Σπουδές στο ΑΠΚΥ : πτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών

To Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, κερδίζει σταθερά έδαφος στις προτιμήσεις των σπουδαστών τα τελευταία χρόνια, γεγονός που του επιτρέπει να μετρά κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος πάνω από 4,000 φοιτητές. Είναι το δεύτερο κατά σειρά ίδρυσης κρατικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου με 6 διαθέσιμα προγράμματα σπουδών.

Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Προγράμματα Κατάρτισης

Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης

Προγράμματα Εθνοφρουρών

Πρόγραμμα για τον απόδημο Ελληνισμό

Κύρια γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική γλώσσα, ενώ τέσσερα από τα προγράμματα σπουδών επιπέδου Μάστερ, προσφέρονται στην αγγλική. Ακόμα, το ΑΠΚΥ συμμετέχει σε 12 ευρωπαϊκά-διεθνή πανεπιστημιακά δίκτυα και οργανισμούς και διατηρεί συνεργασίες με πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού.

Μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας του, έχει ανοίξει για τους σπουδαστές η Βιβλιοθήκη του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος παρέχοντας πρόσβαση σε πολυάριθμες ηλεκτρονικές πληροφοριές αλλά και σε συμβατικοό υλικό. Οι φοιτητές μπορούν να δανειστούν βιβλία, έντυπο και ψηφιακό υλικό.

Η φοίτηση στα προγράμματα σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου δεν απαιτεί μετάβαση στην Κύπρο. Όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες μεταδίδονται ταυτόχρονα και διαδικτυακά, μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης Blackboard Collaborate. Φυσική παρουσία απαιτείται μόνο στις τελικές εξετάσεις του εξαμήνου, το Πανεπιστήμιο όμως σχηματίζει πάντοτε εξεταστικά κέντρα και στην Ελλάδα. 'Οσον αφορά την Ελλάδα, είναι αναγνωρισμένο ως ισότιμο και ομοταγές προς τα ελληνικά Πανεπιστήμια.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς! 

Στο ΑΠΚΥ λειτουργούν οι ακόλουθες σχολές:

  • Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Προσφέρει τα προγράμματα:

Πτυχιακά: 

Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Αστυνομικές Σπουδές

Οικονομικά

Μεταπτυχιακά:

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση

Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία

Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη

Adult Education For Social Change

  • Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών

Μεταπτυχιακά:

Εφαρμοσμένη Πληροφορική της Υγείας και Τηλεϊατρική

Συστήματα Ασύρματης Επικοινωνίας

Κοινωνικά Πληφοριακά Συστήματα

Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος

Sustainable Energy Systems

Διδακτορικά:

Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα

  • Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης

Διδακτορικά:

Ασφάλεια Υπολογιστών και Δικτύων

Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος

Διοίκηση Μονάδων Υγείας

Δίκαιο της ΕυρωπαΪκής Ένωσης

Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία

Επιστήμες της Αγωγής

Θεατρικές Σπουδές

Κοινωνικά Πληροφοριακά Συστήματα

Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα

Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη

Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση

Κάθε ένα από τα παραπάνω προγράμματα σπουδών, έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις με παράδοση και ενδιάμεσων γραπτών εργασιών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Στο ΑΠΚΥ παραδίδονται από τους σπουδαστές εντός συγκεκριμένων προθεσμιών και ελέγχονται αυστηρά για λογοκοπή μέσω του ειδικού εργαλείου που χρησιμοποιεί το ίδρυμα. Από μια απλή εργασία μέχρι και τη μεταπτυχιακή διατριβή, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ αναλαμβάνει να σας υποστηρίξει με συνέπεια και εγγύηση ποιότητας έργου.

Αντιλαμβανόμενοι τις υψηλές απαιτήσεις που έχουν τόσο οι εργασίες απκυ όσο και οι διπλωματικεσ εργασιεσ απκυ και διαθέτοντας ένα δίκτυο πλήρως καταρτισμένων συνεργατών, θα σας βοηθήσουμε να παραδώσετε στις προκαθορισμένες ημερομηνίες που δηλώνονται ανά Θεματική Ενότητα, τα ακαδημαϊκά σας έργα. Κάθε δοκίμιο συνοδεύεται από την αντίστοιχη βιβλιογραφία, που μπορεί να είναι προαπαιτούμενη ή προαιρετική. Ειδικότερα για τις διδακτορικές διατριβές του ΑΠΚΥ, έχουμε διαμορφώσει ένα πλάνο υποστήριξης που έχει ορίζοντα βάθους αρκετών ετών. Από αυτή τη δυνατότητα του Ομίλου ΑΝΑΒΑΣΙΣ, διαφαίνεται και ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα που διαθέτει, έναντι άλλων παρόμοιων εταιριών. Οι μόνιμες συνεργασίες, με εξειδικευμένους σε διάφορους τομείς συνεργάτες, μας επιτρέπουν να μπορούμε να σταθούμε στο πλευρό σας σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Με μια απλή συμπλήρωση

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

και τη γνωστοποίηση σε εμάς των απαιτήσεων του έργου σας, θα λάβετε εντός ολίγων ωρών απάντηση.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προγράμματα σπουδών, την μεθοδολογία και τη φοίτηση στο ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες στις αντίστοιχες σελίδες του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου (www.ouc.ac.cy). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status