Φοιτητικό Φροντιστήριο Ηράκλειο

Φοιτητικό Φροντιστήριο Ηράκλειο

Είσαι προπτυχιακός, μεταπτυχιακός ή διδακτορικός φοιτητής και χρειάζεσαι υποστήριξη σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό επίπεδο αντίστοιχα; Το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις συνεργάζεται με έμπειρους εκπονητές που έχουν ολοκληρώσει αμέτρητες εργασίες και διαθέτουν τη γνώση, την πείρα και την κατάρτιση που απαιτεί η υποστήριξη ακαδημαϊκών εργασιών σε κάθε επιστημονικό πεδίο οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Σπουδάζεις για την απόκτηση πρώτου πτυχίου στη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και ψάχνεις έμπειρους writers που μπορούν να υλοποιήσουν άμεσα τις πτυχιακές εργασίες Ηράκλειο; Η ομάδα μας διαθέτει την απαιτούμενη ακαδημαϊκή εμπειρία να σε βοηθήσει με την υποστήριξη της πτυχιακής σου και όχι μόνο. Χρειάζεσαι υποστήριξη σε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό επίπεδο; Όποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα και αν διαλέξεις, το Ανάβασις διαθέτει πληθώρα καταρτισμένων συνεργατών-καθηγητών που μπορούν να σε βοηθήσουν με όλες τις μεταπτυχιακές εργασίες Ηράκλειο. Καλείσαι στα πλαίσια των μεταπτυχιακών σου σπουδών να εκπονήσεις διπλωματική εργασία; Η επαγγελματική συγγραφική ομάδα του Ανάβασις γνωρίζει πόσο δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία αποτελεί η εκπόνηση μιας ποσοτικής έρευνας ή ποιοτικής έρευνας και είναι εδώ για να σου προσφέρει υποστήριξη με τις διπλωματικές εργασίες Ηράκλειο. Θέλεις να αποκτήσεις το διδακτορικό σου δίπλωμα στην ώρα του; Εμπιστεύσου την ομάδα μας για τις διδακτορικές εργασίες Ηράκλειο και λάβε το διδακτορικό σου με σιγουριά σε ασυναγώνιστα χαμηλή τιμή.

Ζητήστε μια Δωρεάν Κοστολόγηση του Έργου σας Τώρα

Φοιτητής στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη και το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Κρήτης που ικανοποιεί και καλύπτει τα γούστα κάθε φοιτητή μα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι επί αιώνες ήταν το κέντρο της Κρήτης και εξακολουθεί να κρατεί τα σκήπτρα μια και προσφέρει ευχάριστη καθημερινή ζωή και πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να περνάς δημιουργικά τον ελεύθερό σου χρόνο όσο θα βρίσκεσαι στο νησί.

Κατά τη διαμονή σου εκεί θα συνειδητοποιήσεις λίαν συντόμως ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα μέρη για να δεις, βασικά από τα οποία είναι τα ... αξιοθέατα του νησιού. Στο Ηράκλειο βρίσκονται τα αρχαιότερα μνημεία και τα δείγματα του πρώτου πολιτισμού της Ευρώπης, επομένως αν είσαι λάτρης των αξιοθεάτων εδώ θα δεις πολλά. 

Κορυφαία αξιοθέατα του Ηρακλείου που αξίζουν σίγουρα μια επίσκεψη είναι τα παρακατω:

 1. Αρχαιολογικό Μουσείο
 2. Ιστορικό Μουσείο
 3. Ενετικό Φρούριο
 4. Εκκλησία και Μουσείο Αγίας Αικατερίνης
 5. Βασιλική Αγίου Μάρκου Δημοτική Πινακοθήκη
 6. Μνημείο Λότζια
 7. Ναός Αγίου Τίτου
 8. Καθεδρικός Ναός του Αγίου Μηνά
 9. Μουσείο Κρητικής Εθνολογίας

Επειδή η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο διάβασμα μα και ευκαιρία για χαλάρωση και διασκέδαση στο Ηράκλειο θα βρεις απίθανα μέρη για φαγητό, ποτό και απόλαυση που δεν πρέπει να χάσεις. Ως φοιτητής εκεί ένα είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα ακολουθήσεις κι εσύ τις συνήθειες των μόνιμων κατοίκων του νησιού ξεκινώντας τη νυχτερινή διασκέδαση σε κάποιο από τα πολυάριθμα ρακάδικα της πόλης. 

Ψώνια και πάλι ψώνια. Η πόλη του Ηρακλείου φημίζεται επίσης για τα ψώνια. Καταστήματα με εξειδικευμένα προϊόντα και είδη δώρων σε περιμένουν να τα επισκεφτείς. Αν πάλι το Budget σου είναι χαμηλό με μια καλή εξερεύνηση θα βρεις σίγουρα και πιο οικονομικές επιλογές τόσο για τις αγορές σου όσο και τη διασκέδασή σου.

