Διαδικασία Υποστήριξης Έργου

FAQs - Διαδικασία Υποστήριξης Έργου

Για την διευκόλυνσή σας έχουμε δημιουργήσει μια φόρμα ενδιαφεροντος. Η φόρμα αυτή δεν είναι δεσμευτική για εσάς και βρίσκεται στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Επιπλέον, μπορείτε να μας στείλετε το αίτημά σας και στο e-mail: info@anavasis.gr  δίνοντας ολα τα απαραίτητα δεδομένα για την υπηρεσία την οποία θέλετε.

Εντός 6 με 12 ωρών, λαμβάνετε από το ΑΝΑΒΑΣΙΣ ένα ενημερωτικό email στο οποίο περιγράφεται με πλήρη ακρίβεια η διαδικασία για την έναρξη υποστήριξής του.

Επίσης, εάν στη φόρμα ενδιαφέροντος έχετε συμπληρώσει και το τηλεφωνικό σας νούμερο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και απευθείας.

Μπορείτε να έχετε πολύ αναλυτική απάντηση στους όρους χρήσης στον σύνδεσμο: https://www.anavasis.gr/oroi-xrisis

Πριν παραδοθεί τμήμα έργου γίνεται πάντα έλεγχος λογοκλοπής μέσω ειδικού λογισμικού ανίχνευσης πλαγιαρίσματος (plagiarism), έτσι ώστε να διασφαλιστεί το άριστο αποτέλεσμα και η υψηλή ποιότητα του έργου.

Για λόγους προστασίας και εχεμύθειας προσωπικών δεδομένων, δεν είναι δυνατή η απευθείας συνομιλία μεταξύ πελάτη και συνεργάτη. Μπορείτε να μας αποστέλλετε email που τα προωθούμε από τη μία πλευρά στην άλλη 18 ώρες το 24 ωρο ή να κανονίσουμε μια συνομιλία μέσω skype, την οποία θα συντονίζει εκπρόσωπος του φροντιστηρίου.

DMCA.com Protection Status