Φοιτητικό Φροντιστήριο Ιωάννινα

Φοιτητικό Φροντιστήριο Ιωάννινα

Ολοκληρώσατε επιτυχώς το συνολικό αριθμό μαθημάτων για την απόκτηση του πτυχίου και το μόνο που απομένει είναι η συγγραφή πτυχιακής εργασίας; Στο φοιτητικό φροντιστήριο Ανάβασις φροντίζουμε να σας στηρίξουμε με τις πτυχιακές εργασίες Ιωάννινα έτσι ώστε να πάρετε το πτυχίο σας στην ώρα του. Αν πάλι είστε μεταπτυχιακοί φοιτητές και καλείστε να εκπονήσετε μεταπτυχιακές εργασίες Ιωάννινα στα πλαίσια των μαθημάτων εξαμήνου, το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας υποστηρίξει σε όλα τα στάδια συγγραφής των εργασιών σας. Είστε ένα βήμα πριν την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος; Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας μπορούν να σας βοηθήσουν με τις διπλωματικές εργασίες Ιωάννινα, σε κάθε γνωστικό αντικείμενο. Δυσκολεύεστε να φέρετε σε πέρας τη στατιστική ανάλυση που απαιτεί η εργασία σας; Στο φοιτητικό φροντιστήριο Ανάβασις προσφέρουμε εξατομικευμένη υποστήριξη με τις στατιστικές αναλύσεις Ιωάννινα. Σκέφτεστε να αναβαθμίσετε το πτυχίο σας με σπουδές τρίτου κύκλου; Οι καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα με τις διδακτορικές διατριβές Ιωάννινα που αναλαμβάνουν με πλήρη συνέπεια και υπευθυνότητα.

Εάν ψάχνετε φοιτητικό φροντιστήριο Ιωάννινα τότε επιλέξτε το Ανάβασις, το νούμερο #1 φροντιστήριο εκπόνησης εργασιών και λάβετε υποστήριξη με όλες τις φοιτητικές εργασίες Ιωάννινα

Ζητήστε μια Δωρεάν Κοστολόγηση του Έργου σας Τώρα

Φοιτητής στα Ιωάννινα

Είσαι πρωτοετής φοιτητής στα Ιωάννινα και αναρωτιέσαι «Πού να πας;» και «Τι να κάνεις;». Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου μας και θα περάσεις μια φοιτητική ζωή που θα σου μείνει αξέχαστη!

Άπαξ και πέρασες στα Ιωάννινα, ένα είναι σίγουρο...πως δεν θα θες να φύγεις! Τα Ιωάννινα ή αλλιώς η πόλη των θρύλων είναι μια πόλη με μεγάλη πολιτιστική ιστορία, την οποία θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις μέσα από τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα που διοργανώνονται εκεί καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Η πόλη διαθέτει θαυμαστά κτήρια, μουσεία και πολλά αξιοθέατα. Όπως μοναδικό αξιοθέατο αποτελεί και ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Ένα από τα πρώτα μέρη που θα αντικρίσεις με την άφιξή σου εκεί είναι σίγουρα η λίμνη και το μικρό νησάκι που αποτελούν φυσικά μνημεία γύρω από τα οποία πνέει ολόκληρη η πόλη.

Αν αγαπάς τους περιπάτους, μια βόλτα γύρω από τη λίμνη θα σε βοηθήσει να αφεθείς στη θέα του νερού, να ηρεμήσεις και να χαρείς το δροσερό αέρα που προσφέρουν σε όλους τους επισκέπτες τα τεράστια πλατάνια που κοσμούν την περιοχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζεις στα Ιωάννινα και να μη δοκιμάσεις τις εκλεκτές γεύσεις των σπουδαίων εστιατορίων που στεγάζονται σε όλη την παραλίμνια περιοχή. Και φυσικά, μη παραλείψεις να αγοράσεις από τα μικρά μαγαζάκια που θα συναντήσεις, καθώς πας τον περίπατό σου.