Σχολές - Τμήματα

1. Σχολή Θετικών & Τεχνολογικών Επιστημών

Η Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης ιδρύθηκε το 1976 Π.Δ. 653/1976 ως Φυσικομαθηματική Σχολή με τα Τμήματα Φυσικό, Μαθηματικό, Χημικό, Βιολογικό και Γεωλογικό. Τα Τμήματα αυτά άρχισαν σταδιακά να λειτουργούν με εξαίρεση το Γεωλογικό Τμήμα το οποίο ουδέποτε λειτούργησε και τελικά καταργήθηκε το 1999.

Το Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2013 από τη συνένωση του Τμήματος Μαθηματικών (έτος ιδρ. 1977) και του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών (έτος ιδρ. 1999). Είναι ταυτόχρονα το παλαιότερο και το νεότερο τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης και το μεγαλύτερο τμήμα στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών. Το Τμήμα προσφέρει δύο προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Μαθηματικά και Εφαρμοσμένα Μαθηματικά) και τρία μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Μαθηματικά και Εφαρμογές τους, Εφαρμοσμένα και Υπολογιστικά Μαθηματικά, Μαθηματικά και Εκπαίδευση). Είναι ένα Τμήμα με διεπιστημονικό χαρακτήρα που αντανακλάται στην παρεχόμενη εκπαίδευση και το παραγόμενο ερευνητικό έργο. Το Τμήμα ενσωματώνει την ισχυρή παράδοση των δύο παλαιότερων τμημάτων με κύρια χαρακτηριστικά:

 • Την υψηλής ποιότητας παρεχόμενη μαθηματική εκπαίδευση με τους διδάσκοντες να βρίσκονται κοντά στους φοιτητές τους και σε συνεχή επαφή μαζί τους
 • Την υψηλής ποιότητας έρευνα με διεθνείς συνεργασίες και αναγνώριση και την προσέλκυση ερευνητικών κονδυλίων
 • Την έντονη διεθνή κινητικότητα με ανταλλαγές επισκέψεων, οργάνωση διεθνών συνεδρίων και μεγάλο ιστορικό στην προσέλκυση νέων ελλήνων και ξένων μεταδιδακτόρων.

Το κτίριο του Τμήματος Φυσικής βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη του Ηρακλείου, στα νότια προάστια της πόλης του Ηρακλείου, στο νησί της Κρήτης. Είναι διεθνώς γνωστό για την υψηλή ποιότητα της έρευνας που επιτελείται στο Τμήμα σε όλες τις περιοχές της σύγχρονης φυσικής, καθώς και για την εξαίρετη εκπαίδευση και δυνατότητες τις οποίες προσφέρει στους φοιτητές του. Έχει, επίσης, αναπτύξει έναν ευρύ κύκλο σπουδών φυσικής σε προπτυχιακό επίπεδο, καθώς και ένα ανταγωνιστικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα το οποίο οδηγεί σε απόκτηση τίτλων μάστερς και διδακτορικού.

Το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης ιδρύθηκε το 1981, και σήμερα αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο σύγχρονης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και έρευνας στο χώρο της Βιολογίας. Αναμφισβήτητα η επιλογή του δικαιώνεται μέσα από την άρτια πανεπιστημιακή εκπαίδευση και κατάρτιση, σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, με άριστους επιστήμονες που προσφέρουν εκπαίδευση που συμβάλλει στην πληρότητα των γνώσεων ενός βιολόγου, καλλιεργεί την επιστημονική σκέψη και παρέχει στον Ελληνικό και Διεθνή χώρο άτομα άρτια εκπαιδευμένα να υπηρετήσουν την επιστήμη της Βιολογίας.

 Το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης ιδρύθηκε το 1985 με ένα μικρό αριθμό σπουδαστών, ελάχιστο εξοπλισμό και χωρίς προϊστορία, αλλά με ένα όραμα: «Την προώθηση της μάθησης και την επίτευξη ακαδημαϊκής και ερευνητικής αριστείας». Εκείνο το τολμηρό όραμα έχει καθοδηγήσει το τμήμα για 30 και πλέον έτη και το έχει κάνει ένα αξιοσέβαστο κέντρο έρευνας και εκμάθησης. Είναι σήμερα το καλύτερο Τμήμα Χημείας στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τελευταία αξιολόγηση που έγινε το Απρίλιο του 2011, και από τα πλέον ανταγωνιστικά στο διεθνές προσκήνιο. Η συλλογική προσπάθεια των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας διατηρεί το Τμήμα Χημείας σε ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο τόσο από πλευράς εργασίας όσο και εκπαίδευσης γενικότερα.

