Πως θα τις πραγματοποιείτε με ασφάλεια

Συναλλαγές στο διαδίκτυο

Η ολοένα και ταχύτερη εξέλιξη του διαδικτύου, έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο τον τρόπο απόκτησης διάφορων αγαθών αλλά και γενικότερα τις οικονομικές μας συναλλαγές. Πλέον, μπορούμε εύκολα, ακόμα και μέσω του smartphone μας και το κατάλληλο application (εφαρμογή), να διευθετήσουμε οικονομικά ζητήματα και να περιηγηθούμε σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ, δραστηριοποιείται στο χώρο της online υποστήριξης φοιτητών επί σειρά ετών προσφέροντας ασφαλείς συναλλαγές με διάφορους από τους παραπάνω τρόπους και σύμφωνα πάντα με τα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας για το κοινό. Για τις υπηρεσίες μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το webbanking σας, να μεταβείτε σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα ή ακόμα και να επιλέξετε το PayPal και το viva wallet. Για οποιαδήποτε απορία, το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει και να βεβαιώσει την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Πόσο ασφαλής είναι όμως η διαδικασία μεταφοράς χρημάτων μέσω διαδικτύου και τί πρέπει να προσέχει ο χρήστης; Σίγουρα οι παγίδες είναι πολλές και οι επιτήδειοι παραμονεύουν. Με την κατάλληλη προσοχή όμως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας δίνει το ίντερνετ, δίχως κινδύνους. Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι αρκετοί.

Ο πλέον διαδεδομένος είναι μέσω της χρήσης χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Η πλειονότητα των ηλεκτρονικών καταστημάτων παρέχουν τη δυνατότητα αγορών με το συγκεκριμένο τρόπο ο οποίος έχει μεγάλο δείκτη ασφαλείας καθώς για την υλοποίησή του εμπλέκονται τα συστήματα των τραπεζών που τηρούν αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις. Πολύ σημαντικό στοιχείο σε συναλλαγές τέτοιου τύπου είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η καταχώρηση των κωδικών σας μόνο σε ασφαλείς ιστοσελίδες και από ηλεκτρονικές συσκευές στις οποίες δεν έχουν πρόσβαση τρίτα πρόσωπα.

Ένας άλλος τρόπος είναι η εκ των προτέρων κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε πηγαίνοντας στην τράπεζα, είτε μέσω e-banking. Πρόκειται για δυο ασφαλείς τρόπους, που δεν απαιτούν τη χρήση κάρτας τραπέζης θα πρέπει όμως σε αυτήν την περίπτωση να είστε σίγουροι για το κατάστημα από το οποίο θα κάνετε την παραγελία. Προτιμήστε γνωστές εταιρίες που είστε βέβαιοι ότι υφίστανται στην αγορά και δε χρησιμοποιούν ως βιτρίνα μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Αρκετά δημοφιλείς είναι και οι τρόποι πληρωμής μέσω υπηρεσιών όπως είναι το PayPal ή το viva payments. Ο τρόπος λειτουργίας αυτών των υπηρεσιών είναι κοινός. Αρχικά απαιτείται η εγγραφή σας ως χρήστης στην υπηρεσία και η σύνδεση του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας σας με αυτήν. Από αυτή τη στιγμή και μετά, κάθε φορά που πραγματοποιείτε κάποια συναλλαγή πληκτρολογείτε  τα στοιχεία της υπηρεσίας, γεγονός  που παρέχει μια επιπλέον ασφάλεια  στις συναλλαγές σας καθώς και ευελιξία. Σαφώς και σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει σχετική προμήθεια επί του ποσού του προϊόντος που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε. Το ποσό αυτό μπορείτε να το υπολογίσετε μέσω αντίστοιχων υπηρεσιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Ένας ακόμη τρόπος, που ενέχει και κάποια στοιχεία παραδοσιακής συναλλαγής είναι η αγορά ενός αγαθού με αντικαταβολή. Δεν απαιτείται η χρήση κάποιας κάρτας και πληρώνετε το αντίτιμο μόλις παραλάβετε το προϊόν, το οποίο και έχετε δικαίωμα να μην παραλάβετε αν είναι σπασμένο, χαλασμένο ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε. Ακόμα και σύμφωνα με την πολιτική κάθε εταιρείας έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εάν δε σας ταιριάζει ή δεν ανταποκρίνεται τελικά στις ανάγκες σας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπολογίζετε και τα έξοδα αποστολής των προϊόντων στο χώρο σας για να μην επιβαρυνθείτε περισσότερα από όσα αναμένατε στην αρχή.

Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κατάσταση για μεγάλο ποσοστό νοικοκυριών της χώρας, προσφέρουμε τις πλέον αξιόπιστες υπηρεσίες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μην αφήσετε τις εκπαιδευτικές δυσκολίες να μπλοκάρουν την ακαδημαϊκή σας πορεία. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και ολοκληρώστε τις σπουδές σας στον προβλεπόμενο χρόνο, δίχως να επιβαρύνετε οικονομικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς! 

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status