ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο «ΑΝΑΒΑΣΙΣ» δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης και έχει ως στόχο την πλήρη υποστήριξη των φοιτητών σε θέματα που σχετίζονται με την ακαδημαϊκή τους πορεία και τη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Αποστολή του «ΑΝΑΒΑΣΙΣ» είναι  η υποστήριξη κάθε ανάγκης του φοιτητή, είτε παρακολουθεί προπτυχιακό είτε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Επιπλέον, μπορούμε να καθοδηγήσουμε κατάλληλα την υλοποίηση μίας διδακτορικής διατριβής.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών διασφαλίζεται μέσω της συνεργασίας μας με εξειδικευμένους, έμπειρους και άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες. Οι συνεργάτες μας συμβάλλουν στο υψηλής ποιότητας  παρεχόμενο έργο, σε όποιο επιστημονικό πεδίο κι αν εντάσσεται.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που προσφέρει το «ΑΝΑΒΑΣΙΣ»,  προβλέπεται η διατήρηση της εχεμύθειας, η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα καιη άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των φοιτητών.

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

Έχετε Ερωτήσεις?

Θέλετε να διαβάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας? Δίνουμε απάντηση σε πολλές από αυτές.

Συχνές Ερωτήσεις

DMCA.com Protection Status