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης προσφέρει ένα προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας και διεξάγει έρευνα με απτά και σημαντικά αποτελέσματα σε περιοχές σημασίας για την βιομηχανία και την κοινωνία. Οι διδακτικές και ερευνητικές δραστηριότητες του Τμήματος καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βασικών και εφαρμοσμένων περιοχών στην Επιστήμη Υπολογιστών. Οι σπουδές στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης προσφέρουν ένα πλήθος δυνατοτήτων, ευκαιριών και πλεονεκτημάτων. Το προπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος στοχεύει στο να παρέχει βαθιά κατανόηση των θεμελιωδών στοιχείων της Επιστήμης Υπολογιστών και σημαντικών περιοχών εφαρμογών. Iσορροπεί σε βάθος και εύρος τόσο στις βασικές αρχές όσο και στις περιοχές εφαρμογών, προσδίδει μεγάλη σημασία σε εργαστηριακή και πειραματική εκπαίδευση και εμπειρία, και προωθεί την καλλιέργεια προσωπικών δεξιοτήτων. Το προπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος συμβαδίζει με διεθνή πρότυπα, λαμβάνει υπόψη του σύγχρονες απόψεις και τάσεις σχετικά με την εκπαίδευση και την έρευνα. 

Το Τμήμα βρίσκεται στο Ηράκλειο, μια ζωντανή πόλη με έντονη φοιτητική ζωή. Το Τμήμα περιλαμβάνεται στα κορυφαία Τμήματα Επιστήμης Υλικών στον κόσμο, έχει συνεργασίες με τμήματα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια διεθνώς, και στενή σύνδεση με το Ι.Τ.Ε., το μεγαλύτερο ερευνητικό Ίδρυμα της Ελλάδας. Μετά το πτυχίο υπάρχει δυνατότητα μεταπτυχιακών σπουδών σε πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας αλλά και στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, σε ευρύ φάσμα τομέων. Οι απόφοιτοί μας απασχολούνται σε εταιρίες, επιχειρήσεις, δημόσιο τομέα σε θέματα έρευνας, ανάπτυξης, ελέγχου, πιστοποίησης, τυποποίησης όλων των κατηγοριών υλικών.

2. Ιατρική Σχολή

Το Τμήμα Ιατρικής ανήκει στην Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΠΚ) και ιδρύθηκε με το ΠΔ 653/76 αρχικά ως Ιατρική Σχολή εξαετούς φοίτησης. Μετά την Εισαγωγή του Νόμου Πλαισίου για τα ανώτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Ν. 1268/82, η Ιατρική Σχολή μετονομάστηκε σε Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το Τμήμα Ιατρικής του ΠΚ αρχικά στεγάστηκε σε προκατασκευασμένα κτίρια του Πανεπιστημίου που ευρίσκονται 4 χιλιόμετρα νοτίως του Ηρακλείου, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Άρχισε να λειτουργεί το ακαδημαϊκό έτος 1984-85 με την εισαγωγή των πρώτων 91 φοιτητών του. 

Τομείς Ιατρικής Σχολής:

 3. Φοιτητικό Φροντιστήριο Ηράκλειο - Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο είναι ένα δημόσιο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ελλάδας, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και παραρτήματα στα Χανιά, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία Ιδρύθηκε στις 25/04/2019, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, για την πανεπιστημιοποίηση του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

3.1. Σχολή Μηχανικών

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών είναι πενταετούς (5ετούς) φοίτησης και καλύπτει τον χώρο της Ενέργειας, της Ηλεκτρονικής του Αυτομάτου Ελέγχου, των Τηλεπικοινωνιών και των Υπολογιστών. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα δυναμικό Τμήμα το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει την απαραίτητη κατάρτιση και να προετοιμάσει κατάλληλα τους μελλοντικούς Μηχανικούς εφοδιάζοντάς τους με εκείνες τις γνώσεις, δεξιότητες, και εμπειρίες ώστε να αποτελέσουν τα εξειδικευμένα και υψηλού επιπέδου αυριανά στελέχη που θα υπηρετήσουν την επιστήμη και την βιομηχανία. Οι φοιτητές αποκομίζουν θεωρητικές γνώσεις και τεχνική κατάρτιση στις γνωστικές περιοχές που θεραπεύει το τμήμα, αναπτύσσουν δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας καθώς και ομαδικής συνεργασίας.

 Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου αναπτύσσεται από Ακαδημαϊκούς Μηχανικούς με εμπειρία στη Μηχανολογία και την εκπαίδευση Μηχανικών. Η εργαστηριακή υποδομή του καλύπτει τομείς της σύγχρονης τεχνολογίας, όπως ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η κατασκευή μηχανών, η ρομποτική, η μηχατρονική, η μελέτη και η κατασκευή μεγάλων ενεργειακών έργων, η σχεδίαση και η κατασκευή μικρών ανεμογεννητριών, η εμβιομηχανική με ιατρικές, αθλητικές και άλλες εφαρμογές, καθώς και εξειδικευμένα θέματα αρχιτεκτονικής και τεχνολογίας κτηρίων, κλιματισμού κλπ.