Η πρωτεύουσα της Ηπείρου αποτελεί, επίσης, έναν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της δράσης. Αν σου αρέσει η δράση, μπορείς να κάνεις ράφτινγκ και να γνωρίσεις από κοντά την επιβλητική ομορφιά της περιοχής διασχίζοντας τους ποταμούς της. Αν πάλι είναι αρχάριος κωπηλάτης, μην ανησυχείς! Οι διαδρομές των ποταμών της Ηπείρου είναι κλιμακωτής δυσκολίας ιδανικά τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους κωπηλάτες. Για αυτό, λοιπόν, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις στη βάρκα, φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, και να απολαύσεις μια δυνατή εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη!

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε αριθμούς

Η προσφορά του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην τόσο στην εκπαιδευτική όσο και την επιστημονική κοινότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι υποδομές που διαθέτει τόσο υλικοτεχνικές όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό το καθιστούν ένα από τα σημαντικότερα περιφερειακά εκπαιδευτικά ιδρύματα και ένα από τους μαγαλύτερους οργανισμούς του δημοσίου που λειτουργούν στην Περιφέρεια Ηπείρου. Στο Πανεπιστήμιο φοιτούν 30,401 προπτυχιακοί, 1,328 μεταπτυχιακοί και 1,652 διδακτορικοί φοιτητές.

Σχολές - Τμήματα

Οι Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπως διαμορφώνονται μετά τον νόμο 4559/3-8-2018

1. Φοιτητικά Φροντιστηρια Ιωάννινα - Φιλοσοφική Σχολή

 • Τμήμα Φιλολογίας

Σκοπός του Τμήματος Φιλολογίας, ιδρυτικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, είναι αφενός να παράσχει επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση στους νέους φιλολόγους, να τους εφοδιάσει, δηλαδή, με τα κατάλληλα επιστημονικά εργαλεία που θα τους επικουρήσουν στη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αλλά και να τους φέρει σε επαφή με όλες τις πτυχές και εκφάνσεις του λόγου, από τη μελέτη της αρχαίας ελληνικής σκέψης και γραμματείας έως τη σύγχρονη νεοελληνική λογοτεχνία, ώστε να συντελέσει στην επιστημονική και πνευματική τους ολοκλήρωση. Το Τμήμα απονέμει πτυχίο τριών ειδικεύσεων: Κλασικής Φιλολογίας, Μεσαιωνικής και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας και Γλωσσολογίας.

 • Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Η εκπαίδευση των φοιτητών του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας έχει ως στόχο τη διδασκαλία της μεθοδολογίας για την επίλυση παλαιών και νέων επιστημονικών προβλημάτων, την καθοδήγηση στον εντοπισμό και έρευνα των αρχειακών πηγών, στον εξοπλισμό των φοιτητών με τις απαραίτητες γνώσεις πάνω στις βασικές κατευθύνσεις των Ιστορικών και Αρχαιολογικών Σπουδών, καθώς και της Λαογραφίας. Οι απόφοιτοι απασχολούνται κυρίως στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Δημόσια και Ιδιωτική. Πολλοί, όμως, κατευθύνονται για μεταπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό ή το εξωτερικό ή σε αντίστοιχα ερευνητικά κέντρα.

 • Τμήμα Φιλοσοφίας

Το Τμήμα Φιλοσοφίας συνιστά μετεξέλιξη του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Βασικός στόχος της δημιουργίας του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο λειτουργεί παράλληλα με δύο Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, είναι η διαμόρφωση ενός δυναμικού, πρωτοποριακού ακαδημαϊκού χώρου γνώσης, κριτικού αναστοχασμού και εκπαίδευσης στο γνωστικό αντικείμενο της φιλοσοφίας, συναφές και συμβατό τόσο με τα διεθνή επιστημονικά πρότυπα όσο και με τα ακαδημαϊκά δεδομένα των υπόλοιπων νέων Τμημάτων Φιλοσοφίας της χώρας μας.

