Ιδιαίτερα μαθήματα μέσω skype
 

Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, ειδικότερα στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, έχουν δημιουργήσει ακόμα και στην εκπαίδευση μια νέα τάξη πραγμάτων. Καθημερινά, ολοένα και περισσότεροι μαθητές και σπουδαστές, επιλέγουν να αναζητήσουν υποστήριξη από καθηγητές με μαθήματα που πραγματοποιούνται online. Συνήθως, διεξάγονται μέσω του προγράμματος skype που επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων φωνής και βίντεο αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Ακόμα είναι εφικτό να δημιουργηθεί ομάδα συζήτησης, με τη συμμετοχή δηλαδή περισσότερων από δύο ατόμων ενώ ακόμα και κατά τη στιγμή της κλήσης οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσουν γραπτά μηνύματα και αρχεία και όλα αυτά, εντελώς δωρεάν.

Στο σύνδεσμο μπορείτε να μάθετε για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις.

Για τους σπουδαστές που πέρα από την παρακάτω υποστήριξη επιθυμούν να λάβουν και κάποια επιπλέον, υπάρχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ που επί σειρά ετών στέκεται υπεύθυνα στο πλευρό των φοιτητών. Παρέχουμε για το έργο σας την κατάλληλη βοήθεια ώστε να το ολοκληρώσετε με επιτυχία, στηριζόμενοι στις δικές σας γνώσεις. 

Ποιά είναι όμως τα πλεονεκτήματα των διαδικτυακών μαθημάτων σε σχέση με εκείνα που πραγματοποιούνται δια ζώσης;

1.       Ευελιξία τόπου και χρόνου

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν από οποιοδήποτε σημείο, όποια στιγμή το θελήσετε. Δε χρειάζεται να απομακρυνθείτε από το χώρο σας και να σκεφθείτε ενδεχόμενη μετακίνηση ενώ η κλήση μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα.

2.       Χαμηλό κόστος

Αφαιρώντας από ένα ιδιαίτερο μάθημα τα έξοδα μεταφοράς και την απώλεια χρόνου, αυτόματα συνεπάγεται με χαμηλότερο κόστος ανά ώρα. Σε σχέση μάλιστα με τα παραδοσιακά μαθήματα, εκείνα μέσω skype έχουν μειωμένη τιμή έως και 50%.

3.       Υλικό

Το υλικό που διατίθεται είναι σε ηλεκτρονική μορφή και μπορείτε να το έχετε μαζί σας διαρκώς, στο laptop, το tablet ή το κινητό σας. Ακόμα, ο καθηγητής θα σας κατευθύνει κατάλληλα ώστε να έχετε πρόσβαση σε επιπλέον υλικό που διατίθεται δωρεάν μέσω του διαδικτύου.

4.       Ποιότητα μαθήματος

Αναμφισβήτητα η τεχνολογία δίνει στο διδάσκοντα πολλές περισσότερες επιλογές για να κάνει το μάθημά του πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό.

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Όμιλό μας, για να μάθετε τις ανταγωνιστικές τιμές μας στην παράδοση ιδιαίτερων online μαθημάτων.

Καλή μελέτη!

Online σεμινάρια και μαθήματα από εξειδικευμένους επαγγελματίες για να γίνετε καλύτεροι. οnline φροντιστήριο, διαδικτυακά μαθήματα. Η οικογένεια του Ανάβασις είναι ανοιχτή σε όλους και με μεγάλη χαρά υποδέχεται νέα μέλη καθε φορα -μαθητές που χρειάζονται υποστήριξη, φοιτητές και επαγγελματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν γερές βάσεις ή και στοχεύουν ψηλά και ονειρεύονται την επιτυχία, άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν και να ειδικευθούν στη σύγχρονη εκπαίδευση.

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status