Φοιτητικό Φροντιστήριο Αθήνα

Φοιτητικό Φροντιστήριο Αθήνα

Η συγγραφή μιας πτυχιακής εργασίας αποτελεί δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία για τους περισσότερους φοιτητές είτε πρόκειται για βιβλιογραφική ανασκόπηση είτε για ερευνητική πτυχιακή εργασία. Αν και εσείς δυσκολεύεστε με την εκπόνηση των πτυχιακών σας εργασιών, το φοιτητικό φροντιστήριο Ανάβασις είναι εδώ για να σας παρέχει την επαγγελματική υποστήριξη που χρειάζεστε με τις πτυχιακές εργασίες Αθήνα σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές. Αν ολοκληρώσατε τις προπτυχιακές σας σπουδές, αναλαμβάνουμε επίσης την υποστήριξή σας σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι έμπειροι ακαδημαϊκοί μας μπορούν να υλοποιήσουν άμεσα όλες τις μεταπτυχιακές εργασίες Αθήνα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των μαθημάτων σύμφωνα με τους ακριβείς κανονισμούς της σχολής σας. Όποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα και αν επιλέξετε απαιτείται προσοχή με τη διπλωματική σας, όπως εμπειρία και προσοχή απαιτείται και με τη συλλογή και ανάλυση των δεδομένων. Οι συνεργάτες μας έχουν συγγράψει πολυάριθμες εργασίες και είναι σε θέση να σας βοηθήσουν τόσο με τις διπλωματικές εργασίες Αθήνα όσο και με τις στατιστικές αναλύσεις Αθήνα έτσι ώστε να λάβετε το δίπλωμά σας στην ώρα του. Αν πάλι θέλετε να συνεχίσετε με σπουδές τρίτου κύκλου αλλά εξακολουθείτε να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις, εμπιστευτείτε τις διδακτορικές εργασίες Αθήνα στην ομάδα μας.

Ζητήστε μια Δωρεάν Κοστολόγηση του Έργου σας Τώρα 

Φοιτητική ζωή στην Αθήνα

Όσες φορές και αν επισκεφθήκατε την Αθήνα κατά το παρελθόν, ένα είναι σίγουρο...ότι δεν θα πάψουν ποτέ να εξάπτουν το θαυμασμό σας τα μεγαλοπρεπή μνημεία της, όπως η Ακρόπολη και ο Ναός του Ολυμπίου Διός. Εξάλλου η πόλη φημίζεται για τη φανταστική και αρχαία αρχιτεκτονική της. 

Περάσατε στην Αθήνα και ακόμη αναρωτιέστε τι να δείτε και πού να περιπλανηθείτε;

Αν θέλετε να εξερευνήσετε την Αθήνα μην παραλείψετε να κάνετε μια περιήγηση στα γεμάτα με μοντέρνα και ταυτόχρονα χαλαρή ενέργεια σοκάκια της. Εκεί θα βρείτε υπέροχα μπιστρό και μπαρ και θα απολαύσετε ωραία και δροσιστικά κοκτέιλ, καθώς και άλλα παρασκευάσματα.

Αν πάλι δεν είναι του γούστου σας να βγαίνετε συχνά έξω και να διασκεδάζετε μπορείτε να επιλέξετε μια εναλλακτικού τύπου διασκέδαση. Είστε λάτρεις της τέχνης και σας ενθουσιάζουν οι περιηγήσεις στα μουσεία; Η Αθήνα διαθέτει θαυμάσια μουσεία που μπορείτε να επισκεφθείτε, όπως το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο της Αρχαίας Αγοράς και πολλά άλλα.

Αν κατά τη διάρκεια της παραμονής σας εκεί σας κουράσει η φασαρία της μεγαλούπολης και νιώσετε την ανάγκη για λίγη ηρεμία, να θυμάστε ότι μια εκδρομή με φίλους στις ηλιόλουστες ακτές της Αττικής σίγουρα θα βοηθήσει να γεμίσετε ξανά τις μπαταρίες σας.

