Στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π)

Ο τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί η λειτουργία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στηρίζεται εξ ολοκλήρου στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Στα πλαίσια αυτά, οι φοιτητές του ΕΑΠ, σε όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, καλούνται να διεκπεραιώσουν γραπτές εργασίες (συνήθως 4 ή 5 για κάθε θεματική ενότητα που παρακολουθούν) προκειμένου να κατανοήσουν ακόμα περισσότερο τη διδαχθείσα ύλη και να διαπιστώσουν σε ποια σημεία έχουν κενά.

Στην πορεία των ακαδημαϊκών σας χρόνων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, θα ακούσετε για τις έτοιμες γραπτές εργασίες που μπορούν ακόμα και να σας εξασφαλίζουν το πολυπόθητο 10, με εγγύηση μάλιστα αποτελέσματος. Μια απλή αναζήτηση στο google που θα αναφέρει «eap ergasies», «eap ergasies metaptixiaka», «ypostirixi ergasion eap» θα σας δώσει αναρίθμητα σχετικά αποτελέσματα. Είναι όμως αυτός ο δρόμος, εκείνος που πρέπει να ακολουθήσετε; Η απάντηση είναι όχι.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΝΑΒΑΣΙΣ, στηρίζοντας τους φοιτητές του ΕΑΠ επί σειρά ετών, γνωρίζουμε καλά ότι μια έτοιμη εργασία δε θα σας βοηθήσει στο ουσιαστικό επίπεδο των σπουδών σας, που είναι η κατανόηση της ύλης. 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μέλημά μας δεν είναι να σας παρέχουμε μια έτοιμη εργασία αλλά ένα δοκίμιο που θα μελετήσετε, θα κατανοήσετε και θα λειτουργήσει περισσότερο ως οδηγός μελέτης στα σημεία της ύλης που δεν έχετε αφομοιώσει σωστά.

Στο ΑΝΑΒΑΣΙΣ σας παρουσιάζουμε τους δυο βασικότερους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να μην αγοράσετε μια έτοιμη εργασία αλλά να τη δομήσετε συνεργατικά και παράλληλα με κάποιον εξειδικευμένο συνεργάτη μας.

Εάν δεν είστε σε θέση να λύσετε μία από τις εργασίες, δε θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το προτεινόμενο πρόγραμμα μελέτης και ούτε να εκτελέσετε κάποια από τις επόμενες. Η διδαχθείσα ύλη στο ΕΑΠ στηρίζεται στην ακολουθία και εάν χάσετε κάποιο στάδιο αυτής, το κενό θα είναι μεγάλο. Δεν θα έχετε κατανοήσει την ύλη. Αυτό θα σας δημιουργήσει προβλήματα στις τελικές εξετάσεις από τις οποίες κρίνεται εάν θα ολοκληρώσετε με επιτυχία το ακαδημαϊκό έτος ή θα πρέπει να παρακολουθήσετε εκ νέου τη θεματική ενότητα.

Σαφώς και είναι αντιληπτό ότι η πλειοψηφία των φοιτητών του ΕΑΠ, είναι άτομα με υποχρεώσεις, τις περισσότερες φορές εργαζόμενοι, που έχουν περιορισμένο χρόνο για τη μελέτη τους. Αυτό, ωστόσο, δεν πρέπει να σταθεί τροχοπέδη στις σπουδές σας. Επιλέξτε την κατάλληλη υποστήριξη στα σημεία που σας δυσκολεύουν, ώστε αφενός να μην ξοδέψετε μια περιουσία στα φροντιστήρια που εμφανίζονται ως frontistiria eap, αφετέρου να βοηθηθείτε ουσιαστικά και με μοναδικό γνώμονα την κάλυψη των κενών σας στη διδαχθείσα ύλη, την αφομοίωσή της και την επίλυση αποριών.

Για πολλούς σπουδαστές το ΕΑΠ είναι μια ουσιαστική δεύτερη ευκαιρία σπουδών. Το επίπεδο του εκπαιδευτικού ιδρύματος είναι άριστο και αυτό εγγυάται κατά ένα μέρος και τη δική σας επιτυχία, εφόσον αποφοιτήσετε από αυτό. Παρακολουθείστε με συνέπεια το προτεινόμενο πρόγραμμα μελέτης και σε όποια σημεία αντιμετωπίσετε δυσκολίες απευθυνθείτε στον όμιλό μας, που στηρίζει αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία. Την εξ αποστάσεως υποστήριξη. Σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού κι αν βρίσκεστε, είμαστε στο πλευρό σας όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για να παραδώσουμε με την καλύτερη δυνατή συνεργασία τις γραπτές σας εργασίας σε κάθε θεματική ενότητα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.  

 

Στην περίπτωση που ο φοιτητής δεν συγκεντρώσει τον ανωτέρω συνολικό βαθμό στις εργασίες του ή δεν έχει εκτελέσει τον απαιτούμενο προβλεπόμενο αριθμό εργασιών, δικαιούται να επαναλάβει την ίδια Θ.Ε. τον επόμενο χρόνο, έχοντας όμως τις ίδιες εκπαιδευτικές και οικονομικές υποχρεώσεις. Ο μέσος όρος των βαθμών των γραπτών εργασιών συμμετέχει στη διαμόρφωση του τελικού βαθμού για τη Θ.Ε. κατά 30%. Ο μέσος όρος των βαθμών των εργασιών ενεργοποιείται, μόνον εάν επιτύχετε στις τελικές εξετάσεις, δηλαδή εάν σε αυτές λάβετε βαθμό τουλάχιστον πέντε (5). Ο βαθμός αυτός συμμετέχει στη διαμόρφωση του τελικού βαθμού για τη Θ.Ε. κατά 70%. Σε περίπτωση αποτυχίας στις τελικές και επαναληπτικές εξετάσεις, υπάρχει η δυνατότητα κατοχύρωσης των γραπτών εργασιών για το αμέσως επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status