Συχνές Ερωτήσεις

Επειδή διαθέτει μεγάλο αριθμό άρτια καταρτισμένων και εξειδικευμένων συνεργατών, με αποτέλεσμα να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πανεπιστημιακών θεμάτων,  τόσο σε επίπεδο υποστήριξης.

Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν μόνο στη διάθεση του διαχειριστικού τμήματος του ΑΝΑΒΑΣΙΣ και δεν κοινοποιούνται πουθενά. Η προστασία και η εχεμύθεια των δεδομένων που μας αποστέλλετε, δισφαλίζεται στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και για το λόγο αυτό δε γίνονται γνωστά ούτε στην ομάδα των συνεργατών.

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο «ΑΝΑΒΑΣΙΣ» είναι ένας επίσημος φορέας, νομικά κατοχυρωμένος. Μπορείτε να διαβάσετε και τους όρους χρήσης, ώστε να βεβαιωθείτε.

Για την διευκόλυνσή σας έχουμε δημιουργήσει μια φόρμα ενδιαφεροντος. Η φόρμα αυτή δεν είναι δεσμευτική για εσάς και βρίσκεται στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Επιπλέον, μπορείτε να μας στείλετε το αίτημά σας και στο e-mail: info@anavasis.gr  δίνοντας ολα τα απαραίτητα δεδομένα για την υπηρεσία την οποία θέλετε.

Εντός 6 με 12 ωρών, λαμβάνετε από το ΑΝΑΒΑΣΙΣ ένα ενημερωτικό email στο οποίο περιγράφεται με πλήρη ακρίβεια η διαδικασία για την έναρξη υποστήριξής του.

Επίσης, εάν στη φόρμα ενδιαφέροντος έχετε συμπληρώσει και το τηλεφωνικό σας νούμερο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και απευθείας.

Μπορείτε να έχετε πολύ αναλυτική απάντηση στους όρους χρήσης στον σύνδεσμο: https://www.anavasis.gr/oroi-xrisis

Πριν παραδοθεί τμήμα έργου γίνεται πάντα έλεγχος λογοκλοπής μέσω ειδικού λογισμικού ανίχνευσης πλαγιαρίσματος (plagiarism), έτσι ώστε να διασφαλιστεί το άριστο αποτέλεσμα και η υψηλή ποιότητα του έργου.

Για λόγους προστασίας και εχεμύθειας προσωπικών δεδομένων, δεν είναι δυνατή η απευθείας συνομιλία μεταξύ πελάτη και συνεργάτη. Μπορείτε να μας αποστέλλετε email που τα προωθούμε από τη μία πλευρά στην άλλη 18 ώρες το 24 ωρο ή να κανονίσουμε μια συνομιλία μέσω skype, την οποία θα συντονίζει εκπρόσωπος του φροντιστηρίου.

Για την αποστολή μεγάλων αρχείων, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την δωρεάν υπηρεσία WeTransfer, η οποία βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://www.wetransfer.com/

Επίσης η ιδία υπηρεσία υπάρχει και στην σελίδα μας στον σύνδεσμο:

http://www.anavasis.gr/index.php/ypiresies/foititika-ergaleia/apostoli-megalwn-arxeiwn

 

Το Ανάβασις διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, οι οποίοι είναι καταρτισμένοι, ως επί το πλείστον κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων ειδίκευσης ή κάτοχοι διδακτορικού και με την πλειοψηφία αυτών, υπάρχει πλούσιο ιστορικό συνεργασιών, οπότε διαθέτουν και την ανάλογη εμπειρία, γεγονός ικανότερο όλων για την αξιολόγησή τους.

Η διαχειριστική ομάδα του Ανάβασις, προωθεί στην κατάλληλη ομάδα συνεργατών το εκάστοτε έργο, με βάση το γνωστικό αντικείμενο και με την πολύτιμη βοήθεια της ψηφιακής μας πλατφόρμας, επιλέγεται ο καταλληλότερος, δηλαδή αυτός με τα απαραίτητα προσόντα. Επίσης, σε κάθε περίπτωση, η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα επιλογής πάνω του ενός συνεργάτη, αφού το Ανάβασις διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, ώστε να διασφαλιστεί η υλοποίηση ενός έργου σε περίπτωση κωλύματος.

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status