2. Φοιτητικά Φροντιστηρια Ιωάννινα - Σχολή Θετικών Επιστημών

 • Τμήμα Μαθηματικών

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι το δεύτερο στη σειρά αρχαιότητας Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (έτος ίδρυσης:1966). Από το 1989 στεγάζεται σε δικό του κτίριο στην Πανεπιστημιούπολη. H Επιστήμη των Μαθηματικών χαρακτηρίζεται κυρίως από τη μέθοδο της απόδειξης και την αναζήτηση και περιγραφή Μαθηματικών εννοιών και νόμων απαραίτητων στην περιγραφή της σύγχρονης πραγματικότητας. Oποιος γίνεται Μαθηματικός μαθαίνει πρωτίστως την εσωτερική νομοτέλεια της θεωρίας ώστε να ξέρει τόσο το πού και γιατί βαδίζει όσο και το από πού και πώς ξεκινάει.

 • Τμήμα Φυσικής

Το Τμήμα Φυσικής ιδρύθηκε το 1970, ταυτόχρονα με την ίδρυση της Φυσικομαθηματικής Σχολής και την έναρξη λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως ανεξαρτήτου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ίδρυματος. Σκοπός του Τμήματος είναι αφενός η παροχή ποιοτικής θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στους φοιτητές του στο αντικείμενο της Φυσικής αλλά και σε συναφή αντικείμενα, και αφετέρου η παραγωγή πρωτότυπης υψηλού επιπέδου έρευνας.

 • Τμήμα Χημείας

 Το τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων φιλοδοξεί να συμμετάσχει και να συμβάλει στις εξελίξεις στον χώρο της Χημείας. Ως εκ τούτου, το Τμήμα έχει θέσει τρεις βασικούς και υλοποιήσιμους στόχους, που είναι η περαιτέρω στελέχωσή του με αξιόλογο ερευνητικό και διδακτικό προσωπικό, η επέκταση των ερευνητικών του δραστηριοτήτων και η διαρκής βελτίωση του Προγράμματος Σπουδών του. Πιστεύοντας ότι οι φοιτητές ενός ακαδημαϊκού Τμήματος αποτελούν τη βάση ύπαρξης και ανάπτυξής του και οι απόφοιτοί του την κατευθυντήρια δύναμη ανάπτυξης της κοινωνίας, το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου μας έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο, μέσω του Προγράμματος Σπουδών του και των πλείστων  επιστημονικών δραστηριοτήτων του, τον εφοδιασμό των φοιτητών του με τις απαραίτητες γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να καταλάβουν σημαντικές και καίριες επαγγελματικές, ερευνητικές ή ακαδημαϊκές θέσεις στον ευρύτερο χώρο δραστηριοτήτων της επιστήμης της Χημείας.

3. Φοιτητικά Φροντιστηρια Ιωάννινα - Σχολή Επιστημών Υγείας

 • Τμήμα Ιατρικής

Η Ιατρική Σχολή (νυν Τμήμα Ιατρικής) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ιδρύθηκε το 1977 με το νόμο 641/77 (ΦΕΚ 200/Α/1977). Σκοπός του Τμήματος είναι να προσφέρει στους φοιτητές ολοκληρωμένη θεωρητική και πειραματική γνώση του ανθρώπινου οργανισμού στη φυσιολογική και παθολογική του κατάσταση και να τους παράσχει άρτια επιστημονική κατάρτιση για το ιατρικό λειτούργημα που θα ασκήσουν στη σταδιοδρομία τους.

 • Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών

Το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών ξεκίνησε τη λειτουργία του κατά το ακαδημαϊκό έτος 2000 -2001 και έχει ως αποστολή την καλλιέργεια και προαγωγή της επιστήμης της Βιολογίας, τη θεραπεία γενικότερα των βιοεπιστημών. Στόχος του Τμήματος είναι να μπορεί να βρίσκεται κοντά στην αιχμή της έρευνας τόσο της βασικής όσο και της εφαρμοσμένης, και κατά συνέπεια να παρέχει στους φοιτητές του την πιο σύγχρονη, και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της Βιολογίας. 

