Ένα από τα τελευταία στάδια κατά τη συγγραφή μιας εργασίας, πτυχιακής, διπλωματικής ή διδακτορικής, είναι η διαμόρφωση της εισαγωγής που περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων την περίληψη αλλά και τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιήθηκαν, τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΠΡΟΛΟΓΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Αν και υπάρχουν εκπαιδευτικά ιδρύματα που ορίζουν ως προαιρετική την απόδοση των τμημάτων αυτών στην αγγλική γλώσσα, τα περισσότερα την απαιτούν. Όμως οι εξειδικευμένες ορολογίες, οι τεχνικοί, νομικοί και ιατρικοί όροι, καθιστούν πολλές φορές τη διαδικασία αυτή ιδιαίτερα δύσκολη. Δεδομένου μάλιστα του γεγονότος ότι σε κάθε ακαδημαϊκό έργο η περίληψη είναι εκείνη που δίνει την πρώτη εικόνα για τον αναγνώστη, είναι πολύ σημαντικό να έχει δομηθεί και αποδοθεί σωστά.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ, έχει συγκροτήσει μια συγκεκριμένη ομάδα επιστημονικών συνεργατών, με σημαντική εμπειρία στη μετάφραση ολόκληρων ακαδημαϊκών έργων. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να διαμορφώσουν την περίληψη της εργασίας στα ελληνικά και να την αποδώσουν με απόλυτη εγκυρότητα στα αγγλικά. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ παρέχει στους σπουδαστές πλήρη υποστήριξη και σε τμήματα ενός ακαδημαϊκού έργου. Με πληθώρα συνεργατών, κατόχων μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στα περισσότερα επιστημονικά πεδία, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στη σωστή περίληψη οποιουδήποτε δοκιμίου. Με ένα κλικ εδώ, θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στα πλαίσια πλήρους ενημέρωσης όλων των σπουδαστών, έχει στο παρελθόν δημοσιευτεί στο blog του Ομίλου μας άρθρο σχετικά με τον πρόλογο, την περίληψη και την εισαγωγή κάθε εργασίας. Σε αυτό δίνονται αναλυτικές πληροφορίες για αυτά τα τμήματα των έργων, τα οποία μπορούμε να εκπονήσουμε είτε με εσάς, είτε για εσάς.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!  

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στους πάνω από 35.000

Συνδρομητές για δωρεάν εκπαιδευτικά άρθρα! Συμβουλές και προσφορές!

Δωρεάν Κοστολόγηση Έργου

Stripe

Pay with Stripe
DMCA.com Protection Status