Πανεπιστήμια 

Φοιτητικό Φροντιστήριο Αθήνα - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η ιδέα της ίδρυσης Πανεπιστημίου στην Ελλάδα, υπαρκτή ήδη από τον καιρό του Αγώνα για την Ανεξαρτησία, υλοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 1837 με την έκδοση του διατάγματος "Περί συστάσεως του Πανεπιστημίου", που οδήγησε στην ίδρυση και λειτουργία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι το πρώτο Πανεπιστήμιο όχι μόνο του ελληνικού κράτους αλλά και ολόκληρης της Βαλκανικής Χερσονήσου και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου.

Σχολές - Τμήματα

Φοιτητικό Φροντιστήριο Αθήνα - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι το τρίτο σε αρχαιότητα Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της χώρας, μετά το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Ιδρύθηκε με τον νόμο 1844/1920 (ΦΕΚ 17 Α΄/ 22.01.1920), ως αυτοτελές Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με την επωνυμία Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών (Α.Γ.Σ.Α.). Η Α.Γ.Σ.Α. μετεξελίχθηκε σε Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποτελούμενο από επτά ανεξάρτητα Ακαδημαϊκά Τμήματα με το Π.Δ. 377/1989 (ΦΕΚ 16 Α΄/ 16-6-1989), το οποίο εν συνεχεία με το Π.Δ. 226/1995 (ΦΕΚ 130 Α΄/ 20.06.1995), μετονομάσθηκε σε Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σχολές - Τμήματα

Φοιτητικό Φροντιστήριο Αθήνα - Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο

Ιδρύθηκε το 1837, είναι δηλαδή σχεδόν συνομήλικο με το νεότερο ελληνικό Κράτος. Με βασιλικό διάταγμα «περί εκπαιδεύσεως εις την αρχιτεκτονικήν» ιδρύεται Τεχνικό Σχολείο, που αρχικά λειτουργεί μόνο Kυριακές και εορτές-αργίες προσφέροντας μαθήματα σε όσους επιθυμούν να μορφωθούν ως αρχιτεχνίτες στην αρχιτεκτονική. Η συρροή των υποψήφιων μαθητών ήταν τόσο μεγάλη, ώστε την άνοιξη του 1840 προστίθεται και Σχολείο συνεχούς (καθημερινής) λειτουργίας παράλληλα με το κυριακάτικο, ενώ πληθαίνουν κι επεκτείνονται τα μαθήματα. Τότε το «Πολυτεχνείο» εγκαθίσταται σε δικό του κτήριο στην οδό Πειραιώς. Με το ζήλο των μαθητών και των διδασκόντων το σχολείο αναπτύσσεται συνεχώς και ανυψώνεται η στάθμη του.

Σχολές - Τμήματα

Φοιτητικό Φροντιστήριο Αθήνα - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο των Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών έχει μια μεγάλη ιστορία που ξεκινάει τον Μεσοπόλεμο, χάρη στο όραμα δύο φωτισμένων προσωπικοτήτων, του Γεώργιου Φραγκούδη και του Αλέξανδρου Πάντου. Παρόλο που το ίδρυμα έλαβε το όνομα του ενός, ο πραγματικός ιδρυτής της Παντείου ήταν ο Φραγκούδης (Λεμεσός 1869 – Αθήνα 1939). 

Το εγχείρημα για τη δημιουργία σχολής Πολιτικών Επιστημών ξεκινά το 1924, όταν ο Φραγκούδης ιδρύει στην Αθήνα το σωματείο «Εκπαιδευτική Αναγέννηση». Το σωματείο αναλαμβάνει την ανέγερση του κτιρίου της Σχολής στην Καλλιθέα το 1927. Τον Ιούνιο του 1930, όταν τα χρήματα που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ο Φραγκούδης με μεγάλη προσπάθεια -κυρίως από ομογενείς του εξωτερικού- τελειώνουν, πεθαίνει ο Αλέξανδρος Πάντος. Ο τότε πρωθυπουργός, Ελευθέριος Βενιζέλος, ως εκτελεστής της διαθήκης του Πάντου πραγματοποιεί την επιθυμία του και εγκρίνει το κληροδότημά του για την ολοκλήρωση της Σχολής. Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται στις 18 Νοεμβρίου 1930, ενώ το 1931 η Σχολή παίρνει την ονομασία «Πάντειος Σχολή Πολιτικών Επιστημών» προς τιμήν του Αλέξανδρου Πάντου. Το αρχικό πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει πέντε κλάδους: 1) Πολιτική, 2) Δίκαιο, 3) Οικονομικές Επιστήμες, 4) Κοινωνιολογία, Εγκληματολογία και Σωφρονιστική, 5) Δημοσιογραφία, Γεωγραφία και Φιλοσοφία.