 • Τμήμα Νοσηλευτικής

Το Τμήμα Νοσηλευτικής ανήκει στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ιδρύθηκε με το Ν.4559/2018 (ΦΕΚ Α’ 142/03-08-2018). Το όραμα του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι να παράγει επιστήμονες Νοσηλευτές/τριες, οι οποίοι να έχουν υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες, και οι οποίοι εμπνέονται με τα ανθρώπινα ιδεώδη της κατανόησης, της φροντίδας και της ισότητας, και να τους καταστεί ικανούς να ανταποκρίνονται και να προσαρμόζονται σε ποικίλα επιστημονικά περιβάλλοντα χρησιμοποιώντας ικανότητες κριτικής ανάλυσης, επίλυσης προβλημάτων και εφαρμογής ερευνητικών αποδείξεων στην πράξη.

 • Τμήμα Λογοθεραπείας

Το Τμήμα Λογοθεραπείας ανήκει στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ιδρύθηκε με το Ν.4559/2018 (ΦΕΚ Α’ 142/03-08-2018). Σκοπός του Τμήματος Λογοθεραπείας είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές με επιστημονικές γνώσεις γύρω από την Ανθρώπινη Επικοινωνία-Φωνή, Ομιλία, Λόγο (προφορικό και γραπτό) , μη Λεκτική Επικοινωνία, τις Διαταραχές αυτής, καθώς και τις Διαταραχές των Καταποτικών κινήσεων του Στοματοφάρυγγα. Οι πτυχιούχοι του Τμήματος Λογοθεραπείας φέρουν τον επαγγελματικό τίτλο “Λογοθεραπευτές ή Θεραπευτές του Λόγου”, λαμβάνουν Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος από το Υπουργείο Υγείας και απασχολούνται στους τομείς του γνωστικού αντικειμένου της Λογοθεραπείας.

4. Φοιτητικά Φροντιστηρια Ιωάννινα - Σχολή Επιστημών Αγωγής

 • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

Οι στόχοι που τίθενται από το Πρόγραμμα Σπουδών πραγματοποιούνται μέσα από τρία αλληλένδετα επίπεδα μάθησης, με υπόβαθρο πάντα τη δυναμική σύνδεση παιδαγωγικής θεωρίας και εκπαιδευτικής πράξης. Τα τρία αυτά επίπεδα περιλαμβάνουν τρεις κύκλους σπουδών, οι οποίοι αντιστοιχούν στις τρεις διαστάσεις του δυναμικού ρόλου του εκπαιδευτικού.

 • Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών

Οι στόχοι του Τμήματος, όπως έχουν διαμορφωθεί στον Οδηγό Σπουδών, συνοψίζονται ως εξής:

 • Καλλιέργεια και προαγωγή των Παιδαγωγικών Επιστημών με την ακαδημαϊκή και την εφαρμοσμένη διδασκαλία και έρευνα,
 • Παροχή των απαραίτητων εφοδίων στους πτυχιούχους του Τμήματος για την εξασφάλιση της επιστημονικής και επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας,
 • Συμβολή στην αντιμετώπιση και επίλυση παιδαγωγικών προβλημάτων στην εκπαίδευση και αγωγή στη νηπιακή και πρώιμη παιδική ηλικία,
 • Δημιουργία των προϋποθέσεων για έρευνα και πειραματισμό σε συνάρτηση με την οργάνωση ερευνητικών πεδίων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο,
 • Συμβολή στην άνοδο του επιπέδου και στην κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της Εκπαίδευσης σε ό,τι αφορά στα ζητήματα που αναφέρονται στην προσχολική ηλικία.

