Ο δρόμος για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν την ευκαιρία για χιλιάδες υποψηφίους να εισαχθούν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Υπό τις ασταθείς για όλους (μαθητές, γονείς και εκπαιδευτική κοινότητα) συνθηκες του COVID-19 για το 2020 οι εξετάσεις ξεκινούν στις 15 Ιουνίου, οπότε και οι αγωνία όλων όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία αυτή, θα λάβει τέλος. Το επόμενο βήμα, για όσους καταφέρουν να πετύχουν την είσοδό τους σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας, συνοδεύεται από ιδιαίτερους προβληματισμούς που οι μελλοντικοί φοιτητές θα κληθούν να λύσουν μαζί με τις οικογένειές τους.

Εκτός από το είδος της σχολής που θα εισαχθούν και εάν αυτό θα τους προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση, θα πρέπει να αντεπεξέλθουν και στις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις οι οποίες εκτός των άλλων, εργασίες εξαμήνου και διάφορα project που διαφέρουν από σχολή σε σχολή. Από την αρχή των σπουδών σας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ μπορεί να σας υποστηρίξει με βοήθεια των εργασιών αλλά και καθοδήγηση στη ολοκλήρωση τους. Οι έμπειροι συνεργάτες του Ομίλου μας, καλύπτουν κάθε επιστημονικό πεδίο με εγγύηση ποιότητας έργου.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικές είναι οι εξαμηνιαίες γραπτές εργασίες για τις σπουδές σας, αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωσή τους, ώστε να συνδράμουμε αποτελεσματικά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Πολλές φορές, μια απλή εκφώνηση άσκησης, μοιάζει δυσνόητη και η επίλυσή της δεν είναι εύκολη για έναν άπειρο φοιτητή. Οι συνεργάτες μας, με εμπειρία ετών στο χώρο εκπόνησης γραπτών εργασιών, αποκωδικοποιούν τις απαιτήσεις κάθε project και σας βοηθούν να προχωρήσετε στην επίλυσή τους.

Μάλιστα, αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κατάσταση για μεγάλο ποσοστό νοικοκυριών της χώρας, προσφέρουμε τις πλέον αξιόπιστες υπηρεσίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα, προσφέρουμε αρκετούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, ακόμα και μέσω πιστωτικής κάρτας.  Μην αφήσετε τις εκπαιδευτικές δυσκολίες να μπλοκάρουν την ακαδημαϊκή σας πορεία. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και ολοκληρώστε τις σπουδές σας στον προβλεπόμενο χρόνο, δίχως να επιβαρύνετε οικονομικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Συμπληρώνουμε το μηχανογραφικό μας δελτίο με τη συμβουλευτική υποστήριξη των καθηγητών και των φροντιστών μας. Διαβάστε εδώ πώς θα συμπληρώσετε σωστά το επεισοδιακο γι'αυτη τη χρονια Μηχανογραφικό Δελτίο 2020 και όλα τα κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψιν!

Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς! 

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία ευκαιρία για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας· σίγουρα, όμως, δεν είναι η μόνη. Συνεπώς, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτές τις εξετάσεις με ηρεμία και, σε καμία περίπτωση, να μη δημιουργείτε τον μύθο στο μυαλό σας ότι από αυτές μονάχα εξαρτάται το μέλλον σας και η επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Επιπλέον, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία εκπαιδευτική δοκιμασία ανάλογη με αυτές που τόσα χρόνια έχετε αντιμετωπίσει στη σχολική σας διαδρομή· συνεπώς, είναι οικεία και όχι κάτι πρωτόγνωρο. Όχι….δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βιώσει την τελευταία αυτή βδομάδα ως «εβδομάδα μαρτυρίου». Αντίθετα, θα πρέπει να αισθάνεστε ανακούφιση και αισιοδοξία…η σχολική ζωή τελειώνει κι η φοιτητική αρχίζει… Να θυμάστε παιδιά: Οι πανελλαδικές είναι εξετάσεις εισαγωγής στο πανεπιστήμιο, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ούτε το μέλλον σας ούτε η ζωή σας κρίνεται. Ζούμε σε ανοιχτές κοινωνίες που δίνουν πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες… Έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας… Η ζωή δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με τις πανελλαδικές!  Εξεταστικη 2020 κορωνοιου: Προφορικές εξετάσεις, αλλά και κατάθεση εργασίας από τον φοιτητή είναι ο βασικός τρόπος εξετάσεων για τα Πανεπιστήμια. Παράλληλα, συνεχίζεται η εξ αποστάσεως διδασκαλία των θεωρητικών μαθημάτων.

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status