Τι είναι το Peer-to-peer lending (P2P lending);

Τι είναι το Peer-to-peer lending (P2P lending);

Παθητικό Εισόδημα μέσω P2P lending - Βάλτε τα χρήματά σας να δουλεύουν για εσάς από 10 ευρω επένδυση και με απόδοση πάνω απο 10%!

Ο δανεισμός peer to peer επιτρέπει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να λαμβάνουν δάνεια απευθείας από άλλα άτομα, χωρίς τη μεσολάβηση τραπεζών ή άλλου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Είναι ένας τρόπος δανεισμού χρημάτων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις μέσα από ηλεκτρονικές υπηρεσίες που λέγονται  P2P (peer to peer) πλατφόρμες. Αυτές οι υπηρεσίες φέρνουν σε επαφή τους δανειστές με τους δανειολήπτες. Η διαδικασία γίνεται διαδικτυακά χωρίς να μεσολαβούν τράπεζες, κι έτσι είναι πιο οικονομική από την παραδοσιακή διαδικασία δανεισμού μέσω τραπεζών και εταιριών παροχής δανείων. 

Οι δανειολήπτες P2P είναι εκείνοι που ζητούν δάνειο με χαμηλότερα επιτόκια από αυτά που ζητούν οι τράπεζες. Οι δανειστές P2P είναι ιδιώτες επενδυτές που θέλουν να έχουν καλύτερες αποδόσεις στις αποταμιεύσεις τους από ό,τι προσφέρουν οι τράπεζες. 

Το να είσαι δανειστής σε μια P2P platform σε συμφέρει από την άποψη ότι τα χρήματα που θα καταθέσεις θα έχουν επιτόκιο μέχρι και πάνω από 10%, ενώ στις τράπεζες, στις μέρες μας, δεν υπάρχουν επιτόκια για τα χρήματα που δανείζει κανείς. Επιπλέον, οι περισσότερες P2P platforms έχουν την επιλογή buyback guarantee, εξασφαλίζοντας αποζημίωση στους δανειστές σε περίπτωση που οι δανειολήπτες δεν εξοφλήσουν. Με το να δανείζεις χρήματα σε μια P2P platform ουσιαστικά κερδίζεις ένα παθητικό εισόδημα. Δανείζεις κάποιο ποσό (ακόμα και μόνο 10 ευρώ) και σου επιστρέφεται με τόκους (ακόμα και 15 %). Αν καταθέσεις δηλαδή 10 ευρώ, μπορεί να σου επιστραφούν 11,5 ευρώ, και όσο ανεβαίνει η κατάθεση τόσο καλύτερη θα είναι η απόδοση.

Υπάρχουν πολλά είδη δανείων που μπορούν να χρηματοδοτηθούν μέσω P2P lending platforms. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε εννιά P2P πλατφόρμες όπου θα μπορέσετε να επενδύσετε και να κερδίσετε τα χρήματά σας πίσω με υψηλότερο ποσοστό.

Top Επιλογές P2P lending – Σε ποιες εταιρίες κάνω εγγραφή και βγάζω πάνω από 10% ετησίως

P2P platforms
Buyback guarantee  Secondary market  Auto invest

Manual Invest

 Currencies Minimal investment  Investment fees Bonus Διάρκεια δανεισμού

PeerBerry

                                           
Ναι  Όχι   Ναι   Ναι   EU  10 ευρώ  Όχι 

Short-term (λιγότερο από ένα μήνα), Medium-term (ένας μήνας με έναν χρόνο), long-term (περισσότερο από έναν χρόνο)

Robo.cash

Ναι  Ναι  Ναι   Όχι    EU  10 ευρώ  Όχι     15-60 μέρες
 

Viainvest

300x250-gif

Ναι  Όχι   Ναι   Ναι  EU  10 ευρώ  Όχι     Short-term (λιγότερο από ένα μήνα), Installment(3-12 μήνες), Creditline(ανοιχτή συμφωνία)

 KviKu

 Ναι  Όχι   Ναι   Όχι  EU, RUB  10 ευρώ  Όχι  20 ευρώ για την πρώτη επένδυση  Long-term

 Swaper

 Ναι  Όχι  Ναι   Όχι  EU  10 ευρώ  Όχι     Short-term (μέχρι 30 μέρες), Instalment (μέχρι 90 μέρες), Long-term (από 3 μέχρι 60 μήνες)

 InRento

 Ναι  Ναι  Όχι  Ναι  EU  500 ευρώ  Ναι 20 ευρώ  12-36 μήνες

Reinvest24

Ναι  Ναι  Όχι  Ναι  EU  100 ευρώ  Ναι    Medium-term (από έναν μήνα μέχρι έναν χρόνο), Long-term (πάνω από έναν χρόνο)

 EstateGuru

 Ναι  Ναι  Ναι  Ναι  EU  50 ευρώ  Όχι     6-60 μήνες

PROFITUS

 Ναι  ΟΧΙ  Ναι  ΝΑΙ  EU  100 ΕΥΡΩ      Medium-term (από έναν μήνα μέχρι έναν χρόνο), Long-term (πάνω από έναν χρόνο)
 
crowdpear logo

Επενδύστε συνετά. Το Crowdpear είναι μια ρυθμιζόμενη πλατφόρμα crowdfunding για επενδύσεις σε ακίνητα που υποστηρίζονται από ακίνητη περιουσία και επιχειρηματικά δάνεια, προσφέροντας μέχρι και 12% απόδοση στην επένδυση.

 
 
Συχνές αναζητήσεις: Δανείζω χρήματά με τόκο 2021, real estate investment, Mintos, Mintos review, PeerBerry, PeerBerry review, Robocash, reinvest24, Viainvest, EstateGuru, EstateGuru review, Peer to-peer lending, P2P lending, P2P lending platforms, P2P, P2P lending Europe, real estate investment, Real estate investment Greece, P2P investing, nibbling machine, reinvest24 review, Real estate crowdfunding Greece, International loans Europe, Loan online Europe, profitus

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status