Λαμβάνοντας υπόψιν ότι πολλοί φοιτητές του ΕΑΠ εργάζονται παράλληλα, καθίσταται σαφές ότι συχνά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της διεκπεραίωσης της διπλωματικής τους εργασίας. Με στόχο την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας στο ΕΑΠ, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις μπορεί να καθοδηγήσει στη διαδικασία της αποπεράτωσης, να σας εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά και να σας προσφέρουμε μερική ή πλήρη υποστήριξη κατά τη διάρκεια συγγραφής της εργασίας σας (εύρεση βιβλιογραφίας, επιμέλεια κειμένου). Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Ανάβασις μπορούν να σας καθοδηγήσουν με τη πολυετή τους εμπειρία στο χώρο στην εύρεση βιβλιογραφίας σχετικής με το θέμα σας, στη συγγραφή τμήματος ή τμημάτων της εργασίας σας, αλλά και στη διόρθωση ή την επιμέλεια του τελικού κειμένου που θα παραδοθεί στον καθηγητή σας.

Συχνά οι σπουδαστές του Ε.Α.Π. δεν είναι σίγουροι για τον αριθμό των Θεματικών Ενοτήτων που μπορούν να παρακολουθήσουν ανά ακαδημαϊκό έτος. Το Πανεπιστήμιο, έχει ορίσει ανώτατο όριο, που είναι μέχρι 3 Θεματικές για τα προπτυχιακά προγράμματα και 2 ή 3 για τα μεταπτυχιακά καθε ακαδημαικο ετος. 

Το ΕΑΠ υιοθετεί τις Εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες προωθεί το ψηφιακό, διαδραστικό υλικό και εφαρμόζει το αρθρωτό σύστημα. Οι αιτήσεις εξετάζονται με βασικό κριτήριο τον βασικό τίτλο σπουδών των υποψηφίων, με τη σειρά προτεραιότητας που αναφέρεται στις προϋποθέσεις εισαγωγής κάθε προγράμματος. Η προθεσμία υποβολης των αιτήσεων είτε με ετήσιες είτε με εξαμηνίες είτε και μεμονωμένες θεματικές ενότητες ξεκινάει με το τέλος των γραπτών εξετάσεων (κατά προσέγγιση Ιούνιος-Ιούλιος). 

Πριν δηλώσετε τις Θεματικές Ενότητες που θα παρακολουθήσετε θα πρέπει να εκτιμήσετε τον διαθέσιμο προσωπικό χρόνο που θα αφιερώσετε στη μελέτη σας.

Να έχετε υπόψιν σας ότι:

  • Για κάθε Θεματική Ενότητα θα πρέπει να κάνετε 4 ή 5 γραπτές εργασίες.

  • Ορισμένες Θεματικές Ενότητες έχουν μεγαλύτερη δυσκολία από κάποιες άλλες, λόγω του αντικειμένου που πραγματεύονται. Επιλέξτε να συνδυάσετε τις πιο απαιτητικές με τις λιγότερο απαιτητικές Θεματικές. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν παλαιότεροι φοιτητές. Μη διστάσετε να τους ρωτήσετε!

  • Το χρηματικό κόστος είναι πάντα ένας καθοριστικός παράγοντας. Καλύτερα να επιλέξετε λιγότερες Θεματικές τις οποίες θα ολοκληρώσετε με επιτυχία, παρά να παρακολουθήσετε περισσότερες από όσες μπορείτε και να έρθετε αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο να τις πληρώσετε εκ νέου το επόμενο έτος!

Οσοι ενδιαφέρονται και για περισσοτερες πληροφοριες μπορούν να επισκέπτονται αυτόν τον σύνδεσμο.

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status