Φοιτητικό Φροντιστήριο Σέρρες

Φοιτητικό Φροντιστήριο Σέρρες

Το φοιτητικό φροντιστήριο Ανάβασις δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εκπαίδευσης, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε πτυχιακές εργασίες, διπλωματικές εργασίες, μεταπτυχιακές διατριβές, στατιστική ανάλυση και πανεπιστημιακά μαθήματα. Εάν χρειάζεστε υποστήριξη με τις φοιτητικές εργασίες σας, το Ανάβασις αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την ενίσχυση των προπτυχιακών φοιτητών με τις πτυχιακές εργασίες Σέρρες. Αποκτήσατε το πρώτο σας πτυχίο και θέλετε να συνεχίσετε με δεύτερο κύκλο σπουδών; Οι έμπειροι ακαδημαϊκοί μας με την πολυετή πείρα που διαθέτουν αναλαμβάνουν την υποστήριξη των μεταπτυχιακών φοιτητών με τις μεταπτυχιακές εργασίες Σέρρες. Είστε διδακτορικοί φοιτητές και χρειάζεστε βοήθεια με τις διδακτορικές εργασίες Σέρρες; Αναρωτιέστε πώς θα καταφέρετε να πάρετε το δίπλωμά σας στην ώρα του; Εμπιστευτείτε την εκπόνηση των εργασιών σας στο έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας και λάβετε μοναδικές και άριστες διπλωματικές εργασίες Σέρρες. Για τη διαμόρφωση του ερευνητικού τμήματος της εργασίας (πτυχιακή, διπλωματική, διατριβή), το φοιτητικό φροντιστήριο Ανάβασις παρέχει πλήρη στήριξη στους φοιτητές και με τις στατιστικές αναλύσεις Σέρρες. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών με χαμηλό κόστος σύμφωνα με τα πρότυπα της σχολής σας.

Ζητήστε μια Δωρεάν Κοστολόγηση του Έργου σας Τώρα

Φοιτητής στις Σέρρες

Καλώς ήρθες στις Σέρρες ή, όπως λένε οι ντόπιοι, στας Σέρρας, μια πόλη με απαράμιλλη αρχοντιά και ιστορία. Αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό της; Αν είσαι λάτρης του βουνού θα το ανακαλύψεις σίγουρα στην παρθένα ομορφιά στο Λαϊλιά. Αν σου αρέσει ο χειμώνας ειδικά, μάθε ότι στο χιονοδρονικό κέντρο Λαϊλιά, που προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου, διοργανώνονται πανελλήνιοι αγώνες κατάβασης και άλλοι χιονοδρομικοί αγώνες, δρόμοι αντοχής και περιφερειακά πρωταθλήματα. Αν είσαι γνώστης του συγκεκριμένου αθλήματος και αγαπάς τη δράση το χιονοδρομικό κέντρο είναι κατάλληλο και για νυχτερινό σκι, καθώς διαθέτει φωτιζόμενη πίστα, ενώ η θέα στο δάσος είναι πράγματι μαγευτική. Αν πάλι είσαι μαθητευόμενος το χιονοδρομικό κέντρο διαθέτει σχολές εκμάθησης σκι που μπορεί να σε βοηθήσουν να γίνεις από αρχάριος δεινός σκιέρ. Ακόμη κι αν δεν είσαι και πολύ της δράσης και σου αρέσει απλά να χαλαρώνεις με καλή παρέα στο χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά λειτουργούν κοιτώνες, αναψυκτήριο και σαλέ με εστιατόριο.

Αν αγαπάς τις περιηγήσεις σε φυσικούς παραδείσους με πλούσια πανίδα και χλωρίδα μην παραλείψεις να επισκεφτείς το εντυπωσιακό φαράγγι Αγγίτη που δημιουργεί ο ποταμός Αγγίτης και βρίσκεται αναμέσα στους πρόποδες του φαλακρού και του Μενοίκιου όρους. Το φαράγγι αυτό μέσα στο διάβα του χρόνου δημιούργησε πολλές σπηλιές με κυριότερο το γνωστό σε όλους σπήλαιο της Αλιστράτης, καθώς επίσης καμάρες και ανοίγματα πλούσιας φυσικής ομορφιάς. Αν σου αρέσει το ράφτινγκ, μάθε ότι ο ποταμός Αγγίτης προσφέρεται για το συγκεκριμένο άθλημα. Επειδή μετά το ράφτινγκ μάλλον θα πεινάσεις, στην περιοχή υπάρχει κι ένα ταβερνάκι. 

Για τους λάτρεις των γραμμάτων και των τεχνών στις Σέρρες θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα μουσεία και χώρους τέχνης που θα σου τραβήξουν την προσοχή. Ειδικότερα, στο κέντρο της πόλης βρίσκεται το Λαογραφικό Μουσείο Σαρακατσάνων το οποίο αξίζει να επισκεφτείς αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο ζωής των Σαρακατσάνων, για τα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν και ούτω καθεξής. Στο Μπεζεστένι στην Πλατεία Ελευθερίας βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο μπορείς επίσης να επισκεφτείς και να δεις όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα της περιφερειακής ενότητας Σερρών. Αν πάλι σε ενδιαφέρουν τα ευρήματα της Αμφίπολης μια επίσκεψη στο τοπικό μουσείο όπου στεγάζονται θα άξιζε τον κόπο. Αν πάλι δεν έχεις χρόνο για περιηγήσεις εκτός πόλης μπορείς να επισκεφτείς άλλα ενδιαφέροντα μουσεία όπως το Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Σχολές - Τμήματα

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό 'Ιδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Κεντρικής Μακεδονίας έχει καταργηθεί και ενταχθεί αυτοδικαίως στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), σύμφωνα με τον Ν. 4610/2019 και όσα προβλέπονται στις διατάξεις του νόμου αυτού.

