Προπτυχιακά Προγράμματα

ΑΣΠΑΙΤΕ

Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) 

Προπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Τμήμα Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών

Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών

Παιδαγωγικό Τμήμα

Η εισαγωγή των φοιτητών στα Τεχνολογικά Τμήματα της ΑΣΠΑΙΤΕ γίνεται με την ισχύουσα διαδικασία εισαγωγής φοιτητών στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Με την ολοκλήρωση των σπουδών στην ΑΣΠΑΙΤΕ οι απόφοιτοι αποκτούν δικαίωμα διδασκαλίας στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και έχουν στα χέρια τους πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας. Το πτυχίο που χορηγούν τα τμήματα της ΑΣΠΑΙΤΕ παρέχει δικαίωμα διδασκαλίας στην ειδικότητα στη Β/θμια Εκπαίδευση, ενώ αποτελεί και πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας το οποίο ως προς τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι ισότιμο και αντίστοιχο με αυτό των Τ.Ε.Ι. Ουσιαστικά το πτυχίο φέρει και τους δύο τίτλους, αυτόν του εκπαιδευτικού και αυτόν της επαγγελματικής ειδικότητας, με ενιαίο βαθμό. 

Για να έχετε άμεση απάντηση για το έργο που θέλετε να μας αναθέσετε σας παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

Έχετε Ερωτήσεις?

Θέλετε να διαβάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας? Δίνουμε απάντηση σε πολλές από αυτές.

Συχνές Ερωτήσεις

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status