Έλεγχος λογοκλοπής 

Σε περίπτωση που έχετε τελειώσει την εργασία σας και θέλετε να βεβαιωθείτε για την ποιότητα του τελικού κειμένου και την πρωτοτυπία του, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά κάνοντας έλεγχο λογοκλοπής στο κείμενό σας.

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις διαθέτει ειδικό λογισμικό για έλεγχο λογοκλοπής και μπορεί να διασφαλίσει ότι θα σας δοθούν ακριβή αποτελέσματα για το ποσοστό λογοκλοπής που περιέχει η εργασία σας.

Η ανατροφοδότηση που θα λάβετε για την εργασία σας κρίνεται απαραίτητη ώστε να προχωρήσετε σε διορθώσεις πριν την παράδοση του τελικού κειμένου στον καθηγητή σας. Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε στην παράφραση, τη σωστή παραπομπή στις πηγές που αξιοποιήσατε και στην καταγραφή της βιβλιογραφίας, το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις μπορεί να σας υποστηρίξει αποτελεσματικά.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν κατάλληλα με σχόλια σχετικά με την πρωτοτυπία και την επιστημονική τεκμηρίωση του έργου σας, ενώ παράλληλα μπορούν να συνδράμουν στη διόρθωσή του.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

 Οι επισκέπτες και χρήστες του ιστοτόπου www.anavasis.gr υπόκεινται στους όρους χρήσης και συνθήκες του ιστοτόπου αυτού. Η παραπάνω συγκατάθεση δεν αφορά συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς που έχουν τους δικούς τους όρους.

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Ανοιχτά και τις Κυριακές!

Είμαστε το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο Ανοιχτό και τις Κυριακές. Δείτε εδώ αναλυτικά

Ωράριο Λειτουργίας

Έχετε Ερωτήσεις?

Θέλετε να διαβάσετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας? Δίνουμε απάντηση σε πολλές από αυτές.

Συχνές Ερωτήσεις

DMCA.com Protection Status