Εργασίες ΕΑΠ

Ergasies EAP

Ergasies EAP

Είστε φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ);

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες στις θεματικές ενότητες που έχετε επιλέξει στις εαπ εργασίες σας;

Νιώθετε μπερδεμένοι και ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που φέρουν οι εργασιεσ εαπ;

Χρειάζεστε βοήθεια στις φοιτητικές εργασίες του ΕΑΠ;

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις είναι εδώ για να σας βοηθήσει στις εαπ εργασιες!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Τι είναι οι εαπ εργασίες;

Το ΕΑΠ προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών αλλά και ορισμένα επιμορφωτικά προγράμματα μικρής διάρκειας. Οι σχολές που διαθέτει το ΕΑΠ είναι η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού, Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας και Σχολή Κοινωνικών Επιστημών.

Οι προπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να επιλέξουν έως και τρεις (3) θεματικές ενότητες ανά ακαδημαϊκό έτος για την ολοκλήρωση των σπουδών τους, ενώ οι μεταπτυχιακοί φοιτητές έως δύο (2).  Ένας βασικός πυλώνας της λειτουργίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στηρίζεται στις γραπτές εργασίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα και για κάθε Θεματική Ενότητα. Η συγγραφή αυτών των εργασιών (εαπ εργασιες) είναι υποχρεωτική για τους σπουδαστές του ΕΑΠ και στοχεύει στην πλήρη αφομοίωση της διδαχθείσας ύλης. Για κάθε Θεματική Ενότητα προβλέπεται η αποπεράτωση 4 ή 5 γραπτών εργασιών (εργασίες για το εαπ) που υποβάλλονται μέσω του portal του Πανεπιστημίου και εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Σε περίπτωση σοβαρού κωλύματος για την παράδοση της εργασίας μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία, οι σπουδαστές έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν παράταση. Το αίτημα υποβάλλεται γραπτώς μαζί με την αντίστοιχη αιτιολόγηση στον καθηγητή – σύμβουλο, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει το συντονιστή της Θεματικής Ενότητας, για να δοθεί η τελική έγκριση στο αίτημα παράτασης.

Ενδιαφέρεστε για εργασιων εαπ; Η εργασίες εαπ είναι το στοιχείο μας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις εργασιεσ εαπ.

Δυσκολεύεστε στις εργασίες εαπ;

Πολλοί φοιτητές δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που έχουν οι εργασίεσ εαπ. Οι αιτίες μπορεί να ποικίλουν. Οικογενειακές υποχρεώσεις, η πρωινή εργασία, απρόοπτα γεγονότα ή ακόμη και το επίπεδο δυσκολίας της θεματικής ενότητας που έχει επιλέξει ο φοιτητής είναι μερικοί από τους σημαντικότερους λόγους που οδηγούν στην αδυναμία ανταπόκρισης στο χρονοδιάγραμμα και την ολοκλήρωση όσον αφορά τις εαπ εργασίες.

Πότε μία εργασια εαπ μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη;

Σε όλες τις σχολές του ΕΑΠ είτε προπτυχιακό επίπεδο, είτε σε μεταπτυχιακό και σε κάθε ενότητα ο φοιτητής οφείλει να υποβάλει έναν αριθμό εργασιών. Για να μπορέσει να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στις εξετάσεις θα πρέπει να συμπληρώσει μια καθορισμένη βαθμολογία. Οι εργασίεσ εαπ που καλείται να αναλάβει ο εκάστοτε φοιτητής για να θεωρηθούν επιτυχημένες πρέπει η συγγραφή εργασιών εαπ να γίνεται με προσοχή και να πληρούν τα βασικά κριτήρια και προϋποθέσεις όπως:

  • Επαρκείς απαντήσεις και κριτική προσέγγιση του θέματος της εργασίας

  • Μηδενικό έως ελάχιστο ποσοστό λογοκλοπής (ελεγχος λογοκλοπης εαπ)

  • Να μην υπερβαίνει ή να μη είναι μικρότερο σε έκταση το κείμενο της εργασίας από αυτό που έχει οριστεί ως επιτρεπτό

  • Βιβλιογραφία που να αναγράφεται στο τέλος της εκφώνησης

Ποια είναι η διαδικασία για τη συγγραφη εργασιων εαπ και πώς μπορούμε εμείς να σας βοηθήσουμε;

Για τη συγγραφή εργασιών εαπ απαιτείται:

  • εύρεση βιβλιογραφίας

  • κριτική αξιολόγηση

  • συντακτικός και ορθογραφικός έλεγχος

  • αξιολόγηση πηγών

  • ελεγχος λογοκλοπης εαπ

  • υποστηριξη εργασιων εαπ

Εμείς είμαστε κοντά σας και μπορούμε να αναλάβουμε την υποστηριξη εργασιων εαπ σε κάθε στάδιο των σπουδών σας και στις εργασίες εαπ που έχετε να αναλάβετε. Επειδή οι απαιτήσεις του ΕΑΠ είναι αυξημένες, οι εαπ εργασιες ελέγχονται αυστηρά και πρέπει να αποδίδονται σε άρτια μορφή. Γι’ αυτό λοιπόν σας εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα, πρωτότυπο και μοναδικό καθώς συνοδεύεται από έλεγχο λογοκλοπής και εμπλουτισμένο με την κατάλληλη βιβλιογραφία. Ακόμη παρέχουμε βοήθεια όχι μόνο στην υλοποίηση - εργασιεσ εαπ αλλά και στο στάδιο σχεδιασμού αυτών.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να υποστηρίξουν τις εργασίες εαπ όλων των Θεματικών Ενοτήτων, δηλαδή των: ΠΛΗ(π.χ εργασιες εαπ πλη 10, εργασίεσ για πλη11 εαπ, εργασίεσ εαπ πλη35), ΔΕΟ, ΚΦΕ (π.χ. εργασιες εαπ κφε51), ΓΤΠ (π.χ. εργασίες εαπ γτπ51, εργασίες εαπ γτπ60), ΦΥΕ, ΕΛΠ και ΕΠΟ.

Οι εαπ εργασιες είναι αρκετά απαιτητικές. Εμείς είμαστε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και θα σας εξυπηρετήσουμε στις φοιτητικέσ εργασίεσ εαπ!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συχνές αναζητήσεις: εργασιεσ εαπ, εαπ εργασιες, εργασιες εαπ, φοιτητικέσ εργασίεσ εαπ, εργασίες για το εαπ, υποστηριξη εργασιων εαπ, ergasies eap, ελεγχος λογοκλοπης εαπ, εργασίεσ εαπ

Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

Έχετε Ερωτήσεις?

Θέλετε να διαβάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας? Δίνουμε απάντηση σε πολλές από αυτές.

Συχνές Ερωτήσεις

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status