για υποστήριξη σε εκπόνηση διπλωματική – πτυχιακής εργασίας και στο ½ του συνολικού ποσού εάν αναφερόμαστε στην υποστήριξη εκπόνησης εργασίας εξαμήνου.

Οι παραδόσεις γίνονται τμηματικά, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το έργο και να μας δίνετε την έγκριση να συνεχίσουμε.

Πριν παραδοθεί τμήμα έργου γίνεται πάντα έλεγχος λογοκλοπής μέσω ειδικού λογισμικού ανίχνευσης πλαγιαρίσματος (plagiarism), έτσι ώστε να διασφαλιστεί το άριστο αποτέλεσμα και η υψηλή ποιότητα του έργου.

Εφόσον λάβετε το έργο σας, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων  αλλά μπορούν να γίνουν απεριόριστες διορθώσεις μέχρι να λάβετε το έργο στη μορφή που επιθυμείτε.

Για λόγους προστασίας και εχεμύθειας προσωπικών δεδομένων, δεν είναι δυνατή η απευθείας συνομιλία μεταξύ πελάτη και συνεργάτη. Μπορείτε να μας αποστέλλετε email που τα προωθούμε από τη μία πλευρά στην άλλη 18 ώρες το 24 ωρο ή να κανονίσουμε μια συνομιλία μέσω skype, την οποία θα συντονίζει εκπρόσωπος του φροντιστηρίου.

Για την αποστολή μεγάλων αρχείων, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την δωρεάν υπηρεσία WeTransfer, η οποία βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://www.wetransfer.com/

Επίσης η ιδία υπηρεσία υπάρχει και στην σελίδα μας στον σύνδεσμο:

http://www.anavasis.gr/index.php/ypiresies/foititika-ergaleia/apostoli-megalwn-arxeiwn

 

Το Ανάβασις διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, οι οποίοι είναι καταρτισμένοι, ως επί το πλείστον κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων ειδίκευσης ή κάτοχοι διδακτορικού και με την πλειοψηφία αυτών, υπάρχει πλούσιο ιστορικό συνεργασιών, οπότε διαθέτουν και την ανάλογη εμπειρία, γεγονός ικανότερο όλων για την αξιολόγησή τους.

Η διαχειριστική ομάδα του Ανάβασις, προωθεί στην κατάλληλη ομάδα συνεργατών το εκάστοτε έργο, με βάση το γνωστικό αντικείμενο και με την πολύτιμη βοήθεια της ψηφιακής μας πλατφόρμας, επιλέγεται ο καταλληλότερος, δηλαδή αυτός με τα απαραίτητα προσόντα. Επίσης, σε κάθε περίπτωση, η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα επιλογής πάνω του ενός συνεργάτη, αφού το Ανάβασις διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, ώστε να διασφαλιστεί η υλοποίηση ενός έργου σε περίπτωση κωλύματος.

Επικοινωνία με E-mail

Ότι απορία και αν έχετε μπορείτε να μας βρείτε στο e-mail: info@anavasis.gr

DMCA.com Protection Status