Φοιτητικό Φροντιστήριο Καβάλα | Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Καβάλα

Φοιτητικό Φροντιστήριο Καβάλα

Στο φοιτητικό φροντιστήριο Ανάβασις που εδρεύει στην Καβάλα αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την πλήρη υποστήριξή σας με τις πτυχιακές εργασίες Καβάλα έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να πάρετε το πτυχίο σας στην ώρα του. Αν πάλι σκέφτεστε να συνεχίσετε τις σπουδές σας μετά τη λήψη του πτυχίου, το φοιτητικό φροντιστήριο Ανάβασις αναλαμβάνει μεταπτυχιακές Καβάλα έτσι ώστε να σας παρέχει τη στήριξη που χρειάζεστε σε όλες τις εργασίες που έχετε στα εξάμηνά σας. Αν πάλι κάνετε διπλωματικές Καβάλα για κάποιο μεταπτυχιακό τότε οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας μπορούν να σας βοηθήσουν σε όλα τα στάδια συγγραφής της διπλωματικής σας εργασίας, ακόμη και στην παρουσίασή της. Αν, τέλος, ενδιαφέρεστε για σπουδές τρίτου κύκλου, οι καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί μας με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν είναι σε θέση να σας στηρίξουν με τις διδακτορικές Καβάλα έτσι ώστε να ολοκληρώσετε τον τρίτο κύκλο σπουδών σας με την απονομή διδακτορικού διπλώματος.

 Ζητήστε μια Δωρεάν Κοστολόγηση του Έργου σας Τώρα

Φοιτητική ζωή στην Καβάλα

Έχεις ονειρευτεί τη φοιτητική σου ζωή σε μια πόλη που συνδυάζει τη γραφικότητα και τη σύγχρονη ζωή; Σε συναρπάζουν οι περιηγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους; Λατρεύεις τις εκδρομές; Είσαι τύπος που απολαμβάνει την καλή παρέα με μια δροσιστική μπύρα σε ένα γραφικό στέκι; Αγαπάς την ηρεμία μέσα στη φύση; Σου αρέσουν οι εξορμήσεις στα βουνίσια μονοπάτια; Ή μήπως είσαι λάτρης των θαλασσινών μπάνιων; Θα ήθελες να ζήσεις τα φοιτητικά σου χρόνια σε μια πόλη αμφιθεατρικά χτισμένη δίπλα στη θάλασσα;

Ακόμη αναρωτιέσαι ποια πόλη συνδυάζει εκπληκτικά όλα τα παραπάνω και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό όποια εποχή κι αν επιλέξεις να την επισκεφτείς, αλλά και για να περάσεις εκεί τα φοιτητικά σου χρόνια;

Αυτή είναι η Καβάλα!

Η πόλη της Καβάλας αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες φοιτητικές πόλεις της χώρας μας στην οποία λειτουργούν η Σχολή Θετικών Επιστημών και η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με τα εξής τμήματα:

Σχολή Θετικών Επιστημών

  • Τμήμα Πληροφορικής

Το Τμήμα Πληροφορικής δημιουργήθηκε το 2019 από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ μετά τη συγχώνευση τεσσάρων γνωστών ιδρυμάτων στη Μακεδονία με το νόμο 4610/2019, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Οι φοιτητές του τμήματος εκπαιδεύονται και καταρτίζονται μέσα από τη διδασκαλία και την έρευνα στους τομείς της Πληροφορικής και των Υπολογιστών και ως πτυχιούχοι πλέον έχουν τη δυνατότητα απασχόλησης είτε στον ιδιωτικό είτε στο δημόσιο τομέα είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή συνεργαζόμενοι με άλλους επιστήμονες και επαγγελματίες του κλάδου των Πληροφοριακών Συστημάτων.

  • Τμήμα Φυσικής

Το Τμήμα Φυσικής δημιουργήθηκε από το μετασχηματισμό του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του πρώην ΤΕΙ-ΑΜΘ και είναι ενεργά συνδεδεμένο με το Διεθνές Ευρωπαϊκό Κέντρο Σωματιδιακής Έρευνας (CERN). Επίσης, έχει λάβει χρηματοδοτήσεις από ευρωπαϊκούς, εθνικούς και ιδιωτικούς φορείς, ενώ η έρευνά του έχει την υποστήριξη από πλήθος κοινωνικών εταίρων και εταιρειών. Το τμήμα εφοδιάζει τους αποφοίτους του με σύγχρονα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας της πολυπλοκότητας, των νευρωνικών δικτύων, της θεωρίας των δικτύων, τα οποία οφείλουν να κατέχουν αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί σε ένα περιβάλλον που παράγει τεχνολογίες αιχμής και διαρκώς εξελίσσεται.  

  • Τμήμα Χημείας

Το Τμήμα Χημείας υπηρετεί με συνέπεια, σε έκταση και εμβάθυνση, όλες τις πειθαρχίες της Χημικής Επιστήμης και, αν και απαιτητικό, είναι συγχρόνως ισότιμο με αντίστοιχα Πανεπιστημιακά Τμήματα σε Ευρώπη και Αμερική. Η αποφοίτηση από το τμήμα Χημείας εξασφαλίζει στους πτυχιούχους πλέον Χημικούς είτε προέρχονται από την κατεύθυνση «Χημεία και Τεχνολογία Πετρελαίου» είτε από την κατεύθυνση «Χημεία και Τεχνολογία των Υλικών», πρόσβαση σε κλάδους με υψηλή ανταπόκριση τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά εργασίας. 

Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης

  • Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας είναι ένα νέο Τμήμα το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να προαγάγει την έρευνα και τη διδασκαλία στο επιστημονικό πεδίο της Διοικητικής Επιστήμης και της Τεχνολογίας προς όφελος της κοινωνίας και της επιστήμης. Οι απόφοιτοι του τμήματος αποκτούν επιστημονικές γνώσεις της διοικητικής επιστήμης, καλλιεργούν οργανωσιακές και ηγετικές ικανότητες, μαθαίνουν πώς να αξιοποιούν τις σύγχρονες τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών και έτσι καθίστανται ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί σε ένα τεχνολογικά αναπτυγμένο και διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.

  • Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής δημιουργήθηκε με σκοπό να εκπαιδεύσει και καταρτίσει τους φοιτητές σε σύγχρονα ζητήματα που αφορούν τα πεδία της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, των διοικητικών (management), πληροφοριακών, νομικών, μαθηματικών κ.ά. Οι απόφοιτοι του τμήματος αναπτύσσουν την επιστημονική κριτική, την ανάλυση και τις επικοινωνιακές ικανότητές τους και εφοδιασμένοι πλέον με τις απαραίτητες γνώσεις απασχολούνται είτε αυτοδύναμα, είτε ως ανώτερα στελέχη σε δημόσιες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις, ως Λογιστές, Φοροτεχνικοί, Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι – Αναλυτές, και γενικότερα ως επιστήμονες του ευρύτερου οικονομικού τομέα. 

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status