5. Φοιτητικά Φροντιστηρια Ιωάννινα - Σχολή Καλών Τεχνών

 • Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης

Το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης (όπως μετονομάστηκε το Τμήμα Πλαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης με το άρθρο 63 του ν. 4386/2016) λειτουργεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων από το Σεπτέμβριο του 2000. Αποστολή του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης είναι να καλλιεργεί και να προάγει τις εικαστικές τέχνες με την ακαδημαϊκή και εφαρμοσμένη διδασκαλία. Να παρέχει στους φοιτητές τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν την άρτια καλλιτεχνική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αναβαθμίζοντας την καλλιτεχνική και αισθητική τους παιδεία. Να εκπαιδεύει τους φοιτητές στην Ιστορία και τη Θεωρία της Τέχνης. Να συμβάλει στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

6. Φοιτητικά Φροντιστηρια Ιωάννινα - Πολυτεχνική Σχολή 

 • Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών

Το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που ιδρύθηκε το 1999 (Π.Δ. 207, τεύχος Α, ΦΕΚ 179, 06/09/1999), είναι το μοναδικό στην Ελλάδα Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών πενταετούς φοίτησης και αποτελεί τμήμα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την ίδρυση της Σχολής το 2017 (Ν. 4452, τεύχος Α, ΦΕΚ 17, 15/02/2017). Σκοπός του Τμήματος είναι να παρέχει στους φοιτητές υψηλού επιπέδου πενταετή εκπαίδευση και κατάρτιση στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Υλικών. Η φοίτηση περιλαμβάνει υποχρεωτική εξάμηνη διπλωματική εργασία.

 • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Το Τμήμα ιδρύθηκε το 1990 ως Τμήμα Πληροφορικής, δέχτηκε τους πρώτους φοιτητές του το 1993, ενώ από το 1998 διαθέτει οργανωμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Οι φοιτητές στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής μαθαίνουν να συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη, να αξιοποιούν την αφαιρετική σκέψη, να εφαρμόζουν μεθοδολογίες και τεχνικές από διάφορα επιστημονικά πεδία και να εκτιμούν την αξία του ποιοτικού σχεδιασμού. Επειδή η επιστήμη της πληροφορικής εξελίσσεται ραγδαία, οι φοιτητές μαθαίνουν να προσαρμόζονται στις αλλαγές και στη συνεχή ανάγκη για απόκτηση νέας γνώσης, ενώ εξοικειώνονται με τη δημιουργία νέας γνώσης μέσα από τη συμμετοχή στην έρευνα.

 • Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Οι σπουδές στο Τμήμα αποσκοπούν στη συνολική ανάπτυξη της έρευνας στο ευρύ και ενιαίο αντικείμενο της αρχιτεκτονικής θεωρίας και πράξης. Προβλέπουν την οργάνωση και την ανάπτυξη ενός Προγράμματος Σπουδών, με βάση το οποίο το Τμήμα θα εστιάζει το ακαδημαϊκό και ερευνητικό του έργο στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στην αρχιτεκτονική τεχνολογία, στον αστικό, πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό, στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, στην ιστορία και θεωρία της αρχιτεκτονικής και της τέχνης, και θα εμβαθύνει σε πεδία όπως:
• Προστασία και Αποκατάσταση Ιστορικών Κτηρίων και Συνόλων
• Αρχιτεκτονική Τοπίου και Υπαίθριων Δημόσιων Χώρων
• Αρχιτεκτονική και Νέες Τεχνολογίες
• Πόλη και Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός

 • Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών**

7. Φοιτητικά Φροντιστηρια Ιωάννινα - Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

 • Τμήμα Ψυχολογίας*

Στόχος του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας είναι η παροχή ολοκληρωμένης και υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης στους/στις φοιτητές/τριες στο αντικείμενο της Ψυχολογίας. Περαιτέρω, το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών, μέσω της παροχής θεωρητικών και εφαρμοσμένων γνώσεων της σύγχρονης επιστήμης της Ψυχολογίας, δίνει στους/στις φοιτητές/τριες τη δυνατότητα της απόκτησης ικανού υποβάθρου ικανοτήτων και δεξιοτήτων χρήσιμων, τόσο για την επαγγελματική τους κατεύθυνση σε έναν από τους τομείς εξειδίκευσης της επιστήμης της Ψυχολογίας, όσο και για τη συνέχιση της εκπαίδευσής τους σε προ-γράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, είτε βασικής, είτε εφαρμοσμένης έρευνας στην Ψυχολογία.