Το 1939 Η σχολή μετονομάζεται σε «Πάντειο Ανώτατη Σχολή Πολιτικών Επιστημών και Δημοσίων Υπαλλήλων», με στόχο την εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των δημοσίων υπαλλήλων. Το 1967 αποπερατώνεται η νέα πτέρυγα της Σχολής ενώ διαμορφώνεται και ο κήπος. Το 1989 η Σχολή μετατρέπεται σε «Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών».

Σχολές - Τμήματα

Φοιτητικό Φροντιστήριο Αθήνα - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η ίδρυση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) προέκυψε ως ιστορική αναγκαιότητα των συντελούμενων στη χώρα οικονομικών, τεχνολογικών και κοινωνικών αλλαγών στο τέλος του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ού. Από την ίδρυσή του μέχρι και τις μέρες μας, η πορεία του ΟΠΑ χαρακτηρίζεται από μία διαρκή προσπάθεια παρακολούθησης των πολύπλευρων εξελίξεων της ελληνικής και διεθνούς κοινωνίας. Η προσαρμοστικότητα και ο δυναμισμός που αυτό επέδειξε, βοήθησαν, ώστε να εξελιχθεί από μία Σχολή Κλασσικών Οικονομικών και Εμπορικών Σπουδών σε ένα σύγχρονο και δυναμικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα οικονομικο-τεχνικού χαρακτήρα, το οποίο δεν περιορίζεται στην ανάπτυξη των Κλασικών Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών, αλλά επεκτείνεται και στις σύγχρονες επιστήμες των Αποφάσεων και της Πληροφορικής, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενσωμάτωση των ποσοτικών μεθόδων και των νέων τεχνολογιών. Σήμερα, το ΟΠΑ είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια στην Ευρώπη  και παράλληλα συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων πανεπιστημίων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχολές - Τμήματα

Φοιτητικό Φροντιστήριο Αθήνα - Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

Η ιστορία της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) συμπίπτει χρονικά με την ιστορία του νεοελληνικού κράτους. Αφετηρία της Σχολής, όπως και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.), υπήρξε το «Σχολείον των Τεχνών». Το Βασιλικό Διάταγμα για την ίδρυση Σχολείου που θα εκπαιδεύει αρχιτεχνίτες («μαΐστορες») «εις την αρχιτεκτονικήν» δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 31 Δεκεμβρίου 1836 / 12 Ιανουαρίου 1837 ύστερα από πρόταση της «επί των Εκκλησιαστικών Γραμματείας και της Δημοσίου Εκπαιδεύσεως», πάντοτε όμως με τη σύμφωνη γνώμη «των Υπουργείων των Εσωτερικών και των Στρατιωτικών». Πρότυπο του Σχολείου ήταν αντίστοιχα ιδρύματα στη Δυτική Ευρώπη, κυρίως στη Βαυαρία και τη Γαλλία.

Σχολές - Τμήματα

Φοιτητικό Φροντιστήριο Αθήνα - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018 με τον Νόμο 4521. Η ίδρυση του νεοσύστατου Πανεπιστημιακού ιδρύματος προήλθε μέσω της διαδικασίας συγχώνευσης του ΤΕΙ. Αθήνας και του ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα. Το 2019 εντάχθηκε στο νεοϊδρυθέν Πανεπιστήμιο η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Με στόχο την υψηλή γνώση και την ανάπτυξη της φιλο-”σοφίας”, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής λειτουργεί µε υψηλές προδιαγραφές (εκπαιδευτικές – ερευνητικές) και ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις μιας σύγχρονης κοινωνίας για δημιουργία στελεχών µε σοβαρή επιστημονική και τεχνοκρατική υποδομή.