3.2. Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού ιδρύθηκε με το ΦΕΚ A 70 – 07.05.2019 και αποτελεί μετεξέλιξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (με έδρα το Ηράκλειο). Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού στοχεύει στην παροχή ποιοτικής θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στα γνωστικά αντικείμενα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τουρισμού, έτσι ώστε οι φοιτητές να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια, γνώσεις και δεξιότητες που θα τους εξασφαλίσουν μία επιτυχημένη καριέρα σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Είναι το μοναδικό Τμήμα στην Κρήτη που προσφέρει πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαίδευση στον τουρισμό, με ένα πρόγραμμα σπουδών σύγχρονο, καινοτόμο και δομημένο σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς.

Το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής εδρεύει στο Ηράκλειο και προσφέρει Πρόγραμμα Σπουδών που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες κριτικής προσέγγισης, τόσο της Λογιστικής, όσο και της Χρηματοοικονομικής Επιστήμης με την υποστήριξη των συναφών τους κλάδων, όπως τα Οικονομικά, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα Νομικά και η Πληροφορική. Στόχος του Επιστημονικού Προσωπικού του Τμήματος είναι να προετοιμάσει υψηλού επιπέδου επιστήμονες, ικανούς να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις των επιχειρήσεων και οργανισμών σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

3.3. Σχολή Επιστημών Υγείας

 Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας έχει σκοπό την εκπαίδευση κοινωνικών λειτουργών, ικανών να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις σύγχρονες και διαρκώς μεταβαλλόμενες κοινωνικές ανάγκες. Παράλληλα έχει σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη της έρευνας στο πεδίο ενδιαφέροντος της Κοινωνικής Εργασίας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της Κοινωνικής Εργασίας ως εφαρμοσμένης κοινωνικής επιστήμης και στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων. Το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος έχει καταρτιστεί με βάση διεθνή πρότυπα.

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) λειτουργεί από το 2019 έχοντας επιτελέσει πολύ σημαντικό εκπαιδευτικό, κλινικό, ερευνητικό, και κοινωνικό έργο. Στόχος του επιστημονικού δυναμικού του Τμήματος αποτελεί η παροχή άρτιας εκπαίδευσης στους φοιτητές και επαγγελματίες υγείας καθιστώντας τους ικανούς να αντιμετωπίσουν τα σύγχρονα προβλήματα υγείας του ανθρώπινου πληθυσμού.

3.4. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

 Η ακαδημαϊκή του λειτουργία ξεκίνησε από το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Το Τμήμα Γεωπονίας περιλαμβάνει τρεις Τομείς: τον Τομέα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων, τον Τομέα Φυτοπροστασίας και Βιοτεχνολογικών Εφαρμογών και τον Τομέα Οπωροκηπευτικών. Το σύγχρονο 5ετές Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) του Τμήματος Γεωπονίας, με τις προσφερόμενες προς επιλογή Κατευθύνσεις του, στοχεύει στην ποιοτική και ουσιαστική εκπαίδευση προπτυχιακών φοιτητών σε καίριους κλάδους της Γεωπονικής Επιστήμης. Επίσης, το Τμήμα διοργανώνει και λειτουργεί αυτόνομα Προγράμματα Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών.

Γιατί να επιλέξεις το Ανάβασις για ιδιαίτερα πανεπιστημιακά μαθήματα Ηράκλειο Κρήτης

Ψάχνεις το καλύτερο φροντιστήριο για πανεπιστήμιο; Επίλεξε το Ανάβασις, το #1 από τα καλύτερα πανεπιστημιακά φροντιστήρια και το έμπειρο διδακτικό προσωπικό μας θα αναλάβει την άριστη προετοιμασία σου σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα και την υποστήριξή σου με την εκπόνηση των φοιτητικών εργασιών. Όλα τα φοιτητικά μαθήματα έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος και διδάσκονται από εξειδικευμένους καθηγητές με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Το φοιτητικό μας φροντιστήριο είναι από τα καλύτερα πανεπιστημιακά φροντιστήρια online διδασκαλίας και μπορεί να σε εξυπηρετήσει οπουδήποτε σε Ελλάδα και Κύπρο κι αν βρίσκεσαι. 

Συχνές αναζητήσεις: φροντιστηρια ηρακλειο κρητης, φοιτητικα φροντιστηρια, πανεπιστημιακα φροντιστηρια τιμες, πανεπιστημιακα φροντιστηρια ηρακλειο κρητης, καθηγητες αγγλικων ηρακλειο κρητης, Μαθηματα ηρακλειο κρητησ

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status