 • Τμήμα Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία*

Στόχος του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ανώτατης εκπαίδευσης στους φοιτητές και τις φοιτήτριες για  την  απόκτηση επιστημονικών γνώσεων και ανάπτυξη ικανοτήτων καταλλήλων για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία ως «παιδαγωγοί της πρώιμης παιδικής ηλικίας». Επιδίωξη του Τμήματος είναι η άριστη ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου και η προσφορά του στο χώρο της αγωγής και φροντίδας και της ολόπλευρης ανάπτυξης βρεφών και νηπίων.

 • Τμήμα Μετάφρασης & Διερμηνείας**

8. Φοιτητικά Φροντιστηρια Ιωάννινα - Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών

 • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Αποστολή του Τμήματος είναι η καλλιέργεια και ανάπτυξη της Οικονομικής Επιστήμης, παράλληλα με την κατάρτιση Οικονομολόγων, ικανών να μελετούν και να εφαρμόζουν τις οικονομικές θεωρίες, συμβάλλοντας στην πρόβλεψη οικονομικών φαινομένων και στην ανάπτυξη παραγωγικών δραστηριοτήτων.

 • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής*

Το Τμήμα Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής προέκυψε από τη συγχώνευση του Τμήματος Λογιστικής και του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής του ΤΕΙ Ηπείρου με το Π.Δ. 84/2013. Αποστολή του Τμήματος είναι η προαγωγή της γνώσης και της έρευνας στο γνωστικό αντικείμενο της Οικονομικής Επιστήμης, εστιάζοντας στα αντικείμενα της Λογιστικής, της Χρηματοοικονομικής και της Διοικητικής των Επιχειρήσεων.

9. Φοιτητικά Φροντιστηρια Ιωάννινα - Σχολή Μουσικών Σπουδών

 • Τμήμα Μουσικών Σπουδών*

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ιδρύθηκε με τον Ν. 4559/2018 (ΦΕΚ Α΄ 142/03-08-2018). Σε αυτό εντάχθηκαν από 1.10.2018 το προσωπικό και οι φοιτητές του τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου, το οποίο είχε ιδρυθεί με το ΠΔ 200/6-9-1999. Οι στόχοι και σκοποί του Τμήματος Μουσικών Σπουδών επικεντρώνονται στη μουσικολογική εκπαίδευση των φοιτητών με βάση μια οργανοκεντρική προσέγγιση, που περιλαμβάνει μουσική πράξη. Η μουσική αντιμετωπίζεται ως συνολικό κοινωνικό φαινόμενο, πλαισιωμένη όχι μόνο από το θεωρητικό της υπόβαθρο, αλλά και από την πλευρά της ιστορίας, της ανθρωπολογίας, της επικοινωνίας και των πολιτισμικών σπουδών. Ιδιαίτερα όσον αφορά το αντικείμενο των προφορικών μουσικών παραδόσεων, οι εξωτερικοί αξιολογητές το 2014 χαρακτήρισαν το σχετικό πρόγραμμα σπουδών ως υποδειγματικό για τη διδασκαλία των παραδοσιακών μουσικών διεθνώς.

10. Φοιτητικά Φροντιστηρια Ιωάννινα - Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

 • Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών*

Η Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελείται από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Στόχος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, είναι η προώθηση των επιστημών της πληροφορικής, των υπολογιστικών συστημάτων και των τηλεπικοινωνιών, καθώς και των εφαρμογών αυτών. Το Τμήμα διαθέτει σύγχρονες υποδομές στο campus της Πανεπιστημιούπολης της ιστορικής πόλης της Άρτας.