1. Φοιτητικό Φροντιστήριο Σέρρες - Σχολή Μηχανικών

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε) προσφέρει 5-ετές Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών και σκοπός του είναι η προαγωγή της επιστήμης του Πολιτικού Μηχανικού, η προώθηση της ανώτερης γνώσης και η εμβάθυνση στην τεχνολογία των έργων που καλείται σήμερα ο Πολιτικός Μηχανικός να σχεδιάσει, να μελετήσει και να υλοποιήσει, ικανοποιώντας τις αρχές της βιωσιμότητας και της αειφόρου ανάπτυξης.

Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΔΙΠΑΕ ιδρύθηκε το 1983, ως ένα από τα πρώτα Τμήματα του νεοσύστατου (τότε) ΤΕΙ Σερρών. Το 2013, μετονομάζεται σε Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, περιλαμβάνοντας δύο (2) θεσμοθετημένες Κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου, την Κατεύθυνση των Ενεργειακών Μηχανολόγων Μηχανικών, και την Κατεύθυνση των Κατασκευαστών Μηχανολόγων Μηχανικών.

Το αντικείμενο σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής, καλύπτει τη γνωστική περιοχή της οργάνωσης και διαχείρισης του χώρου και συγκεκριμένα τη δημιουργία και ενημέρωση του κατάλληλου υπόβαθρου με χρήση τοπογραφικών και φωτογραμμετρικών οργάνων και μεθόδων, με στόχο την αξιοποίηση του σε μελέτες οδοποιίας, υδραυλικής, πολεοδομίας, χωροταξίας, κτηματολογίου, γεωργικής ανάπτυξης, με χρήση σύγχρονων μεθόδων της επιστήμης και αρωγό την πληροφορική. 

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών ιδρύθηκε με τον Νόμο 4610/2019. Οι φοιτητές που εισάγονται στο Τμήμα αποκτούν ευρεία κατάρτιση στους κλάδους της Πληροφορικής, των Υπολογιστών και των Τηλεπικοινωνιών, γεγονός που ανοίγει διάπλατα τους ορίζοντές τους για απορρόφησή τους από την αγορά εργασίας. Πιθανές θέσεις απασχόλησης για τους αποφοίτους του Τμήματός μας υπάρχουν τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθόσον οι σχετικές τεχνολογίες είναι πλέον απαραίτητες για τη λειτουργία κάθε οργανισμού ή επιχείρησης οποιουδήποτε μεγέθους.

2. Φοιτητικό Φροντιστήριο Σέρρες - Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΔΙ.ΠΑ.Ε. έχει ως αποστολή την ανάπτυξη ικανών επιστημόνων στο αντικείμενο τους Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Σκοπός του Τμήματος είναι η προαγωγή τους επιστημονικής γνώσης, τους έρευνας και τους διδασκαλίας στα γνωστικά αντικείμενα που εντάσσονται στο επιστημονικό πεδίο του Τμήματος.

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) ιδρύθηκε με τον Νόμο 4610 (ΦΕΚ Α 70/07-05-2019) και προέκυψε από τη μετεξέλιξη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Σκοπός του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών είναι η συμβολή στην προαγωγή των Οικονομικών Επιστημών και η κατάρτιση οικονομολόγων υψηλού επιπέδου.

3. Φοιτητικό Φροντιστήριο Σέρρες - Σχολή Επιστημών Σχεδιασμού

Το Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής προέκυψε από την ένταξη στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων το οποίο λειτουργεί εδώ και μία δεκαετία. Σκοπός του Τμήματος είναι η προαγωγή της επιστήμης της θεωρίας και της πρακτικής της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων, τόσο με αναλογικά όσο και με ψηφιακά μέσα, με παράλληλη ανάπτυξη των εφαρμοσμένων τεχνών, και του σχεδιασμού (design) επίπλου, βιομηχανικών και διακοσμητικών αντικειμένων τα οποία συγκροτούν τον εσωτερικό χώρο.

4. Φοιτητικό φροντιστήριο Σέρρες – Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το έτος 1985. Οι πρώτοι φοιτητές του φοίτησαν στο ακαδημαϊκό έτος 1985-1986 και οι πρώτοι πτυχιούχοι του ορκίστηκαν τον Ιούλιο του 1989. Από ιδρύσεως του έχουν εγγραφεί 3133 φοιτητές και φοιτήτριες και έχει δύναμη 785 φοιτητών/τριών, ενώ έχει χορηγήσει πτυχία σε 1350 φοιτητές και φοιτήτριες (καταμέτρηση 19/1/2012).

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status