Το νεοσύστατο πανεπιστήμιο είναι το τρίτο μεγαλύτερο της χώρας σε αριθμό φοιτητών. Έχει εγγεγραμμένους φοιτητές περίπου 57.800 προπτυχιακούς, 5.500 μεταπτυχιακούς και 780 υποψήφιους διδάκτορες. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής φιλοξενείται σε τρεις Πανεπιστημιουπόλεις εντός της μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας. Η Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αιγάλεω, περιστοιχιζόμενη από τις οδούς Μήλου, Αγ. Σπυρίδωνος, Δημητσάνης και Εδέσσης. Η Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα βρίσκεται στη Δυτική Αττική στον Δήμο Αιγάλεω, επί των οδών Π. Ράλλη και Θηβών στα όρια του ιστορικού ελαιώνα των Αθηνών, όπου δίδασκαν οι αρχαίοι Αθηναίοι φιλόσοφοι. Τέλος, η Πανεπιστημιούπολη Αθήνας βρίσκεται στον Δήμο Αθηναίων επί της οδού Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της πρώην Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας σε ένα κτίριο ιδιαίτερης ιστορικής αξίας, το οποίο έχει κριθεί πριν από λίγα χρόνια διατηρητέο. Τη λειτουργία του ιδρύματος υποστηρίζει το διοικητικό του προσωπικό.

Σχολές - Τμήματα

Φοιτητικό Φροντιστήριο Αθήνα - Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο αποτελεί, κατά χρονολογική σειρά ιδρύσεως, το 18ο Α.Ε.Ι. της χώρας. Ιδρύθηκε με το άρθρ. 9 του Ν.1894/90 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρ. 17 του Ν. 1966/91 με πρωτοβουλία του Καθηγητή Γεωργίου Καραμπατζού (†2011). Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο φέρει το όνομα του εθνικού ευεργέτη Παναγή Χαροκόπου, κοσμοπολίτη Έλληνα της διασποράς, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ο οποίος οραματίστηκε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με άριστες κτηριακές υποδομές και εξοπλισμό, σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, που θα πρόσφερε ό,τι πιο σύγχρονο παρείχε η επιστήμη. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα για την πλήρη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των διαθετών, αφενός του Παναγή Χαροκόπου και αφετέρου της Ευανθίας Χαροκόπου-Πετρούτση, σύμφωνα με τη βούλησή τους.

Σχολές - Τμήματα

Φοιτητικό Φροντιστήριο Αθήνα - Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ)

Η Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2002, ως καθολικός διάδοχος της ΣΕΛΕΤΕ (Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής & Τεχνολογικής Εκπαιδεύσεως). Η ΣΕΛΕΤΕ είχε ιδρυθεί με νομοθετικό διάταγμα το 1959 (Ν.Δ. 3971/1959), στο πλαίσιο της
γενικότερης προσπάθειας οργάνωσης και ανάπτυξης ενός συστήματος Τεχνικής & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη μεταπολεμική Ελλάδα του ’50.

Σχολές - Τμήματα

Γιατί να διαλέξετε το Ανάβασις για πανεπιστημιακά φροντιστήρια Αθήνα

Αναζητάτε το #1 από τα καλύτερα πανεπιστημιακά φροντιστήρια online για τα φοιτητικά σας μαθήματα και την υποστήριξη των εργασιών σας; Το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις, από τα καλύτερα φροντιστήρια για πτυχιακές εργασίες Αθήνα, πανεπιστημιακά μαθήματα, διπλωματικές εργασίες, μεταπτυχιακές διατριβές και στατιστικές αναλύσεις, αναλαμβάνει τη διόρθωση και επιμέλεια, καθώς και την πλήρη υποστήριξη των εργασιών σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή της Κύπρου κι αν βρίσκεστε. Αναρωτιέστε πού θα βρείτε ασυναγώνιστα χαμηλές για τα πανεπιστημιακά φροντιστήρια Αθήνα τιμές; Στο Ανάβασις αφουγκραζόμαστε τις οικονομικές συνθήκες και σας προσφέρουμε άριστο επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών σε άριστες τιμές!

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status