11. Φοιτητικά Φροντιστηρια Ιωάννινα - Σχολή Γεωπονίας

 • Τμήμα Γεωπονίας

Το Τμήμα Γεωπονίας ανήκει στη Σχολή Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ιδρύθηκε με το Ν4559/2018 (ΦΕΚ Α’ 142/03-08-2018) με έδρα την Άρτα. Σκοπός του Τμήματος είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές του με τις επιστημονικές γνώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα της Γεωπονικής Επιστήμης. Το Τμήμα είναι προσανατολισμένο στην εκπαίδευση και στην παραγωγή νέας γνώσης στα πεδία της Φυτικής και Ζωικής παραγωγής, ενθαρρύνει και προωθεί δραστηριότητες βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας, εντάσσει τη Γεωπονική Επιστήμη, τις Επιστήμες ζωής και του Περιβάλλοντος σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό πενταετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που οδηγεί στον 7ο κύκλο σπουδών σε πτυχίο με αναγνώριση μεταπτυχιακού τίτλου.

 • Τμήμα Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής**

* Τα συγκεκριμένα Τμήματα ιδρύθηκαν και εντάχθηκαν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σύμφωνα με τον νόμο Ν. 4559/2018 (άρθρο 3, παρ. 2 Ν. 4559/3-8-2018, ΦΕΚ 142/2018 τ.Α΄)

**Η έναρξη της εκπαιδευτικής λειτουργίας του συγκεκριμένου Τμήματος καθορίζεται με αιτιολογημένη απόφαση της Συγκλήτου, ύστερα από συνεκτίμηση των υλικοτεχνικών υποδομών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, και έως το ακαδ. έτος 2021-2022 (άρθρο 3, παρ. 2 Ν. 4559/3-8-2018, ΦΕΚ 142/2018 τ.Α΄)

Γιατί να διαλέξετε το Ανάβασις για πανεπιστημιακά φροντιστήρια Ιωάννινα

Ψάχνετε το #1 ανάμεσα στα καλύτερα φροντιστήρια Ιωάννινα για φοιτητές; Στο Ανάβασις αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία την πλήρη υποστήριξή σας με τα φοιτητικά μαθήματα και την εκπόνηση των εργασιών σας. Σπουδάζετε στο Χημικό Ιωαννίνων για την απόκτηση πρώτου πτυχίου; Λάβατε το πρώτο σας πτυχίο και αποφασίσατε να δώσετε κατατακτήριες για να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να εξελιχθείτε σε κάποιον άλλο τομέα; Οι άριστα καταρτισμένοι επιστήμονες με τους οποίους συνεργάζεται το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις διαθέτουν τη διδακτική πείρα και την εξοικείωση με τις απαιτήσεις κάθε γνωστικού αντικειμένου όντες οι ίδιοι κάτοχοι μεταπτυχιακών ή/και διδακτορικών τίτλων σπουδών και μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και στο πιο απαιτητικό σας μάθημα. Το Ανάβασις ξεχωρίζει ανάμεσα στα πανεπιστημιακά φροντιστήρια που υπάρχουν χάρη στη δυνατότητα που παρέχει για συνεχή επικοινωνία Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ, ενώ είναι ανοιχτά και το Σάββατο (11.00 - 15.00), αλλά και τις Κυριακές (15.00-19.00).


Συχνές αναζητήσεις: φροντιστηρια ιωαννινα, κατατακτηριεσ λογοθεραπεια ιωαννινα, κατατακτηριεσ νοσηλευτικησ ιωαννινων, κατατακτηριεσ ιατρικησ ιωαννινων αποτελεσματα, πανεπιστημιακα φροντιστηρια ιωαννινα, φροντιστηρια για κατατακτηριες ιατρικης ιωαννινων, κατατακτηριες ιωαννινα ψυχολογια, κατατακτηριεσ ιωαννινα, φροντιστηρια οικονομικων ιωαννινα, φροντιστηρια ιωαννινα επιτυχοντες, φροντιστηρια για κατατακτηριες τιμες, κατατακτηριες παιδαγωγικο ιωαννινων 

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status